ARKADA?LAR 2.NES?L ?PHONE BU AK?AM TANITILDI...
3G GPS 3.PART YAZILIMLARI 2 KAT UZUN ÖMÜRLÜ BATARYA VE DAHA B? SÜRÜ YEN? ÖZELL?K EKLENM??... AMER?KADAN ALMADAN DÖNMEY?N SAKIN..
http://www.apple.com/iphone/features/

ARKADA?LAR 2.NES?L ?PHONE BU AK?AM TANITILDI...
3G GPS 3.PART YAZILIMLARI 2 KAT UZUN ÖMÜRLÜ BATARYA VE DAHA B? SÜRÜ YEN? ÖZELL?K EKLENM??... AMER?KADAN ALMADAN DÖNMEY?N SAKIN..
http://www.apple.com/iphone/features/

ya evet geçen sene benim arkada??m alm?? amerikadan baya uygundu fiyat? diyor..ama ald???m?z? burda kullanabilirmiyiz unlocked mu bunlar?
?lk ç?kt??? anda oldukça pahal? olacakt?r. ?leriki zamanlarda dü?er fiyatlar?. Gidip ?imdiden o kadar para vermeye de?mez.

att kontratl? 299 dolar 16 gb.. hats?z 599 dolar fiyat?...8 gb lisi daha ucuz...
Peki gelince burda k?rd?rabilcen mi? Yüksek ihtimalle götürdü?ün telefoncu hayat?nda ilk defa i phone 2008 görmü? olacak. Öyle bi adama da 300$ verdi?in telefonu emanet etmezsin san?r?m. Denek olmu? olur telefonun çünkü.Aa ?uras?na bakiim, ?uras? ne i?e yar?o derken mundar olur güzelim telefon.
![]()

eski iphone evde herkes kendi k?r?yor 5 dk da.. o ilk ç?kd?g?ndaki zorlugu kalmad?.. korkulacak bi?i yok... bununda yaz?l?m? ayn?d?r.. ki ayn? olmsa bile 1 ay içinde bunuda k?rarlar.. korkma..

saçma sapan bir telefon bo?una para vermeyin bence. tan?t?m?da çok komikti sözde nokia ya falan ta? att? yine klasik steve amca tav?rlar?.geçen sene edge ?öyle avantajl? 3g ?öyle dezavantajl? derken bu sefer 3g yi yerlere göklere s??d?ramad?. öne bir kamera dahi koymay? ak?l edememi? bana 3g yi övüyor görüntülü konu?ma olmad?ktan sonra napay?m yüksek bant geni?li?ini torrent den download m? yap?cam? Dünya genelinde ayn? fiyatlardan sat?lacak ve tr dede sat?lacak abd den alman?n bir anlam? yok kald?ki fiyatlar? dü?mesi sonucu att ile sözle?me imzalanmadan sat?n al?namayaca?? hakk?nda yorumlar var öyle bir ?ey olursa tam fiyasko. sözle?me ile fiyat 1000+ dolarlara gelecek.
birde çok komik bir ?ey daha var adamlar ipod touch için yaz?l?m güncellemesini paral? yapt?lar(10 dolar) firmware update için para isteyen tek firma apple olsa gerek. macbook air den sonra ikinci bir fiyasko daha oldu. 3g ve gps nokia da kaç y?ld?r var zaten bunun neresi devrimse. mac ler hakk?nda aç?klama falanda gelmedi tüm varl?klar?n? iphone a aktard?lar çok enteresan.

peki normal telefonlar? burada açt?rma ?ans?m?z kesin varm? pasaport ile turkcell e gidip mesela?

arkada?lar 2 tane al?cam gelirken gümrükte sorun olurmu

normal telefonlar? burada açt?rman?z kesin.. 2. si 3-4 tane getiren var 2 tane hiç bi sorun olmaz.... 3. olarak eylül gibi vodafon türkiyede resmi sat??a ba?l?yacak sözle?meli.. tabi amerikadan pahal?ya patlar...

ben gümrükten bu seneden itibaren telefon alm?yolar diye duymu?tum do?rulu?unu bilen var m???

8 gb l?k sadece 199$ süper ya ben ilk ç?kt???nda al?r?m ama bu fiyatlarda bir üçka??t falan yokturdimi arkada?lar ?

o fiyatlar att&t kontratl? telefon fiyatlar? arkada?lar.. kontrats?z almak zorunday?z biz amerikada ya?am?yoruz.. kontrats?z 399 599 aras? bi?idir..

199$ m?? ?aka m? bu? nerde yaz?yor bunun fiyat???
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi

sa?ol hakkos cevap için te?ekkürler
baris mt http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=324891
link yukarda umar?m i?inize yarar

Senede bir telefon sokabiliyordunuz ama artik 2 senede bir telefon getirme hakkiniz var sanirim

at&t kontratl? alsakta k?r?l?r Türkiye'de farketmez.

yok dostum o i? öyle olmuyor.. kontratl? al?rsan 2 y?l için o ücretleri ödiyecegini kabul ediyorsun.. kredi kart? falan gibi bilgilerini al?olar san?yorum.. almasalarda ben al?r?m ödemem dersen amerika vize için ba?vurunda veya ba?ka bir?eylerde kar??na ç?kar o borcun...

y?lda bir adet telefon getirebiliyorsunuz daha fazla getirirseniz kay?t yapt?rabilmek için son zamanlarda yurtd???nda ç?kan birisinin pasaportuna ihtiyac?n?z var yani pasaport ba??na y?lda bir telefon. 199$ + att sözle?mesi var sözle?meyle beraber muhtemelen 1000+ dolara gelecek ayr?ca bu sefer kesinlikle sözle?me imzalamadan iphone sat?lmayacak diye yorumlar var bende böyle dü?ünüyorum 199 dolar sadece kaz??? küçük göstermek için bir hile sözle?meler aç?klan?nca as?l fiyat belli olacak kesinlikle att sözle?me imzalamadan iphone 3g ile apple store dan ç?kabiliece?inizi sanm?yorum.
11 temmuzda bir çok avrupa ülkesinde sat??a ba?layacak türkiyedede bu y?l içerinde sat??a sunulacak ve tüm ülkelerde 199 dolardan sat?lacak + kontrat tabii türkiye için bu kontratlar vodafone için olacak kesinlikle ucuz bir tel de?il 1000$+ paralar? hak edecek tek bir özelli?ide yok.
www.macdunyasi.com
adam çok güzel yazm?? apple piyasa markas? olma yolunda h?zla ilerliyor ve mü?terilerinde enayi yerine koyuyor 3. parti yaz?l?m geli?tirenlere bedava program yazmay?n diyen adamlardan, yaz?l?m güncellemerini parayla satan adamlardan ne bekliyebelirsinizki zaten.

evet böyle duyumlar var kontrats?z satm?yacaklar falan filan... in?allah böyle bi durum olmaz.. yoksa türkiyedeki vadofondan almak zorunda kal?r?zki buda pahal?ya patlar..

arkada?lar nokia dan ?a?m?ycaks?n... bu kadar para ben ?ahsen vermem..neymi? donduryomu?sun telefonu ekran da birlikte donuyomu?..bence n95 daha mant?kl? hem bu iphone larda dogru duzgun camera bile yok.. 2 mp... bence de?mez derim ben... bi de k?rma olay?na gelince.san?r?m gerek kalm?or... bi paspaport kar??l?g?nda k?ayd? yap?l?yor..

bir arkada??m bu yaz amerikaya gidicek. ona ald?rtmay? dü?ünüyorum. k?r?lma kaydetme vs i?lemler art?k kolay onlarda sorun yok ama akl?ma tak?lan tek ?ey bu at&t sözle?mesi olay?. arkada??m ordan al?rken bu sözle?me olmadan alamazm?. birde arkada??m 2tane iphone getirmek istiyor acaba giri?te gümrükte sorun ya?arm?.

valla arkada??m sadece bi tane hediye olarak getirilebiliryor die biliyorum ve bi de kendi telefonu olarak gosterebilir..ancak kendi eski telefonu varsa bence onu almas?n yan?na
sadece 2 tane getirebiliyor die biliyorum yanl???m yoksa e?er
Valla ben iphone kesin getiricem bnm arkad?m var geçen sene getrmi?ti kendisi her?eyini yapt? .. Zip phone zaten otomatik tüm ayarlar? yap?o .. www.iphoneservis.com adresine bak?n zaten teknik servis te veriomu? adamlar herne kadar güvenilir bilmem ama ... Ben kesin olarak yenisi olmasada eski iphone 'dan etrmeyi planl?yorum Türkiyede daha eskisi yokken adamlar yenisi ç?kartt? vallaHangi iphone getirrseniz getirin Türkiye 'de k?r?l?r siz rahat olun obak?mdan
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

birden fazla telefon getirebilirsin gümrüktede sorun ç?kmaz(abart? say?da getirmezsen) ama kendi pasaportunla yanl?zca bir tanesini kay?r ettirebilirsin di?erleri için ba?ka pasaportlara ihtiyac?n var oradan telefon almayacak arkada?lar?n varsa onlara rica edebilirsin di?er türlü telefonu kay?t ettiremezsin.
sözle?me olay?na gelince ben %1500 sözle?mesiz telefon sat?lmaycak diyorum çünkü ipod touch bile 200 dolardan daha pahal? iken apple iphone u sözle?mesiz asla 200 dolara vermez. simlock suz sataca??n? hiç sanm?yorum çünkü att,vodafone,orange vs. ile büyük anla?malar? var bu durumda sözle?me imzalanmadan store den ç?kabilece?inizi hiç sanm?yorum kald?ki att falan bu i?lere çok büyük paralar döküyor öyle k?yr?t?ktan bir simlock a i?inizi b?rakmaz.
bu arada alet tüm dünyada ayn? fiyattan sat?l?cak steve amca 8gb olan için en pahal? 200 dolar olcak dedi yani tr dede 200$ dan sat?l?cak hatta daha ucuzda olabilir ama sözle?me imzalanmak ?art?yla tabii ve sözle?me vodafone ile olacak. vodafone avrupada bunu y?llard?r yap?yor son model telefonlar? ücretsiz veriyor örne?in n95 8gb ? s?f?r avroya almak mümkün tabii kar??l???nda 18 ay boyunca her ay en az 40 sterlinlik konu?ma yapman?z gerekiyor.türkiyedede telefonlar bedava yada 200 dolar?n çok alt?nda fiyatlara verilebilir.temmuz 11 de baz? avrupa ülkelerinde sat??a sunacak sözle?me ?artlar?n? görünce anlar?z vodafone un teklifini TR yede bu y?l içinde gelecek yaz?yor sitesinde.
n95 k?yaslamas?na gelince özellik olarak n95 kesinlikle daha üstün üstelik ç?kal?da baya olmas?na ra?men ama çok kaba bir alet iphone hem ?ekil olsun hemde biraz özellik olsun isteyenler için tasarlanm?? bir telefon ama n95 ile ayn? paray? hak edermi bencede etmez gerçi scirocco da ayn? paraya sat?l?yor :d
Ordan alaca?m?z herhangi bi iphone i?imizi görür yhafakat sözle?mesiz
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks