Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 270 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD-Türkiye aras? haberle?me {Genel Ba?l?k}

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart ABD-Türkiye aras? haberle?me {Genel Ba?l?k}

arkada?lar amerikaya gitti?imizde haberle?me nas?l yap?l?yor? telefon kartlar? ne kadar ayr?ca burdan telefon götürsek zararl?m? ç?kar?z ne kadar yazar ???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

telefon kartlar? ne kadar bilmiyorum ama oraya telefon götürürsen telefon paras? ödemekten batars?n o kesin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Bu vodefone falan ülkeler aras?n? art?k Türkiye'deki fiyatla ayn? yapmaçm?? galiba..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yapt? öyle bi tarife ama yine telefon kart?ndan daha pahal? oluyomu?
    yani yaz?n telefon kulübelri bizi bekliyo arkada?lar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Öncelikle yurtd???ndan cep telefonu ile Türkiyeyi araman?z için burdan gitmeden cep telefonunuzu (kart?n?z?)yurt d???nda kullan?labilir duruma getirmeniz laz?m. Turkcell için hava alan?nda (TÜRK?YE deyken) `y?ld?z 111 KARE tuslar?na bas?p onayl?yorsunuz, (bu haz?r kartl?lar için) ;AMA DUYDU?UMA GÖRE BU DURUMDA DE???M?? ARTIK LÜTFEN G?D?P B?R TURKCELL BAY?NE GEN?? B?LG? ALINIZ K?MSEY? YANLI? B?LG?LEND?RMEK ?STEMEM. Daha sonra indi?iniz ülkede ya Turkcell kendi çekiyor ya da gitti?iniz ülkede anla?mal? oldu?u gsm operatörünü kullan?yorsunuz. Amerika da Turkcell olarak geçiyor. Daha sonra size amerikaya hos geldiniz filan diye mesajlar geliyor nas?l arama yapaca???n?z gelen k?sa mesajlarda detayl? anlat?l?yor...
    Ama önerim cep telefonu kullanmay?n çünkü Amerika içinde siz de birini arasan?z biri de sizi arasa konturunuz eksiliyor. O yüzden en mant?kl?s? kulübeler.Kulüblerden de aramak için ya bakkallarda olan telefon kartlar?ndan al?yorsunuz, ya da Türkiye de bir internet sitesi var ismini vermeyim yurt d??? e?itim programlar? hakk?na bilgi veren,genelde amerika hakk?nda geni? bilgi veren bir site, onlarda bu telefon kartlar?ndan sat?yorlar 10-15-20 dolarl?k filan onu da kred? kart? ile al?yorsunuz bittikce yukleyip arama yapabiliyorsunuz. (ben geçen sene hep onu kulland?m,bu siteyi ben yazmay?m site yöneticileri izin verirse yazar?z da ismini).
    Birde internet için ilk gitti?inizde bulundu?unuz ?ehrin Kütüphanesine gidip üye olun hemen bir kart ç?kar?yorlar ve onunla bedava internete girme durumunuz var, msn kullan?lm?yor ama en az?ndan mail atarak haberle?ebilirsiniz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

SSN ald?ktan sonra i? yerinizi adres göstererek amerikan hatl? cep tel alabilirisniz. siz yinede soru?turun. hatt?n?z? ald?ktan sonra marketlerden internet üzerinden arama yapabilece?iniz kartlar? al?yorsunuz ve uzun süreli konu?abiliyorsunuz. yaln?z amerikan hatt?n? kolayl?kla ç?karabilir misiniz bilemem. yaln?z bir cep telefonu kesinlikle ?art. evet i?inizi tel kulubelerinden de halledebilrisiniz ama yine de cep telefonunun yan?n?zda bulunmas?n? hiçbir?eye de?i?mem

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Avea ve Vodafone'un dünya kampanyalar? var. San?yorum dakikas? 4 kontör ile konu?abiliyorsun. Bilen veya kullanm?? biri var m? ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

aveay? geç sen de arasan tryi arad???n ki?iye de yaz?yo..turkcelli hep geçin hele sizin ordan tryi araman?z çok pahal?ya geliyo trden arand???n?zda da kontürünüz gidiyo..
    en iyisi amerikadan hat al?n burdan telefonunuzu götürün triband m? ne ööle olan telefonlar orda da çekiyo..amerikadan al?rsan?z kontürlü almay?n yetmiyo ayr?ca haftaiçi 9dan sonra bedava ve haftasonu bedava k?s?malr?n? kullanam?yosunuz..Ben iki sene de cingular?n ayl?k paketlerinden kullanm??t?m benimki ayl?k 50 dolard?..haftasonlar? zaten bedava,haftaiçi de 9-6 aras? bedava gayet ucuza geliyo..tryi aramad?m o telefondan gerçi hep beni arad?lar ama o da gayet uygun oluyodu..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

en iyisi telefon kartlar?d?r daha ucuzu olamaz. eyaletlere göre de?i?mekle birlikte 5 dolara en 60 dakika görü?ebilirsiniz. ama telefon kart? al?rken Türkiyeyi ucuza arayaca??n?z bir kart al?n. ülkeler gruplara ayr?lm??. hatta Türkiyede ?st. ve di?er iller diye ayr?lm??. 5 dolara ald???m?z kart ile istanbul ev telefonu ile 160 dk kadar, di?er iller 120 dk cep telefonlar? 60 dakika aranabiliyordu. arama ba??na ücret dü?üldü?ü için arad???n?z ki?inin açmas? için dua ediyorsunuz 25 cent dü?üyordu arama ba??na. yukar?daki dakikalar tek arama için geçerliydi. birde 30 küsur numara çeviriyorsunuz kimse açm?yor TR de sinir oluyor insan.. servis sa?lay?c?n?n numaras? 11 rakam 8-9 haneli ?ifre son olarakda 0090 212 xxx xx xx çevir çevir bitmiyor...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Turkcell için uyar? Tr den sizi arad?klar?nda size dakikada 12 kontor Tr dekilere 4 kontor yaz?yor. mesaj yine ucuz say?l?r 3 kontordu. bi de?i?iklik olmad?ysa..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Turkcell ile kesinliklikle görü?me yapmay?n. Turkcell ile hiç iyi an?lar?m?z olmad?. Kontörlü tarifelerini bilmiyorum ama fatural?s?n? asla kullanmay?n. Siz fark?nda olmadan fena geçiriyor Zaten di?er operatörlerin o kadar cazip tarifeleri varken neden hala Turkcell kullan?l?yor o da ayr? bir konu. Galiba çekim alan? en yüksek GSM operatörü biliniyor diye ama Vodafone ve Avea özellikle Vodafone en iyisi... Turkcell'in çok abuk sabuk ücretlendirme ?ekilleri var resmen milleti kand?r?yor. Neyse böylece Turkcell'e olan tüm nefretimi dökmü? oldum
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

maalesef üzülerek söylüyorumki hala en iyi kapsama alan? Turkcellde.. bir müddet daha elimiz Turkcelle mahkum..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gökhan ben hiç öle bi kart hat?rlam?yorum valla 5 dolara 60 dakika konu?an? duymad?m da hiç

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan ben hiç öle bi kart hat?rlam?yorum valla 5 dolara 60 dakika konu?an? duymad?m da hiç
    gskapun sen hiç amerikan?n ucuz bir hayr?n? görmedin san?r?m Wildwood NJ de Atlantic Ave. de bir internet cafe hem telefon kart? sat?yor hemde kablosuz ev telefonu sa?l?yordu. rahat koltuklarda oturarak saatlerce konu?uyorduk. kartlar?n ilginç yan? yerel bi numara çeviriyorduk 7 haneli ordan operatöre ba?lan?p ?ifremizi giriyorduk. 60 dk de?il istanbulda ev telefonu ile tam 160 dk konu?uyorduk.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Türkiyede ?ehirleraras?ndan daha ucuza Amerika-Türkiye konu?uyorduk. Telekom'un ay?b? o utans?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar Amerikada bircok kart var ama cogu connection fee al?yor ve sadece istanbula ucuz gorusme sagl?yor. GSM operatorleri bu konuda oldukca pahal? bir arac olacakt?r.kesintisiz ve ekonomik gorusme olanag? saglayan sirket mezunusa.com. ABD ye gittigim ilk 2001 senesinden bu yana mezun da bi sorun yasamad?m. kesinlikle de tavsiye ederim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkada?lar ?u siteye bir bak?n isterseniz. ilginç fiyatlar veriyor. 10 dolara 5 saate yak?n konu?ma..
    http://www.bestandsmart.com/

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

zaten arkada?lar ak?ll? adam cok konusmaz i?ine bakar orada huhu

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı HaSaNn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten arkada?lar ak?ll? adam cok konusmaz i?ine bakar orada huhu
    bence de sana kat?l?yorum.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben de kat?ld?m walla
    way bee teknoloji geli?mi? demekki uzaklar yak?n olmu? da haberimiz yok valla ben 5 dolara 20 dakka anca konu?uyodum ama cep telefonu ar?yodum hep öle ev telefonu yoktu..eyy gidi günler payphonelarda az mi bekledik yerlere oturduk da konustuk

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben turkcell bay?s?yle gorustum ?lk once turk?yedeyken hatt?n?z? act?rman?z gerek?yor FAKAT bunu havaalan?nda yaparsan?z daha ii olur cunku onceden yurtd?s?na act?r?rsan?z bos yere d?ger ulkeler?n operatorler?n? kullan?rs?n?z. bu da s?ze cok pahal?ya patlar.
    tarifeler ise soyle eger siz ararsan?z dak?kas? 89 kontor k? s?k? durun s?z? baskas? ararsa arayan ?c?n turk?ye tar?fes? s?z?n ?c?nse dak?kada 24 kontor dusuyor.yan? bence gorusmek yapmak ?st?yorsan?z s?z? aras?nlarmesajlarda ?se olay soyle s?z atarsan?z 10 kontor eger s?ze msj gel?yorsa k? mutlu son 0 kontor yan? bedavaaaaaaa))))))

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

cok pahal? yaa en ?y?s? ordan hat al?p konusmak ya da telefon kart? al?p k? bunlar 3?la 5 dolar aras?nda deg?s?omus ve turk?ye ?le kes?nt?s?z yar?m saat konusab?l?omusuz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bence de kart en mant?kl?s?..Ama cep telefonunun rahat? ve insana verdi?i güven ba?ka tabii....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ama her cep telefonuda orada cal?smayacak misal ben?m telefon

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla tüm dertlerim bitti su iletisimi düsünür oldum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkada?lar Turkcell hatt?mla ücretsiz amerika nosu arayabilir miyim?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ARKADA?LAR CRAZY CARD LA 5 DOLARA YAKLASIK ?LK ARAMADA 100 kusur dakka 2 ci aramada konturunuz kald?ysa 3 dakka konusrsunuz ama bi kartla tek aramada örnek crazy card yaklas?k 120 kusur dakka konusmuslugum var. Olay bu kartlar?n her aramada arama ucreti dusuyor olmas?... bütün store larda benzincilerde bulabilirsiniz, cheap phone cards demen?z yeterli olacakd?r crazy kard? tavsiye ederim 7/24 diye bi kart vard? oda ?y?yd? zaten orda kartlar?n l?steleri oluyor hang? ulkeye kac dakka verdikleri yaz?yor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

telefonumla sadece resim cekmek istiyoruymmmmmmmmmm cunku orda baska ?se yaram?ycak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

telefonumu götürmek istemiyorum hiç bi i?e yaram?cak ama bizimkileri k?rmamak için götürüyorum ya üç ay boyunca a??rl?k yapcak
    zaten i?renç bi telefon napcam ben onla 3 ay yaw

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

alarm yapars?n ben öyle yapm??t?m

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)