ya mýllet výzede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajmý...arkadaslar soledýde bana sacma geldý býlmýorum........gýden arkadaslar cevaplarsa sevýnýrým..............
ya mýllet výzede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajmý...arkadaslar soledýde bana sacma geldý býlmýorum........gýden arkadaslar cevaplarsa sevýnýrým..............
beholder su cenedeký sakal kesýlýr mý yawalla cok kotu oluooo
nese ýnsallah oole býse yoktur ya kesmek zorunda kalmayýz
duzenli temiz bi sekilde gidin iste.
onur
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
dogru soluosun yapacak býse yok zaten..resým cekýlýrken kestýrmýstým 1 ay once pasaport ýcýn yýne kestýrýrýz býse olmaz![]()
Beyler nolur nolmaz adama öle kötü gelir vizeyi verir vermez .. Þýk gibi gömlek giyin üstünüze çünlü beni baþtan aþþaý bi süzmüþtü tabiki böle bi kriter yok ama siz d iþi þansa býrakmayýn kesin gitsin![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ha bide sakal makal hikaye amerikada eger isiniz icin gerekliyse hergun sinekkaydi tras olmak zorunda kalacaksiniz
galiba icinizde pek is tecrubesi olan yok ben burada garsonluk yapiyorum soyle kirli sakala hasret kaldim 1 senedir hergun tras hergun tras...
trasli gunler ameriada sizi bekleyebilir![]()
onur
kýyafetler çok da sallim sullum olmasýn bence. ciddi oldugunu belirten ve seni one çýkaran kýyafetlerden seçersen daha ii olur derim ben..aslýnda çok da özel giyinmeye gerek yok ancak senin içinin rahat etmesi için biþiyler yap derim ben.. saygýlar diliyorum
ya hiç önmli diil çapulcu maðradan yeni çýkmýþ gibi gitme yeter...
zaten normal ne asýrý dýkkat cekýcý nede cok kotu normal bý sekýlde gýtsek en ýyýsý heralde...
bencede 2 gün tavuk poposu gibi gezersin sonra gene uzar ben kesince çok kötü olmuþtu ama idare ettik iþte![]()
sakalý bilmem ama benim arkadasým esofmanla gelmýstý gorusmeye býz cok kýzmýstýk hatta gýderken bu esofmanla sana výze falan vermezler demýstýk :S velasýl kelam ole de oldu..gercekten kýlýk kýyafet cok onemlý..dýkkatlý olmanda fayda var.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks