Allah Allah Arkadaslar Býrý Oye Býrý Boyle Dýyor Elzem Mý Degýlmýdýr Bu Pul ýsý
Ben Fýrmama Asla Guvenmýyorum Zaten Hýcbýsýy Býlmyýo Advýs Verdýgýmýz Para Bosuna!
Allah Allah Arkadaslar Býrý Oye Býrý Boyle Dýyor Elzem Mý Degýlmýdýr Bu Pul ýsý
Ben Fýrmama Asla Guvenmýyorum Zaten Hýcbýsýy Býlmyýo Advýs Verdýgýmýz Para Bosuna!
denemesi bedava biraz erken girersin chekin e vede pasoport kontrola geri çevirirlerse koþa koþa alýr gelirsin biþi demezlerse çýkar gidersin
at deve almýyoruz yav.. altý üstü 15 ytl biþi verin gitsin... kafanýz kulagýnýz rahat olsun..
richard çýkarken 15 ytl ödemiceklermi yani onumu sölüyosun?
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bu uygulama aslýnda geçen seneden beri var ama iþlemin nasýl gerçekleþiðini anlamýþ deðilim. banada þirketim yurtdýþý çýkýþ harcýna gerek yok demiþti bende öyle rahat rahat gittim ama görevli pasaport kontrolünde çevirdi ben durumu izah ettim ama görevli kabul etmedi bende mecburen pulu oradaki vezneden almýþtm. iþin ilginç yaný ise benden 2 gün sonra gelen arkadaþýmdan herhangi harç felan istenmemiþ olmasý.
olayýn özeti þudurki arkadaþlar eskiden bu para 15 milyon deðildi 75 milyon ciwarlarýnda bi paraydý en son zamlarla oraya ulaþmýþtý sanýrým ve öðrenciler için aðýr olacaðýndan alýnmýyordu ama artýk herkesten bu para alýnýyor 15 milyon olduðu için.20 kere heralde bu forumda yazýldý giden arkadaþlarda ödediklerini birçok kez söylediler ama yinede yatýrmak istemiyosanýz kendi tercihiniz.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
benim uçaðým sabah 6 da kalkýyo aceba o saatte hava limanýndaki vezne açýk olur mu bilen arkadaþlar varsa bilgi verebilir mi? sonra kalmayalým orda 15 ytl için![]()
bu isi son gune birakmamak icin ne yapmak lazim arkadaslar bankadan yatiriliyomus die duydum
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
anlasildi bankadan gidip bunu halledicez son dakkaya birakip zaten onca stresin icine bunu sikistirmak istemem
peki hangi bankaya yapýcaz ödemeyi ?
ben ziraate bgn gittim yatýrdým..pasaport numaraný ve tc kmlik no nu istiorlar,sora makbuz veriorlar tamamlanýor..pul falan almadým ben yani..sadece makbuzum var.
iki dakida önce aradým havalimaný, o maliye bakanlýðýnýn deski hala varmýþ ve 24 saat açýkmýþ, öyle bankada cebelleþmeye gerek yok
llorando, de cara a la pared...
Bu arada sadece hizmet için giden ve yurtdýþýnda oturumu bulanlar yatýrmýyor 15 ytl ye düþtüðünden herkes yatýrmak zorunda
llorando, de cara a la pared...
aman yaa ona para buna para pul alalým kafamýz rahat etsýn transýt výze alalým kafamýs rahat etsýn sunu yapalým kafamýz rahat etsýn battýk yaaaa![]()
eee arkadaþlar kýsaca,bu harcý havaalanýnda uçuþtan önce yatýrabiliyor muyuz?yoksa illede önceden bankaya mý yatýrmak zorundayýz?...
(baþka þeylere cevaplar verildikçe insanlarýn kafasý karýþýyor maalesef...)
arkadaslar hic kafaniza takmayin bu pulu bakin ben taktim gitmeden once megersek havaalaninda da her saatte yatiriliomus yurt disi cikis harci adi altinda,bi cok arkadasim gece 3 gibi aldi o pulu havaalanindan gumruk burosundan...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks