ya m?llet v?zede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajm?...arkadaslar soled?de bana sacma geld? b?lm?orum........g?den arkadaslar cevaplarsa sev?n?r?m..............

ya m?llet v?zede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajm?...arkadaslar soled?de bana sacma geld? b?lm?orum........g?den arkadaslar cevaplarsa sev?n?r?m..............

beholder su cenedek? sakal kes?l?r m? yawalla cok kotu oluooo
nese ?nsallah oole b?se yoktur ya kesmek zorunda kalmay?z

Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
duzenli temiz bi sekilde gidin iste.
onur

dogru soluosun yapacak b?se yok zaten..res?m cek?l?rken kest?rm?st?m 1 ay once pasaport ?c?n y?ne kest?r?r?z b?se olmaz![]()
Beyler nolur nolmaz adama öle kötü gelir vizeyi verir vermez .. ??k gibi gömlek giyin üstünüze çünlü beni ba?tan a??a? bi süzmü?tü tabiki böle bi kriter yok ama siz d i?i ?ansa b?rakmay?n kesin gitsin![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ha bide sakal makal hikaye amerikada eger isiniz icin gerekliyse hergun sinekkaydi tras olmak zorunda kalacaksiniz
galiba icinizde pek is tecrubesi olan yok ben burada garsonluk yapiyorum soyle kirli sakala hasret kaldim 1 senedir hergun tras hergun tras...
trasli gunler ameriada sizi bekleyebilir![]()
onur

k?yafetler çok da sallim sullum olmas?n bence. ciddi oldugunu belirten ve seni one ç?karan k?yafetlerden seçersen daha ii olur derim ben..asl?nda çok da özel giyinmeye gerek yok ancak senin içinin rahat etmesi için bi?iyler yap derim ben.. sayg?lar diliyorum

ya hiç önmli diil çapulcu ma?radan yeni ç?km?? gibi gitme yeter...

zaten normal ne as?r? d?kkat cek?c? nede cok kotu normal b? sek?lde g?tsek en ?y?s? heralde...

bencede 2 gün tavuk poposu gibi gezersin sonra gene uzar ben kesince çok kötü olmu?tu ama idare ettik i?te![]()

sakal? bilmem ama benim arkadas?m esofmanla gelm?st? gorusmeye b?z cok k?zm?st?k hatta g?derken bu esofmanla sana v?ze falan vermezler dem?st?k :S velas?l kelam ole de oldu..gercekten k?l?k k?yafet cok oneml?..d?kkatl? olmanda fayda var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks