iyi forumlar herkese
bugün washingtona uçak biletimi aldým air france dan.. kafama takýlan uçakta cam kenarýna oturmayý nasýl ayarlýycaz yada ayarlatýcazsýra kapmaca felan olmýycak snýrým
iyi forumlar herkese
bugün washingtona uçak biletimi aldým air france dan.. kafama takýlan uçakta cam kenarýna oturmayý nasýl ayarlýycaz yada ayarlatýcazsýra kapmaca felan olmýycak snýrým
internet sitesinden yerini seçebilirsin sanýrým.çünkü deltanýn böyle bir uygulamasý var uygun olan yeri seçebiliyorsun bilet numaraný falan girip.sanýrým air franceda da vardýr..
evet ben de az önce seçtim air francedan koltuðumu. hatta yemeðini bile seçebiliyosun. benimki de washington. ama paristen sonraki uçaktaki yerini seçebiliyosun, parise giderkenkini deðil
zaten yerlerin çoðu seçilmiþti sinir oldum. acentadaki kadýn bize check in de havaalanýnda yaptýrmamýzý söylemiþti ben de o zaman yaparým demiþtim ama iyi ki bakmýþým
linki veremicem ama çünkü kapadým siteyi :s
ok arýcam þimdi geçmiþten. bulunca koyucam buraya
https://w3.airfrance.com/cgi-bin/AF/...cekedgfndgfl.0
iþte buraya girdim biletimdeki numarayý ve soyismimi ordan açýldý
çok teþekkürler baþardým :P
saol
biþe deil =)
Cam kenarý güzel olur yaslanýr uyursunuz canýnýz sýkýldýkça gökyüzünü okyanusu seyredersiniz, paris landing i güzel olur ama þimdi istanbul paris seçemiyorsan pencere olmasý için erken git check/in e orda söyle pencere olsun diye pasaportunu biletini verirken bazen sormadan veriyorlar çünkü, kanada oturma
llorando, de cara a la pared...
sistemlerindemi problem vardýr nedir =/ sürekli hata verio, tekrar deneyin sonra dio
peh
edit: neyse kaptým cam kenarýný =D darýsý baþýnýza :G
Konu sefaketen tarafýndan (12-06-2008 Saat 07:11 PM ) deðiþtirilmiþtir.
ben de kaptým sona kalan 3 cam kenarýndan birini =)
iyi ki erkenden bakmýþým. daha erken baksam çýkýþ kapýsýnýn orayý seçerdim uzat ayaklarý rahat rahat ohh =)
2 buçuk saat erken gitcem istanbul paris için de. ordan da cam kenarý kapýyým diye. daha da erken gitmeme gerek yok herlade?
tamam, 2 saat önce atatürk havalimanýndayým xD cam kenarý hastalýðým var,ortalarda kalýnca üzerime üzerime geliolar ;P
ya ben expedýadan aldým býletý donusteký koltuklarýmý býle sectým ama cam kenarý almadým hýc ben bole yolculuklarda cok wc ye gýderýmkýmseyý rahatsýz etmemek ýcýn korýdor tarafýndan ortalardan sectým hep
býlmýorum ýyý mý yaptým kotu mu gýdýnce anlýcaz
![]()
Deki midem bulanýyor aþaðý bakmam lazým debi kere ben exit' oturmuþtum karý geldi anlattý anlattý anlattý dedi bunlarý yapmayý kabul ediyormusunuz acil bi durumda etmezseniz yerinizi deðiþtiricez dedi
dedim olmaz kabul etmiyorum 15 dk yer aradý bulamadý
ama dedim pencere tarafýna ben oturursam bu iþ olur dedim
beni orraya geçirdi
![]()
llorando, de cara a la pared...
Arkadaþlar yer aarlamasý klm nin sitesinden de yapýlabiliyormu?
Cam kenarý için 3 saat öncesinden Atatürk Havaalnýndayým![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben de erken gidicem cam kenarý için. bu arada dönüþ yolculuðunda uçaðýn upper kýsmý tamamen tutulmuþ![]()
valla ben cam kenarýndan bileti alýrken seçtim. bileti alýrken koltuðunu belirleyebiliyorsun. ama aktarmalý gidiyorum her iki uçakta da cam kenarý mý fikrim yok.
airfrance ile uçuyorum
flying blue mil puaný için bir nevi üyelik kartý gbi biþey.flying blue portalýndan kolaylýkla üye olup,pin kodunuzla birlikte flying blue numaranýzý alabilrsinzbu da ilerleyen zamanlarda size yaptðnz uçuþlarýn puan olarak dönmesini saðlicak,ki Amerika'ya uçuþlar bildðim kadaryla baya puan getryo
![]()
heheben dicektim þimdi
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks