Alıntı peterpan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet aynen öyle konuyla pek alakalı değil ama...
YAVUZ SULTAN SELİM taktığı küpede zehir taşıyordu-yani kusura bakma ama şimdikilerin küpeleriyle hiç alakası yok o küpenin-
ayrıca üniversitede öğrenim gören biri araştırmacı olmalı-sokaktakinden bi farkı olmaz yoksa
SAYGILAR...
öncelikle konuyu acan arkadastan ve forum uylerinden özür diliorum biraz uzadı mevzu ama bu konu hakkında son kez yazıyorum !

bu konu hakkında pek cok rivayet duymustum ama yani neden küpe taktıgıyla ilgili ama senin soylediğini ilk defa duyuyorum acıkcası nerden öĞrendğini cok merak ettim eger burası bi tarih forumu olsaydı seninle zevkle tartışırdım bu konu hakkında.

evet üniversite öğrencisi araştırmalı bu konuda sana katılıyorum !

bu konu hakkında forumda yeni konu acacaktım ama sitenin amacının cok dısında bi konu oldugu için acmadım.

ayrıca avatarımdakı kendı resmımdende görüldüğü gibi ben küpe takmıorum yani hiç takmadım ama bu takmıyacağım anlamına gelmez.

benim asıl kızdığım nokta bazı insanların küpe takan insanları aşağılaması ve ikinci sınıf insan muamelesi yapması yaw bir insan küpe takmak istiyorsa takar istemiyorsa takmaz.yakışır yakışmaz kendi bileceği iş.

insanların fikirlerine,düşüncelerine ve yaşam şekillerine saygı duymak gerekir.
saygılarımla...