Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci 12345678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 270 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD-Türkiye arasý haberleþme {Genel Baþlýk}

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart biraz uzun advis tarafindan gonderildi bana sialerle paylasmak istedim

Amerika’dan Türkiye’yi aramak:

Amerika’ya giriþ sonrasý gümrük iþlemlerinden sonra bavullarýnýzý beklerken ilk fýrsatta lütfen AÝLENÝZÝ arayýn! Ne yazýk ki her yýl, Amerika’ya gittiði zaman ailesini ve yakýnlarýný aramayý unutan ve ailesini endiþe içinde bekleten öðrencilerimiz oluyor. Geçtiðimiz yýllarda
    1 ay boyunca çocuklarýna telefon, e-mail yoluyla ulaþamayarak endiþeye kapýlan ve Amerika’daki Türkiye Büyükelçiliðimize baþvuruda bulunan ve büyükelçiliðimizi gereksiz yere alarma geçiren aileler oldu.

Amerika’dan Türkiye’yi aramak için;
    011+90(ülke kodu)+þehir kodu (baþýnda sýfýr olmadan)+telefon numarasý þeklinde aramanýz gerekiyor.

Lütfen Amerika’ya gitmeden önce ailenize Türkiye saatiyle saat kaçta Amerika’da olacaðýnýzýn bilgisini ailenize veriniz.

Uçaðýn iniþinden ancak 1 saat sonra kendilerini arayabileceðinizi ailenize bildirin.Genelde aileler uçaðýn iniþinden hemen sonra sizden haber bekliyor oluyor. Uçak iner inmez arama fýrsatýnýz olmayabiliyor. Bu nedenle aramanýzýn vakit alabileceðini, en az 1 saat sabýrla beklemelerini tavsiye ediniz.

Amerika’da bulunduðunuz süre içerisinde ailenizi her hafta veya 2 haftada bir arayýnýz.

Cep telefonunuzu yanýnýzda götürüyorsanýz lütfen devamlý açýk tutmaya gayret edin.

E-maillerinizi haftada en az 2 kere kontrol ediniz.

Amerika’da bulunduðunuz süre içerisinde ailenizin size ulaþabileceði veya mesaj býrakabileceði özel bir numaranýz mutlaka olmalý. Çalýþma saatleriniz içerisinde özel telefon görüþmesi yapmanýz doðru olmaz. Bu nedenle ailenizin sizi çalýþma saatleriniz dýþýnda aramasýný saðlamalýsýnýz.

Aþaðýda Amerika’dan Türkiye’yi aramanýz için kullanabileceðiniz servisler konusunda bilgiler verilmektedir.

MEZUN CALLING CARD
    Her yýl öðrencilerimize Amerika’ya vardýklarýnda ailelerini arayabilecekleri ve kýsa süreli görüþme yapabilecekleri bir telefon kartý , veriyoruz. Bu yýl da oryantasyonlarda öðrencilerimize vermiþ olduðumuz Mezun Calling Card sadece evinizden ya da cep telefonunuzdan deðil, ankesörlü telefonlar dahil, diðer tüm telefonlardan arama yapabileceðiniz ekonomik bir telefon kartýdýr. Ayrýca bu kart sayesinde sadece Amerika’dan Türkiye’yi deðil, Türkiye’den Amerika’yý da arayabileceksiniz.

Bu kartla 20 dakika ücretsiz görüþme yapabilirsiniz.

Karta internetten tekrar kontör yükleyebilirsiniz.

Kartla veya yukarýda sayýlan servislerle ilgili herhangi bir sorun olmasý durumunda 7 gün 24 saat ulaþýlabilir Mezun Calling Card yardým servisine ulaþabileceksiniz.

Kartýn kullanýmýyla ilgili ayrýntýlý bilgi ve kartýn kullanýmýna iliþkin bilgiler için http://www.mezun.com/telefon/cc/default.cfm adresini ziyaret edebilirsiniz.

Amerika’ya giderken cep telefonunuzu da yanýnýzda götürün!

Amerika’ya giderken cep telefonunuzu yanýnýzda götürmeniz size kolay ulaþýlmasýný ve sizin de acil bir durum olduðunda ve telefon* bulamama durumunda ailenize veya bize ulaþmanýzý saðlar.

Cep telefonunuzu yurtdýþýnda kullanabilmeniz için kullandýðýnýz hattýn yurtdýþýna açýk olmasý gerekir. Cep telefonunuzu yurtdýþýna açýk olup olmadýðýný öðrenmek ve yurtdýþýndan Türkiye’yi arama, ücretlendirme, operatörlerin sunduðu çeþitli indirimli konuþma tarifesi hakkýnda ayrýntýlý bilgi için abonesi olduðunuz operatörün web sitesini ziyaret ediniz, ya da müþteri hizmetlerini arayýnýz.

Önemli Uyarý: Türkiye’de kullandýðýnýz hattýnýzla Amerika’dan Türkiye’deki bir cep numarasýný aradýðýnýzda hem arayan hem de aranan kiþi için bir ücret tarifesi vardýr.
    Aileniz sizi cep telefonunuzdan aradýðýnda, siz aramamýþ olsanýz da, hattýnýzdan kontör düþer.

Cep telefonunuzu yanýnýzda götürmeniz ailenizin istediði zaman ya da acil durumlarda size ulaþmasýna olanak verir. Amerika’ya gittikten sonra marketlerden satýn alabileceðiniz ekonomik yurtdýþý arama kartlarýyla en hesaplý þekilde ailenizi, yakýnlarýnýzý arayabilirsiniz.

Hiç paranýz olmasa bile ALOVATAN ile Türkiye’yi ücretsiz arayabilirsiniz!
    ALOVATAN servisini kullanarak ile Amerika’dan ailenizi, yakýnlarýnýzý hiçbir ücret ödemeden karþýya ödemeli olarak arayabilirsiniz. Bu servis iki yönlü olarak verildiðinden ayný imkan Türkiye’den yurtdýþýný aramak isteyenler için de kullanýlabilir. *
    Bu imkanla Türkiye’yi veya yurtdýþýný aramak için 1-800-VATANIM ( 8282646) ‘ý aramanýz yeterli. Karþýnýza çýkacak Türk operatöre görüþme yapmak istediðiniz telefon numarasýný, görüþeceðiniz kiþinin isim ve soyadýný belirtmeniz yeterli.

Hatýrlatma: Eðer Advis’i aramak isterseniz lütfen ALOVATAN servisini kullanmayýnýz. ALOVATAN servisini kullanarak yapacaðýnýz aramalara cevap vermeyeceðimizi þimdiden hatýrlatmak isteriz. Bu servis bilgisi ACÝL durumlarda hiç paranýz olmasa da yakýnlarýnýzý aramanýzý saðlamak için verilmiþtir.

Advis’i 516-717-4851 ve 973-333-4458 Amerika numaralarýmýzdan en ekonomik þekilde arayabilirsiniz.

Ayný þekilde CIEE’nin 24 saat destek hattýndan 1-888-COUNCIL ( 1-888-268-6245)’ den CIEE’yi arayabilirsiniz. CIEE ile yaptýðýnýz görüþmeleri biz de online takip edebiliyor olacaðýz.

Aileniz sizi aramak isterse
    Uzun görüþmeler yapabilecekleri, hesaplý kart alternatifleri bulunmaktadýr. Bu kartlarýn kullanýmý kolaydýr ve hesaplý görüþme imkaný saðlar.
    www.mezun.com/telefon
    *www.bigalo.com
    www.turkiyetel.com

HAYAT iLeRiYe DoðRu YaþaNýR,GeRiYe DoðRu aNLaþýLýR

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

sen onu en az 2 saat yap..uçaktan indikten sonra baya bi zamanýnýz geçiyo kontrolde..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Tesekkurler gskapun sende olmasan nolurdu benim halim
    HAYAT iLeRiYe DoðRu YaþaNýR,GeRiYe DoðRu aNLaþýLýR

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

bana mail adreslerini býrakan arkadaþlar kusura bakmayýn.Bir kaç gün geciktim size davetiye göndermekte.sebebi de kredi kartýmdaki bir sorundan dolayý kendi hesabýmý geç açtýrdým..ama nihayetinde bugün 2 arkadaþa gönderdim davetiyelerini.(bu arada ben kayýt olurken davetiyesiz kayýt oldum )
    daha baþka isteyenler olursa özel mesajla isim soyisim, mail adreslerini atsýnlar.yarým saat bedava kazansýnlar ben de 1 saat

ama 3 tane hakkým kaldý sanýrým

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

Valla ABD de en korktugum seydi iletisim ve korktugum basima geldi

Geldigimden beri 60 dolara yakin iletisime harcadim

Yanarim yanarim verdigim parlara yanaim

Ama insan arayinca ucuzunu buluyo

Ben CVS karti aldim burda konustukca kazaniyosun

Cem Uzaninmidir nedir

Bakalim bununda suyu cikar

Herkese bol WAT li gunler

Haberleselim arkadaslar Gurbetteyiz

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Cep telefonu çalýþýrmý???

slm arkadaþlar ben þuan san franciscoda bulunmaktayým

þimdi burdan aldýmýðýmýz cep telefonlarý Türkiyede çalýþýrmý bilgisi olan warmý??

mesela bir sirocco weya iphone??

bilgisi olan weya tecrübesi olan warsa lütfen yazsýn teþekkürler

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

çalýþýr niye çalýþmasýn..ama gümrükte girerken telefonunu kaydettirmen lazým..ayrýca yýlda 1 telefon kaydetme hakkýn var..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

telefonu alýrken avrupa da kullanýlýp kullanýlamayacaðýný sor. amerikadaki çoðu telefonda simkart yeri yok.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

bildiðiniz gibi iphone bu sene tr ye geldi gelmedi arasý birþey.
    ve amerikada butun iphone lar sim kilitli.
    ha guvenirim kýrarlar sim klidimi diyorsanýz alýn derim iphone.
    500 dolar civarý bi ucret.
    ama guvenmezseniz kim öle kim kala...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Buradan ozellikle bilgisayar goturecek veya orda bilgisayar alcak arkadaslara oralarda wireless baglantý yapabilecekleri yerler varsa biraz sonra verecegim programý indirsinler uye olduktan sonra 60 dk ev telefonlarini bedava ariyabiliyorsunuz. Ama 5dkda bi kesiliyor
    60dk bitince yeniden uye olun yenin
    60dklýk hak kazanýyorsunuz ama sadece ev tlfonlarii
    10 euro verirseniz siteye 3 ay boyunca kesintisiz ev tlfonlarini ariyabiliyorsunuz
    ama bence hic gerek yok para vermeye 2 dkda uye olun amerikadaki 1.5 saat calsýmanýzý kurtarin demi yani

linki veriyorum

http://www.12voip.com/

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alaskadan tr yý aramada sorun yok emýn mezunuza kayýt ol sýfre a yada orda 5 dolarlýk arama kartlarý var 5 dolara kart alýyosun 1 saat konusuyosun tr ýle

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart telefon

ben newyorktan n95 aldým tr geldým yurt dýsýndan gelen telefonlarý acmakla yukumlu her ýlde telsým avea turkcell bayýlýklerý var býr tane gýdýyosun pasaport ýle numarasýný ýslýyolar 1 gunde acýlýyo

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

orada haberleþme gerçekten çok sorun oluyor bunu gittiðinizde daha iyi anlýyorsunuz. ciee nin verdiði 5 dklýk kartlar çok az iþe yarýyor. oraya gittiðinizde bir cep telefonu ayarlayabilirseniz marketlerde 30 dklk net üzerinden konuþma saðlayan kartlar var onlar çok iþe yarýyor uzun uzun saatlerce konuþabilirsiniz. ücreti de 3-5 dolar biþey

Þirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danýþman

Tecrübe Puaný
    19

Arkadaslar,

Eðer cep telefonu götürecekseniz ne telefonunuzu roaming'e açtýrýn ne de oradan hat alýn.Ben 2006'da Cingular'dan,arkadaþlarda T-Mobile'den konturlu hat almýstýk.Sorgusuz sualsiz ve ücretsiz veriolar.Sadece 10-20$ içindeki kontur parasýna almýþtý.Bide telefonunuzun IMEI numarasýný alýp sisteme kaydediolar,böylece sizin telefonunuzdan baþka bi tel.de çalýþmýo kart.Bi de soyleyin 3-4 ay kalýp doncez die,sozleþme falan yapmaya kalkarlarsa kabul etmeyin.Neyse,bunu yaparsanýz eðer en ucuz kontör miktarý 15$ ve bununla Türkiyeyi ararsanýz,sizi ararlarsa,msj çekerseniz yada size çekilirse yandýnýz!!Her halukarda cok ozel kazýk fiyatlarý siz oduonuz.

Bunun yerine Amerika'dan telefon kartlarý alabilirsiniz.Kart almadan once mutlaka soyleyin TR'yi aricam, en iyisi hangisi die cunku Bulgaristan'ý yada Afrika'yý cok uyguna arayan kartlar TR'yi cok kazýk fiatlara arayabilio.Bu kart çeþitliliði,fiatlarý vs. bulunduunuz yere göre deðiþir.Kozmopolit yerlerde çeþit çoktur ancak küçük yerlerde bi kaç tanedir,secenek azdýr.

Bi de bilmiom hangi eyaletlerde satýolar ama Fairfax,Virginia'da ve DC'de vardý bu karttan.Ýsmi Hello World.Þirketin sahibi Turk olduðundan TR'yi çok ucuza ararsýnýz.Eðer bulabilirseniz Middle East'te çok ii.Africa fena diil. (bunlar kartlarýn isimleri)

Arkadaslarýn keþfettii baþka bi olayda mezun.com'dan calling card þifresi almak.Manyak ucuza geliomuþ.Biterse de intenetten kontur yukluolar þifrelerine.Bence bi bakýn.Ýki kurus paranýzda telefon gorusmelerine gitmesin.

Bu arada,önemli bi hatýrlatma yapýým.Bir eyaletten aldýýnýz kart,diðerinde çalýþmaz(genelde).Bunu da göz önünde bulundurun.Yani VA'dan NY'a giderken annemi ordan ararým bu kartla diip elinize patmasýn kart!

Bi de en sinir durum çoðu kartý kullanýrken her defasýnda bir yada 2 ceyreklik ankesörlü telefon yiyo! Bazen de atýonuz parayý yiyo siz konusmadan!!

Þirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danýþman

Tecrübe Puaný
    19

bu siteyi yeni kesfettim www.telefondedektifi.com

buradan kart almak ta cok uygun olabilir.fiyatlarý çok iyi. bir bakýn derim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar ücretsiz iletiþim için burdan laptop götürsek olur mu?
    amerikada prizlerin ve voltaj deðerlerinin farklý olduðunu duydum ama doðru mu bilmiyorum

Profesyonel Watçý fatih26 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý pascal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar ücretsiz iletiþim için burdan laptop götürsek olur mu?
    amerikada prizlerin ve voltaj deðerlerinin farklý olduðunu duydum ama doðru mu bilmiyorum
    dizüstü bilgisayarýn varsa götür bence lazým oluyor baya,orda internet kafeler çok pahalýdýr.voltaj olayýna gelince,bilgisayarýnýn adaptör kýsmýnda yazar,oraya bak genelde 100v-240v arasýnda çalýþýr.eðer böyle yazýyorsa sorun yok,tek ihtiyacýn olan þey ufak bi çevirici aparat bulman.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

anladým teþekkürler

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Arkadaþlar,

12voip diye bir program var. Bu program bilgisayar üzerinden telefonlarý aramanýzý saðlýyor.Bu tarz bir sürü program var ama bunun farklý bir çok yaný var.Ben bildiklerimi sýralýyayým size.

10 Euro'luk kredi ile 90 gun bedava(1 kereye mahsus olmak üzere ) konusma hakký almýþ oluyorsunuz.
    yani .Diðer ülkeler içinde fiyat tarifesi bunlarýn sitesinde yazýyor.

Bana çok mantýklý geliyor.90 gun bedava hakkýmýzý kullanmasakta normal 10 euro kredi alsak bile.. ABD sabit hat ve mobil , türkiye sabit hat aramalarý bedava.. sadece tr mobil ararsan 0.150 cent ödüyorsun dk sýna..oda kredinden düþüyor.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

arkadaþlar yaza doðru bir projemiz var. turkishwat.net üzerinden ucuz aramanýza olanak saðlayacak bir proje bu. Alt yapý voice of ip (voip) þeklinde yani internet üzerinden olacaðý için ucuz olacak ve tabi türkçe. Bu projeyi gerçekleþtirebileceðimizden %100 emin deðiliz zamanýmýzýn yettiði kadar uðraþacaðýz...

Yanýnda çok ucuza sms gönderme olayý da var. Gönderen kýsmý nickiniz olacak mesela...
    admin (at) turkishwat.net

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

12 voip adlý programa kredi yukledým.

ABD sabit hat ve mobil hatlar dk / 0.01 Euro dan görüþebiliyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Amerika'da telefon görüþmesi?

Kolay gelsin arkadaslar bu Amerikada telefon gorusmesi olayý nasýl olacdak ya cok para gidiyomu ne yapsak karlý cýkarýs

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

gitmeden önce burdan bi kart alýyodun hatýrladýðým kadar mezun_calling_card olmasý lazým hesaplý diyodu gidenler çok oldu ama yanlýþ hatýrlýyor olabilrim
    tabi baþka alternatiflerde var araþtýrmak lazým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dayýcým skype war yaaaa daha nee

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi skype varda bilgisayar alabilecezmi o da var bilgisayar olmazsa ne yapacaz yaw?giden arkadaslar yokmu acaba onlar ne yapýodu?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dayýcým ewet pc olmayýnca skype da olmuo maalesef ama onuda düþündüm ben þimdiden usd biriktirmeye baþladým gider gitmez bi tane çekecem hem benim kalcaðým yerde internet baðlantýsýda warmýþ

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

oo super valla aslýnda bende oyle yapabilirim ya tsk ederim iyiki soyledin valla zaten ucuz bise bulabiliriz ilk zamanlar isimizi gorecek kadar...konu dýsýnda bi soru ama nereye gideceksin acaba?nerelerde olur net bi bilgisi olan varsa supper olur...
    tsk ederim cevaplar icin

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dayýcým ucuz biþe elbet buluruz zaten oranýn ucuz biþeyi yane 700 800 usdlik biþeyi burda 1500 2000 usd gerçekten ucuz ama sana tavsiyem 2. el çok yaygýn amerikada ve genelde 2. el pcleri alýolar tekrar bi gözden geçirip tekrar piyasaya sürüolar alacaksan atýyorum sony alcaksan direk git kendi shopundan al benim nacizane tavsiyelerim bunlar ben six flags new england'dayým bu sene o taraflara gelirsen görüþürüz

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

valla aga ben alaska dusunuyorum ama kararsýzlýgým dewam etmekte bakalým bu cuma istanbula istanbula gidecem ne olacaksa olack umarým bigun bulusuruz amerikada yardýmýn icin tsk ederim kolay gelsin...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Rica ederim hacým ya ne demek umarým bi gün buluþuruz amerikada kendine ii bak umarým en iisinni yaprsýn

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)