arkadaslar aktarmasi detroit olanlar icin detroit biraz karisik visitor kismindan bavullari almayi gidiorusunuz bn abd vatandaslarinin oldugu yere girdigimi gorevli soledikten sonra farkettimbavulu alip gorevliye veriosunuz en fazla 2 tane soru soruo isini yaparken yaninda ne kadar var ve nereye gidiosun die bu kadar/ amsterdamda bavullari gormuosunuz gate girerken neden anlamadim sanki sozlu sinav gibi soru soruolar ne var bavulda neden gidiosun biri sana bisey verdimi tasiman icin falan die amsterdamda bavul gormuosunuz. orda b turk var cok yardim edior korkmayin iyi konusamazsani bi turku cagirio o soruo sorular. sahsima bnm icien hersey cok guzel cuma gunu ise baslioruz gelir gelmez karsiladilar ve grup oldugumuz icin araba verdiler ruyadayim zannettim
dev gibi bir araba verdiler sadece yakitini biz karsilicaz demin45 dolara depo fulledik super gercekten. hele kaldigimiz yer resmen villa deil tamamen villa
evide gorukten sonra gercekten ruyadayim zannettim 2 katli 7 odali muthis bir ev. tavsiyem yaniniza birseyler alin corba ve makarna gibi ozeliikle evde kalicaklar icin. ucakta iyi bakiolar almaniza gerek yok yaniniza. kutuphanedeyim su anda bnd ersey super bnm adima hicbi aksilik yok herseyin bu kadar yolunda gidecegini hic dusunmezdim. zxaetn araba verdiler dodge jeep yolunda gitmesede olur
yemekleri biraz tuhaf sadece . milwaukeeye gidicez simdi bizde
iyi tatiller arkadaslar umarim kimsede herhangi bi sorun cikmaz. DODO KUSURA BAKMA BU ARADA SNN KONUNA YAZDIM AMA
![]()

bavulu alip gorevliye veriosunuz en fazla 2 tane soru soruo isini yaparken yaninda ne kadar var ve nereye gidiosun die bu kadar/ amsterdamda bavullari gormuosunuz gate girerken neden anlamadim sanki sozlu sinav gibi soru soruolar ne var bavulda neden gidiosun biri sana bisey verdimi tasiman icin falan die amsterdamda bavul gormuosunuz. orda b turk var cok yardim edior korkmayin iyi konusamazsani bi turku cagirio o soruo sorular. sahsima bnm icien hersey cok guzel cuma gunu ise baslioruz gelir gelmez karsiladilar ve grup oldugumuz icin araba verdiler ruyadayim zannettim

Alıntı
Bookmarks