mrb arkadaslar ben forumda surekli sirketler hakkinda olumsuz seyler duyuyorum ne yazikki benim sirkette sorun cikardi. ben buraya kiz arkadasimla geldim ve gelecegim gun bize burdaki sponsor firma mail atti ve bnm isimin hazir oldugunu fakat kiz arkadasimin isinde sorun ciktigini soylediler cunku iswerenin yeterince elemani warmis diye neyse pes etmedik we geldik we gelince dahada sasirdik cunku burda isweren kiz arkadasimin deil bnm isimde sorun oldugunu soyledi ve bana ihtiyaci olmadigini sezonun cok kotu oldugunu soyledi ve biz iyice sok olduk ama yine de pes etmedik ve burda kalmaya karar werdik ben is aradim we temizlik iside olsa bi is buldum we haftada 47 saat calisicam.. sizlere tavsiyem is vereninizle surekli temas halinde olun ve isinizi saglama baglayin sponsor firmaalar bazen boyle seyler yapiolar sanirsam bu yuzden siz kendiniz is vereninizle iice konusun we oyle gidin,, her hangi bi aksi durumdada pes etmeyin lutfen bnm basima gelen cok az kisinin basina gelmistir eminim ama cok da zor gunler gecirmemize ragmen pes etmedik ve burda dewam edioruz sizde sakin ve sakin pes etmeyin tabiki zorluklar olacak ama buda zaten programin cilveli yani,.,,