Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 270 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD-Türkiye arasý haberleþme {Genel Baþlýk}

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart ABD-Türkiye arasý haberleþme {Genel Baþlýk}

arkadaþlar amerikaya gittiðimizde haberleþme nasýl yapýlýyor? telefon kartlarý ne kadar ayrýca burdan telefon götürsek zararlýmý çýkarýz ne kadar yazar ???

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

telefon kartlarý ne kadar bilmiyorum ama oraya telefon götürürsen telefon parasý ödemekten batarsýn o kesin

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Bu vodefone falan ülkeler arasýný artýk Türkiye'deki fiyatla ayný yapmaçmýþ galiba..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

yaptý öyle bi tarife ama yine telefon kartýndan daha pahalý oluyomuþ
    yani yazýn telefon kulübelri bizi bekliyo arkadaþlar

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Öncelikle yurtdýþýndan cep telefonu ile Türkiyeyi aramanýz için burdan gitmeden cep telefonunuzu (kartýnýzý)yurt dýþýnda kullanýlabilir duruma getirmeniz lazým. Turkcell için hava alanýnda (TÜRKÝYE deyken) `yýldýz 111 KARE tuslarýna basýp onaylýyorsunuz, (bu hazýr kartlýlar için) ;AMA DUYDUÐUMA GÖRE BU DURUMDA DEÐÝÞMÝÞ ARTIK LÜTFEN GÝDÝP BÝR TURKCELL BAYÝNE GENÝÞ BÝLGÝ ALINIZ KÝMSEYÝ YANLIÞ BÝLGÝLENDÝRMEK ÝSTEMEM. Daha sonra indiðiniz ülkede ya Turkcell kendi çekiyor ya da gittiðiniz ülkede anlaþmalý olduðu gsm operatörünü kullanýyorsunuz. Amerika da Turkcell olarak geçiyor. Daha sonra size amerikaya hos geldiniz filan diye mesajlar geliyor nasýl arama yapacaðýýnýz gelen kýsa mesajlarda detaylý anlatýlýyor...
    Ama önerim cep telefonu kullanmayýn çünkü Amerika içinde siz de birini arasanýz biri de sizi arasa konturunuz eksiliyor. O yüzden en mantýklýsý kulübeler.Kulüblerden de aramak için ya bakkallarda olan telefon kartlarýndan alýyorsunuz, ya da Türkiye de bir internet sitesi var ismini vermeyim yurt dýþý eðitim programlarý hakkýna bilgi veren,genelde amerika hakkýnda geniþ bilgi veren bir site, onlarda bu telefon kartlarýndan satýyorlar 10-15-20 dolarlýk filan onu da kredý kartý ile alýyorsunuz bittikce yukleyip arama yapabiliyorsunuz. (ben geçen sene hep onu kullandým,bu siteyi ben yazmayým site yöneticileri izin verirse yazarýz da ismini).
    Birde internet için ilk gittiðinizde bulunduðunuz þehrin Kütüphanesine gidip üye olun hemen bir kart çýkarýyorlar ve onunla bedava internete girme durumunuz var, msn kullanýlmýyor ama en azýndan mail atarak haberleþebilirsiniz.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

SSN aldýktan sonra iþ yerinizi adres göstererek amerikan hatlý cep tel alabilirisniz. siz yinede soruþturun. hattýnýzý aldýktan sonra marketlerden internet üzerinden arama yapabileceðiniz kartlarý alýyorsunuz ve uzun süreli konuþabiliyorsunuz. yalnýz amerikan hattýný kolaylýkla çýkarabilir misiniz bilemem. yalnýz bir cep telefonu kesinlikle þart. evet iþinizi tel kulubelerinden de halledebilrisiniz ama yine de cep telefonunun yanýnýzda bulunmasýný hiçbirþeye deðiþmem

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Avea ve Vodafone'un dünya kampanyalarý var. Sanýyorum dakikasý 4 kontör ile konuþabiliyorsun. Bilen veya kullanmýþ biri var mý ?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

aveayý geç sen de arasan tryi aradýðýn kiþiye de yazýyo..turkcelli hep geçin hele sizin ordan tryi aramanýz çok pahalýya geliyo trden arandýðýnýzda da kontürünüz gidiyo..
    en iyisi amerikadan hat alýn burdan telefonunuzu götürün triband mý ne ööle olan telefonlar orda da çekiyo..amerikadan alýrsanýz kontürlü almayýn yetmiyo ayrýca haftaiçi 9dan sonra bedava ve haftasonu bedava kýsýmalrýný kullanamýyosunuz..Ben iki sene de cingularýn aylýk paketlerinden kullanmýþtým benimki aylýk 50 dolardý..haftasonlarý zaten bedava,haftaiçi de 9-6 arasý bedava gayet ucuza geliyo..tryi aramadým o telefondan gerçi hep beni aradýlar ama o da gayet uygun oluyodu..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

en iyisi telefon kartlarýdýr daha ucuzu olamaz. eyaletlere göre deðiþmekle birlikte 5 dolara en 60 dakika görüþebilirsiniz. ama telefon kartý alýrken Türkiyeyi ucuza arayacaðýnýz bir kart alýn. ülkeler gruplara ayrýlmýþ. hatta Türkiyede Ýst. ve diðer iller diye ayrýlmýþ. 5 dolara aldýðýmýz kart ile istanbul ev telefonu ile 160 dk kadar, diðer iller 120 dk cep telefonlarý 60 dakika aranabiliyordu. arama baþýna ücret düþüldüðü için aradýðýnýz kiþinin açmasý için dua ediyorsunuz 25 cent düþüyordu arama baþýna. yukarýdaki dakikalar tek arama için geçerliydi. birde 30 küsur numara çeviriyorsunuz kimse açmýyor TR de sinir oluyor insan.. servis saðlayýcýnýn numarasý 11 rakam 8-9 haneli þifre son olarakda 0090 212 xxx xx xx çevir çevir bitmiyor...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Turkcell için uyarý Tr den sizi aradýklarýnda size dakikada 12 kontor Tr dekilere 4 kontor yazýyor. mesaj yine ucuz sayýlýr 3 kontordu. bi deðiþiklik olmadýysa..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Turkcell ile kesinliklikle görüþme yapmayýn. Turkcell ile hiç iyi anýlarýmýz olmadý. Kontörlü tarifelerini bilmiyorum ama faturalýsýný asla kullanmayýn. Siz farkýnda olmadan fena geçiriyor Zaten diðer operatörlerin o kadar cazip tarifeleri varken neden hala Turkcell kullanýlýyor o da ayrý bir konu. Galiba çekim alaný en yüksek GSM operatörü biliniyor diye ama Vodafone ve Avea özellikle Vodafone en iyisi... Turkcell'in çok abuk sabuk ücretlendirme þekilleri var resmen milleti kandýrýyor. Neyse böylece Turkcell'e olan tüm nefretimi dökmüþ oldum
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

maalesef üzülerek söylüyorumki hala en iyi kapsama alaný Turkcellde.. bir müddet daha elimiz Turkcelle mahkum..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

gökhan ben hiç öle bi kart hatýrlamýyorum valla 5 dolara 60 dakika konuþaný duymadým da hiç

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý gskapun Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gökhan ben hiç öle bi kart hatýrlamýyorum valla 5 dolara 60 dakika konuþaný duymadým da hiç
    gskapun sen hiç amerikanýn ucuz bir hayrýný görmedin sanýrým Wildwood NJ de Atlantic Ave. de bir internet cafe hem telefon kartý satýyor hemde kablosuz ev telefonu saðlýyordu. rahat koltuklarda oturarak saatlerce konuþuyorduk. kartlarýn ilginç yaný yerel bi numara çeviriyorduk 7 haneli ordan operatöre baðlanýp þifremizi giriyorduk. 60 dk deðil istanbulda ev telefonu ile tam 160 dk konuþuyorduk.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Türkiyede þehirlerarasýndan daha ucuza Amerika-Türkiye konuþuyorduk. Telekom'un ayýbý o utansýn

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar Amerikada bircok kart var ama cogu connection fee alýyor ve sadece istanbula ucuz gorusme saglýyor. GSM operatorleri bu konuda oldukca pahalý bir arac olacaktýr.kesintisiz ve ekonomik gorusme olanagý saglayan sirket mezunusa.com. ABD ye gittigim ilk 2001 senesinden bu yana mezun da bi sorun yasamadým. kesinlikle de tavsiye ederim.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

arkadaþlar þu siteye bir bakýn isterseniz. ilginç fiyatlar veriyor. 10 dolara 5 saate yakýn konuþma..
    http://www.bestandsmart.com/

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

zaten arkadaþlar akýllý adam cok konusmaz iþine bakar orada huhu

Profesyonel Watçý fatih26 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý HaSaNn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    zaten arkadaþlar akýllý adam cok konusmaz iþine bakar orada huhu
    bence de sana katýlýyorum.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ben de katýldým walla
    way bee teknoloji geliþmiþ demekki uzaklar yakýn olmuþ da haberimiz yok valla ben 5 dolara 20 dakka anca konuþuyodum ama cep telefonu arýyodum hep öle ev telefonu yoktu..eyy gidi günler payphonelarda az mi bekledik yerlere oturduk da konustuk

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar ben turkcell bayýsýyle gorustum ýlk once turkýyedeyken hattýnýzý actýrmanýz gerekýyor FAKAT bunu havaalanýnda yaparsanýz daha ii olur cunku onceden yurtdýsýna actýrýrsanýz bos yere dýger ulkelerýn operatorlerýný kullanýrsýnýz. bu da sýze cok pahalýya patlar.
    tarifeler ise soyle eger siz ararsanýz dakýkasý 89 kontor ký sýký durun sýzý baskasý ararsa arayan ýcýn turkýye tarýfesý sýzýn ýcýnse dakýkada 24 kontor dusuyor.yaný bence gorusmek yapmak ýstýyorsanýz sýzý arasýnlarmesajlarda ýse olay soyle sýz atarsanýz 10 kontor eger sýze msj gelýyorsa ký mutlu son 0 kontor yaný bedavaaaaaaa))))))

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

cok pahalý yaa en ýyýsý ordan hat alýp konusmak ya da telefon kartý alýp ký bunlar 3ýla 5 dolar arasýnda degýsýomus ve turkýye ýle kesýntýsýz yarým saat konusabýlýomusuz

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bence de kart en mantýklýsý..Ama cep telefonunun rahatý ve insana verdiði güven baþka tabii....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ama her cep telefonuda orada calýsmayacak misal beným telefon

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

valla tüm dertlerim bitti su iletisimi düsünür oldum

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Arkadaþlar Turkcell hattýmla ücretsiz amerika nosu arayabilir miyim?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ARKADAÞLAR CRAZY CARD LA 5 DOLARA YAKLASIK ÝLK ARAMADA 100 kusur dakka 2 ci aramada konturunuz kaldýysa 3 dakka konusrsunuz ama bi kartla tek aramada örnek crazy card yaklasýk 120 kusur dakka konusmuslugum var. Olay bu kartlarýn her aramada arama ucreti dusuyor olmasý... bütün store larda benzincilerde bulabilirsiniz, cheap phone cards demenýz yeterli olacakdýr crazy kardý tavsiye ederim 7/24 diye bi kart vardý oda ýyýydý zaten orda kartlarýn lýsteleri oluyor hangý ulkeye kac dakka verdikleri yazýyor

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

telefonumla sadece resim cekmek istiyoruymmmmmmmmmm cunku orda baska ýse yaramýycak

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

telefonumu götürmek istemiyorum hiç bi iþe yaramýcak ama bizimkileri kýrmamak için götürüyorum ya üç ay boyunca aðýrlýk yapcak
    zaten iðrenç bi telefon napcam ben onla 3 ay yaw

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

alarm yaparsýn ben öyle yapmýþtým

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)