ehuehehe![]()
![]()
![]()

ehuehehe![]()
![]()
![]()

arkadalar ben de atabilirm davet ya...umut çok fazla kazand? bele? dakika, biraz da ben kazanay?m..
özel mesajlar? bekliyorum...

mezun.com iflas edecek bu gidi?le....
cino walla ben üye olduktan bi kaç gün sonra mail geldi ho?geldin hediyesi 10 dakika kazand?n diye...ama herkese mi veriyolar yoqsa bana m? denk geldi oras?n? çözemedim aç?kcas?...
Screw you guys, I'm going home...

10dk konu?ma dedi?in 1 dolara gelir ki oda sat?? fiyat? bunlara ne kadara geliyodur kim bilir.Nerden kar ediyolar ben onu çözemedim çok küçük paralar dönüyor.Mesela ben 50 dolarl?k ald?m 8 saate fln geliyor.?imdi turkcell le burdan bi yeri arasam ne kadara gelir acaba![]()

bu arada o bahsetti?iniz kampanyada 5 dk Türkiye aramas? bedava diyo...bunun anlam? Türkiye içi aramalar olmas?n...e?er öyleyse bi i?imize yaramaz o...adamlara mail att?m bu nedir diye...du bakal?m cevap gelirse payla??r?m...
Screw you guys, I'm going home...

davet isteyenler ;
ad,soyad ve mail adreslerini özel mesajla ile göndersinler.
5 tane hakk?m var zaten.hem ben kazanay?m hem siz..

Amerika’dan Türkiye’yi aramak:
Amerika’ya giri? sonras? gümrük i?lemlerinden sonra bavullar?n?z? beklerken ilk f?rsatta lütfen A?LEN?Z? aray?n! Ne yaz?k ki her y?l, Amerika’ya gitti?i zaman ailesini ve yak?nlar?n? aramay? unutan ve ailesini endi?e içinde bekleten ö?rencilerimiz oluyor. Geçti?imiz y?llarda
1 ay boyunca çocuklar?na telefon, e-mail yoluyla ula?amayarak endi?eye kap?lan ve Amerika’daki Türkiye Büyükelçili?imize ba?vuruda bulunan ve büyükelçili?imizi gereksiz yere alarma geçiren aileler oldu.
Amerika’dan Türkiye’yi aramak için;
011+90(ülke kodu)+?ehir kodu (ba??nda s?f?r olmadan)+telefon numaras? ?eklinde araman?z gerekiyor.
Lütfen Amerika’ya gitmeden önce ailenize Türkiye saatiyle saat kaçta Amerika’da olaca??n?z?n bilgisini ailenize veriniz.
Uça??n ini?inden ancak 1 saat sonra kendilerini arayabilece?inizi ailenize bildirin.Genelde aileler uça??n ini?inden hemen sonra sizden haber bekliyor oluyor. Uçak iner inmez arama f?rsat?n?z olmayabiliyor. Bu nedenle araman?z?n vakit alabilece?ini, en az 1 saat sab?rla beklemelerini tavsiye ediniz.
Amerika’da bulundu?unuz süre içerisinde ailenizi her hafta veya 2 haftada bir aray?n?z.
Cep telefonunuzu yan?n?zda götürüyorsan?z lütfen devaml? aç?k tutmaya gayret edin.
E-maillerinizi haftada en az 2 kere kontrol ediniz.
Amerika’da bulundu?unuz süre içerisinde ailenizin size ula?abilece?i veya mesaj b?rakabilece?i özel bir numaran?z mutlaka olmal?. Çal??ma saatleriniz içerisinde özel telefon görü?mesi yapman?z do?ru olmaz. Bu nedenle ailenizin sizi çal??ma saatleriniz d???nda aramas?n? sa?lamal?s?n?z.
A?a??da Amerika’dan Türkiye’yi araman?z için kullanabilece?iniz servisler konusunda bilgiler verilmektedir.
MEZUN CALLING CARD
Her y?l ö?rencilerimize Amerika’ya vard?klar?nda ailelerini arayabilecekleri ve k?sa süreli görü?me yapabilecekleri bir telefon kart? , veriyoruz. Bu y?l da oryantasyonlarda ö?rencilerimize vermi? oldu?umuz Mezun Calling Card sadece evinizden ya da cep telefonunuzdan de?il, ankesörlü telefonlar dahil, di?er tüm telefonlardan arama yapabilece?iniz ekonomik bir telefon kart?d?r. Ayr?ca bu kart sayesinde sadece Amerika’dan Türkiye’yi de?il, Türkiye’den Amerika’y? da arayabileceksiniz.
Bu kartla 20 dakika ücretsiz görü?me yapabilirsiniz.
Karta internetten tekrar kontör yükleyebilirsiniz.
Kartla veya yukar?da say?lan servislerle ilgili herhangi bir sorun olmas? durumunda 7 gün 24 saat ula??labilir Mezun Calling Card yard?m servisine ula?abileceksiniz.
Kart?n kullan?m?yla ilgili ayr?nt?l? bilgi ve kart?n kullan?m?na ili?kin bilgiler için http://www.mezun.com/telefon/cc/default.cfm adresini ziyaret edebilirsiniz.
Amerika’ya giderken cep telefonunuzu da yan?n?zda götürün!
Amerika’ya giderken cep telefonunuzu yan?n?zda götürmeniz size kolay ula??lmas?n? ve sizin de acil bir durum oldu?unda ve telefon* bulamama durumunda ailenize veya bize ula?man?z? sa?lar.
Cep telefonunuzu yurtd???nda kullanabilmeniz için kulland???n?z hatt?n yurtd???na aç?k olmas? gerekir. Cep telefonunuzu yurtd???na aç?k olup olmad???n? ö?renmek ve yurtd???ndan Türkiye’yi arama, ücretlendirme, operatörlerin sundu?u çe?itli indirimli konu?ma tarifesi hakk?nda ayr?nt?l? bilgi için abonesi oldu?unuz operatörün web sitesini ziyaret ediniz, ya da mü?teri hizmetlerini aray?n?z.
Önemli Uyar?: Türkiye’de kulland???n?z hatt?n?zla Amerika’dan Türkiye’deki bir cep numaras?n? arad???n?zda hem arayan hem de aranan ki?i için bir ücret tarifesi vard?r.
Aileniz sizi cep telefonunuzdan arad???nda, siz aramam?? olsan?z da, hatt?n?zdan kontör dü?er.
Cep telefonunuzu yan?n?zda götürmeniz ailenizin istedi?i zaman ya da acil durumlarda size ula?mas?na olanak verir. Amerika’ya gittikten sonra marketlerden sat?n alabilece?iniz ekonomik yurtd??? arama kartlar?yla en hesapl? ?ekilde ailenizi, yak?nlar?n?z? arayabilirsiniz.
Hiç paran?z olmasa bile ALOVATAN ile Türkiye’yi ücretsiz arayabilirsiniz!
ALOVATAN servisini kullanarak ile Amerika’dan ailenizi, yak?nlar?n?z? hiçbir ücret ödemeden kar??ya ödemeli olarak arayabilirsiniz. Bu servis iki yönlü olarak verildi?inden ayn? imkan Türkiye’den yurtd???n? aramak isteyenler için de kullan?labilir. *
Bu imkanla Türkiye’yi veya yurtd???n? aramak için 1-800-VATANIM ( 8282646) ‘? araman?z yeterli. Kar??n?za ç?kacak Türk operatöre görü?me yapmak istedi?iniz telefon numaras?n?, görü?ece?iniz ki?inin isim ve soyad?n? belirtmeniz yeterli.
Hat?rlatma: E?er Advis’i aramak isterseniz lütfen ALOVATAN servisini kullanmay?n?z. ALOVATAN servisini kullanarak yapaca??n?z aramalara cevap vermeyece?imizi ?imdiden hat?rlatmak isteriz. Bu servis bilgisi AC?L durumlarda hiç paran?z olmasa da yak?nlar?n?z? araman?z? sa?lamak için verilmi?tir.
Advis’i 516-717-4851 ve 973-333-4458 Amerika numaralar?m?zdan en ekonomik ?ekilde arayabilirsiniz.
Ayn? ?ekilde CIEE’nin 24 saat destek hatt?ndan 1-888-COUNCIL ( 1-888-268-6245)’ den CIEE’yi arayabilirsiniz. CIEE ile yapt???n?z görü?meleri biz de online takip edebiliyor olaca??z.
Aileniz sizi aramak isterse
Uzun görü?meler yapabilecekleri, hesapl? kart alternatifleri bulunmaktad?r. Bu kartlar?n kullan?m? kolayd?r ve hesapl? görü?me imkan? sa?lar.
www.mezun.com/telefon
*www.bigalo.com
www.turkiyetel.com
HAYAT iLeRiYe DoğRu YaşaNıR,GeRiYe DoğRu aNLaşıLıR

sen onu en az 2 saat yap..uçaktan indikten sonra baya bi zaman?n?z geçiyo kontrolde..

Tesekkurler gskapun sende olmasan nolurdu benim halim![]()
HAYAT iLeRiYe DoğRu YaşaNıR,GeRiYe DoğRu aNLaşıLıR

bana mail adreslerini b?rakan arkada?lar kusura bakmay?n.Bir kaç gün geciktim size davetiye göndermekte.sebebi de kredi kart?mdaki bir sorundan dolay? kendi hesab?m? geç açt?rd?m..ama nihayetinde bugün 2 arkada?a gönderdim davetiyelerini.(bu arada ben kay?t olurken davetiyesiz kay?t oldum)
daha ba?ka isteyenler olursa özel mesajla isim soyisim, mail adreslerini ats?nlar.yar?m saat bedava kazans?nlar ben de 1 saat
ama 3 tane hakk?m kald? san?r?m
Valla ABD de en korktugum seydi iletisim ve korktugum basima geldi
Geldigimden beri 60 dolara yakin iletisime harcadim
Yanarim yanarim verdigim parlara yanaim
Ama insan arayinca ucuzunu buluyo
Ben CVS karti aldim burda konustukca kazaniyosun
Cem Uzaninmidir nedir
Bakalim bununda suyu cikar
Herkese bol WAT li gunler
Haberleselim arkadaslar Gurbetteyiz![]()
slm arkada?lar ben ?uan san franciscoda bulunmaktay?m
?imdi burdan ald?m???m?z cep telefonlar? Türkiyede çal???rm? bilgisi olan warm???
mesela bir sirocco weya iphone??
bilgisi olan weya tecrübesi olan warsa lütfen yazs?n te?ekkürler

çal???r niye çal??mas?n..ama gümrükte girerken telefonunu kaydettirmen laz?m..ayr?ca y?lda 1 telefon kaydetme hakk?n var..

telefonu al?rken avrupa da kullan?l?p kullan?lamayaca??n? sor. amerikadaki ço?u telefonda simkart yeri yok.
bildi?iniz gibi iphone bu sene tr ye geldi gelmedi aras? bir?ey.
ve amerikada butun iphone lar sim kilitli.
ha guvenirim k?rarlar sim klidimi diyorsan?z al?n derim iphone.
500 dolar civar? bi ucret.
ama guvenmezseniz kim öle kim kala...
ben newyorktan n95 ald?m tr geld?m yurt d?s?ndan gelen telefonlar? acmakla yukumlu her ?lde tels?m avea turkcell bay?l?kler? var b?r tane g?d?yosun pasaport ?le numaras?n? ?sl?yolar 1 gunde ac?l?yo

orada haberle?me gerçekten çok sorun oluyor bunu gitti?inizde daha iyi anl?yorsunuz. ciee nin verdi?i 5 dkl?k kartlar çok az i?e yar?yor. oraya gitti?inizde bir cep telefonu ayarlayabilirseniz marketlerde 30 dklk net üzerinden konu?ma sa?layan kartlar var onlar çok i?e yar?yor uzun uzun saatlerce konu?abilirsiniz. ücreti de 3-5 dolar bi?ey

Buradan ozellikle bilgisayar goturecek veya orda bilgisayar alcak arkadaslara oralarda wireless baglant? yapabilecekleri yerler varsa biraz sonra verecegim program? indirsinler uye olduktan sonra 60 dk ev telefonlarini bedava ariyabiliyorsunuz. Ama 5dkda bi kesiliyor
60dk bitince yeniden uye olun yenin
60dkl?k hak kazan?yorsunuz ama sadece ev tlfonlarii
10 euro verirseniz siteye 3 ay boyunca kesintisiz ev tlfonlarini ariyabiliyorsunuz
ama bence hic gerek yok para vermeye 2 dkda uye olun amerikadaki 1.5 saat cals?man?z? kurtarin demi yani
linki veriyorum
http://www.12voip.com/

Arkadaslar,
E?er cep telefonu götürecekseniz ne telefonunuzu roaming'e açt?r?n ne de oradan hat al?n.Ben 2006'da Cingular'dan,arkada?larda T-Mobile'den konturlu hat alm?st?k.Sorgusuz sualsiz ve ücretsiz veriolar.Sadece 10-20$ içindeki kontur paras?na alm??t?.Bide telefonunuzun IMEI numaras?n? al?p sisteme kaydediolar,böylece sizin telefonunuzdan ba?ka bi tel.de çal??m?o kart.Bi de soyleyin 3-4 ay kal?p doncez die,sozle?me falan yapmaya kalkarlarsa kabul etmeyin.Neyse,bunu yaparsan?z e?er en ucuz kontör miktar? 15$ ve bununla Türkiyeyi ararsan?z,sizi ararlarsa,msj çekerseniz yada size çekilirse yand?n?z!!Her halukarda cok ozel kaz?k fiyatlar? siz oduonuz.
Bunun yerine Amerika'dan telefon kartlar? alabilirsiniz.Kart almadan once mutlaka soyleyin TR'yi aricam, en iyisi hangisi die cunku Bulgaristan'? yada Afrika'y? cok uyguna arayan kartlar TR'yi cok kaz?k fiatlara arayabilio.Bu kart çe?itlili?i,fiatlar? vs. bulunduunuz yere göre de?i?ir.Kozmopolit yerlerde çe?it çoktur ancak küçük yerlerde bi kaç tanedir,secenek azd?r.
Bi de bilmiom hangi eyaletlerde sat?olar ama Fairfax,Virginia'da ve DC'de vard? bu karttan.?smi Hello World.?irketin sahibi Turk oldu?undan TR'yi çok ucuza arars?n?z.E?er bulabilirseniz Middle East'te çok ii.Africa fena diil. (bunlar kartlar?n isimleri)
Arkadaslar?n ke?fettii ba?ka bi olayda mezun.com'dan calling card ?ifresi almak.Manyak ucuza geliomu?.Biterse de intenetten kontur yukluolar ?ifrelerine.Bence bi bak?n.?ki kurus paran?zda telefon gorusmelerine gitmesin.
Bu arada,önemli bi hat?rlatma yap??m.Bir eyaletten ald??n?z kart,di?erinde çal??maz(genelde).Bunu da göz önünde bulundurun.Yani VA'dan NY'a giderken annemi ordan arar?m bu kartla diip elinize patmas?n kart!
Bi de en sinir durum ço?u kart? kullan?rken her defas?nda bir yada 2 ceyreklik ankesörlü telefon yiyo!Bazen de at?onuz paray? yiyo siz konusmadan!!

bu siteyi yeni kesfettim www.telefondedektifi.com
buradan kart almak ta cok uygun olabilir.fiyatlar? çok iyi. bir bak?n derim.

arkada?lar ücretsiz ileti?im için burdan laptop götürsek olur mu?
amerikada prizlerin ve voltaj de?erlerinin farkl? oldu?unu duydum ama do?ru mu bilmiyorum
dizüstü bilgisayar?n varsa götür bence laz?m oluyor baya,orda internet kafeler çok pahal?d?r.voltaj olay?na gelince,bilgisayar?n?n adaptör k?sm?nda yazar,oraya bak genelde 100v-240v aras?nda çal???r.e?er böyle yaz?yorsa sorun yok,tek ihtiyac?n olan ?ey ufak bi çevirici aparat bulman.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

anlad?m te?ekkürler

Arkada?lar,
12voip diye bir program var. Bu program bilgisayar üzerinden telefonlar? araman?z? sa?l?yor.Bu tarz bir sürü program var ama bunun farkl? bir çok yan? var.Ben bildiklerimi s?ral?yay?m size.
10 Euro'luk kredi ile 90 gun bedava(1 kereye mahsus olmak üzere ) konusma hakk? alm?? oluyorsunuz.
yani .Di?er ülkeler içinde fiyat tarifesi bunlar?n sitesinde yaz?yor.
Bana çok mant?kl? geliyor.90 gun bedava hakk?m?z? kullanmasakta normal 10 euro kredi alsak bile.. ABD sabit hat ve mobil , türkiye sabit hat aramalar? bedava.. sadece tr mobil ararsan 0.150 cent ödüyorsun dk s?na..oda kredinden dü?üyor.
arkada?lar yaza do?ru bir projemiz var. turkishwat.net üzerinden ucuz araman?za olanak sa?layacak bir proje bu. Alt yap? voice of ip (voip) ?eklinde yani internet üzerinden olaca?? için ucuz olacak ve tabi türkçe. Bu projeyi gerçekle?tirebilece?imizden %100 emin de?iliz zaman?m?z?n yetti?i kadar u?ra?aca??z...
Yan?nda çok ucuza sms gönderme olay? da var. Gönderen k?sm? nickiniz olacak mesela...
admin (at) turkishwat.net

12 voip adl? programa kredi yukled?m.
ABD sabit hat ve mobil hatlar dk / 0.01 Euro dan görü?ebiliyorum.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Kolay gelsin arkadaslar bu Amerikada telefon gorusmesi olay? nas?l olacdak ya cok para gidiyomu ne yapsak karl? c?kar?s![]()

gitmeden önce burdan bi kart al?yodun hat?rlad???m kadar mezun_calling_card olmas? laz?m hesapl? diyodu gidenler çok oldu ama yanl?? hat?rl?yor olabilrim
tabi ba?ka alternatiflerde var ara?t?rmak laz?m
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks