do?ru söylüyosun alarm da laz?m...![]()

do?ru söylüyosun alarm da laz?m...![]()

bence avea n?n bi dünya tarifesini incelemek laz?m. turkcelle oranla mutlaka ucuzdur. ama arama kartlar? rakipsizdir. ama aile de aramak istiyor. onun için cep acil durumlar için iyidir.

Bu ne kadar do?rudur acaba?
Ücretlendirme
Tüm tarifelerde bulunan bütün Turkcell aboneleri hiçbir ekstra sabit ücret ödemeden a?a??daki fiyatlardan faydalanabilir.
Sabit hatlar? arama:
Turkcell fatural? hat kullan?c?lar? için 0,305 YTL/dk
Haz?r Kart kullan?c?lar? için 4 kontör/dk
GSM hatlar? arama:
Turkcell fatural? hat kullan?c?lar? için 1,028571 YTL/dk *
Haz?r Kart kullan?c?lar? için 12 kontör/dk *
* A.B.D. ve Kanada GSM hatlar?n? arama, sabit hatlar? arama tarifesinden yani 0,305 YTL/dk veya 4 kontör/dk üzerinden ücretlendirilir.

arkada?lar bilgilendirirseniz sevinirim amerikaya gitti?imde cep telefonum çeker mi biri bana dualband laz?m dedi ama ku?kular?m da var gidenler beni bilgilendirirse çok sevinirim...herkesin bu soruyu sormay? unuttu?unu dü?ünüyorum herkese iyi yaz??malar![]()

uluslararasi gorusmeye actirirsan nie cekmesin![]()
ama uluslararasi tarifeden ucret odersin![]()

arkada??m dual bandolay? seni ilgilendiriyor bu band say?s?na göre ordaki ?ebekelerin sinyallerinialabiliosun onun d???nda yapty?rman gereken cep telefonunu yur d?s?nda kullan?ma act?rman,
n ?irketin yani avea turkcell filan amerikadaki telefon ?irketleriyle anla?ma yap?olar sen orda cep telefonu aç?nca bi bak?osunn aaa turkcell olmu? cingular)) sevinion ulan ne karizma filan diye sonra konu?uosun sen ve seni arayan kaybediyor turkcell ve cingularda kazan?yor , acil durumlar d???nda kullanmay?n ,,,cep telefonunuzu alarm olarak kullan?n ,müzik dinleyin filan ama yapmay?n konusursan?z bi program ucret?n? daha odemek zorunda kal?rs?n
![]()

Telefonunun Amerika da kullan?labilmesi için 1900 band?n? desteklemesi gerek

kimisi triband dyo kimisi dualband diyo ama umutun söyledi?i frekans? bende duymu?tum uluslar aras? aç?l?? dedikleri ?ey roaming ... gidiyorsun gsm operatörüne ve roaming açt?rmak istiyorum diyosun onlarda aç?yor

gitmene gerek yok turkcellde *100# yap yurtd???na ç?kmadan önceo yeter !

Bildi?im kadar?yla aç?kl?yay?m Türkiye de kullan?lan cep telefonlar? 900 mhz frekans?nda çal???yor(yanl?? bilmiyorsam avea 1800 mhz).Bu Amerikada 850/1900 mhz,Avrupa da 900/1800mhz .?imdi siz 900/1900 dual band al?rsan?z bu telefonu amerika da da türkiye de de kullanabilirsiniz.900/1800/1900 al?rsan?z bu da triband oluyor üstekine ek olarak avrupa da da kullanabilirsiniz.Birde quad band var bu daha uçuk bir ?ey 850/900/1800/1900 oluyor bunlada her yerde kullanabilirsiniz![]()

three band özelli?i varsa çeker

bu turkcell için sbt hatt? araman?n 4 kntr/dk i?ini bende duydum bi de?i?iklik yoksa öle olmas? las?m...

internet calls
?iddetle tavsiye ederim
kesinlikle internet üzerinden aramalar yap?n çok ucuz. tek dezavantaj? ses gidi? geli? biraz geç olsun o kadar. Turkcell den a?z? yanan bir ki?i olarak size ?öyle diyeyim, 10 dk konu?tum ya da konu?mad?m 190 YTL. Sonra amerikan hatt?na geçtim ve ald??m kartlarla internet üzerinden arad?m. ee insan kaz?k yedikçe yeti?iyor
admin (at) turkishwat.net

internet calls ço?u zaman ücretsiz sadece 10 euroluk kontur yüklemeniz gerekli
2 y?ld?r kullan?yorum
konu?malar?m?n ço?u bedava

ya concider bu internet calls nasl bi?ey?detayl? olarak anlatrsan sevinirim.

ayr?ca arkada?lar gecen gun ben turkcell'i aradm hatt?m? yurtd?s?na actrdm ve tarife fiyatlar?n? sordm.SIKI DURUN ACIKLIYORUM:usa'dan turkiyeyi ararsak dakikas? ''89 kontor'' bizi ararlarsa ya 18 yada 24 kontordu ama hatrlayamyrm..yani aransak bile kontorumuz gidyr![]()

internet calls bir bilgisayar uygulamas? olman?n yan?nda
ücretsiz olarak, bazense 0.01 cent gibi komik rakamlardan Türkiyeyle görü?memizi sa?layan bir servis.
örne?in direct call servisi kullanarak
telefon kulubesini ücretsiz olarak Türkiyedeki evinize ba?layabilirsiniz
geçen sene saatlerce ücretsiz konu?tum
tecrübeli arkada?lar sizlere ihtiyac?m?z var sizlerde olmasan?z ne yapard?k.

ben sevdim bu internet calls i?ini ama tam olarak anlayamad?m
ne yapmam?z gerekiyo kart m? al?caz biryere para m? yat?rcaz ?

ya bu skype hiç fena durmuyo asl?nda. hem ses kalitesi gayet guzel hemde bedava...
kötü bi yan? var m? ki?

yok skype çok iyi valla![]()

?imdi abd ye hangi hatt?m?z? götürsek en karl? ç?k?yoruz?? Acil durumlarda Türkiye ile görü?mek için Vodafone mu Turkcell mi Avea m? bilgisi olan varm? ?

arkada?lar abd de internet kullan?m? nas?l oluyor yani türkiyedeki gibi internet cafe warm?nas?l giricez orda nete e?er laptapumuz yoksa

internet cafe yok ama kütüphanelerde bilgisayarlar var ordan girebilirsiniz

internet cafe olmad???na emin misiniz ben internetten aratt?mda görüyorum orada internet cafe olduunu

arkada?lar msn den hem görüntülü hem sesli konu?abiliyosunuz bedavaya
ba?ka ?eylerlr u?ra?maya gerek yok bedavaya msn i kullan?n

ya consider ortaya bi internet calls diye bi?ey att?n sonra gittin.olmaz ki amaanlat ?unu nasl yapicaaz nerden ne ?eklde yap?caaz.bi de arkada?lar bu skype dedi?inz nasl bi?ey yani msn gbi bi?ey mi,ben hic kullanmadm ve kullanan gormedm de o yuzden soryrm...

skype msnden çok daha iyi ses ve görüntü kalitesi aç?s?ndan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks