Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: hotel hostel ya da for rent evleri haz?r olanlar ya da hala belli olmayanlar??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart hotel hostel ya da for rent evleri haz?r olanlar ya da hala belli olmayanlar??

arkada?lar kalacak yerlerimiz hotel hostel ya da kiral?k home lar? ayarlad?n?zm?? amerikaya gidildi?inde s?k?nt? çekmemek ad?na ne yapmam?z gerek

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

E?er kalacak yeriniz hostelse,gitti?inizde orda kalacak olan baska ülkelerden gelen arkada?larla tan???p kendinize ev bulman?z? öneririm,çünkü mesela bir hostelin fiyat? haftal?k 75-95 dolar oldu?unu dü?ünürseniz, e?yal? güzel bir evi eyaletine göre 400-700dolar(ayl?k) aras? kiralayabilirsiniz ve bu evde 3-5ki?i kal?rsan?z bu daha avantajl? olma durumu var. (bu arada bu durum daha çok may?s sonu gidip ekime dönecekler için daha avantajl?.) haziran ortas?na do?ru gidecekler için ev bulup 2-3 ayl???na B?REYSEL olarak ev bulma durumu zorla??yor.Bu durumda gidece?iniz ?irket yard?m eder.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

http://orlando.craigslist.org/about/cities.html

Birde bu adresden gitmeden ev arkada?? arayanlar k?sm?ndan ev arkada?? bulma ?ans?n?z var. Ben geçen sene gitti?imde bu sayfadan buldu?um biriyle görü?mü?tüm ama evi i? yerine çok uzakt? ve ?artlar?m?z da uymam??t? anla?amam??t?k. Sonra evi kendimiz bulmu?tuk.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet bence de arkada? grubu edinip aran?zda anla?arak ev tutun daha karl? ve rahat olur. hostel gibi yerler evet güzeldir ama di?er ülkelerden gelen ki?ilerle uyu?amayabilirsiniz ve baz?lar? (özellikle birle?ik krall?k ülkelerinden gelenler) içip ta?k?nl?k ç?karabliyor. ama bu çok s?k rastlanan bir?ey de de?il

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben de ?irketin ayarlad??? eve ayl?k 340 dolar vermi?tim ama ço?u ki?i eve ç?km??t? ve ayl?k 100 dolara getirmi?ti ev olay?n?..enayi miyim? evet!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gidece?iniz yer bir tatil yeri ise (deniz kenar? özellikle) ev fiyatlar? anormal olabiliyor. 3 art? 1 eve 2000 bay?l?yorduk. denize 200 metre ev tutarsan böyle olur uzakla??n hatta kaç?n denizden...ki?i ba??na kiray? dü?ürmek için gayri insani ya?am tarz?n? benimseyenler olabiliyor. 2 odal? evde 10 ki?i ya?ayanlar? da gördüm

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

benim daha kalca??m yer belli de?il.?u günlerde bir yer seçmek için u?ra??yorum.abd ye tek gidiyorum ve ?u seçenek sizce nas?l.?
    703 Beach Pointe Destin, FL approx 2.5 miles from Big Kahuna’s

Property is located of Old Hwy 98, next door to the Enclave.
    3 Floors. Furnished!
    1st floor has 2 twin beds, laundry-a washer and dryer, bathroom
    2nd floor has 1 Queen size bed, 1 bathroom, living room w. 2 couches, coffee table, mirrors, full kitchen with pots and pans, dishwasher, stove, oven, microwave, refrigerator and everything you to cook a meal.
    3rd Floor has 1 king size bed, 1 pullout couch/bed, and another bed can be added since it is a HUGE room, and bathroom
    ALL Floors have balconies. NO SMOKING INSIDE!!!!
    ALL ROOMS have television
    - Are you willing to share a bedroom and/or bed with someone else???
    (You can al
    There is a swimming pool and the house is across from the beach!
    VERY NICE HOME!!!!!!
    ***Rent (including utilities) is $100.00 per week if 8 people stay there or $89 per week if 9 people stay there*****
    Konu fatih26 tarafından (17-04-2007 Saat 10:42 PM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Tecrübe Puanı
    19

bu da ba?ka bi seçenek:

1150 Airport Rd unit 1
    Rent (including utilities) is $85 per week - if 6 people stay there
    3 bedrooms and 2.5 bathrooms
    Kitchen with stove/oven, refrigerator, microwave
    Living Room Space
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla fatih ?u ilk seçenek nas?l bi ev pansiyon gibi bir?ey herhalde. ortak kullan?m alanlar? ve herkese oda ?eklinde.. fiyat? iyi ama bence..içinde laundry olmas? iyi..
    Konu fatih26 tarafından (17-04-2007 Saat 10:40 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

fatih hangi siteden buldun bunlar?
    bizimde konaklama belli de?il biz ayarl?caz konaklamay?da ?imdiden bakal?m
    Konu fatih26 tarafından (17-04-2007 Saat 10:32 PM ) değiştirilmiştir.

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı jackass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih hangi siteden buldun bunlar?
    bizimde konaklama belli de?il biz ayarl?caz konaklamay?da ?imdiden bakal?m
    site de?il.i?verenlerin bize gönderdi?i opsiyonlar.bi kaç tane daha var.bunlar?n aras?ndan bir ev seçcez i?tefakt akl?ma tak?lan ilk gönderdi?im,tam istedi?im gibi ama i? yerine uzak olmas? ve çok insanla beraber kalma olay? beni dü?ündürüyor.fiyat? gayet normal.çünkü her?eyi full.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bence önce git bi gör sonra anla?abildi?in adamlarla ew kiralars?n?z

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı jackass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence önce git bi gör sonra anla?abildi?in adamlarla ew kiralars?n?z
    ya konaklamay? gitmeden halletmemiz gerekiyormu?.hem oraya gidince nerde kalcam ben? zaten yaln?z gidicem.gitmeden yerim belli olsa daha iyi bence.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

fatih bence ba?ka insanlarla kalmaktan çekinme fazla bence daha zevkli olur.Tabi ula??mda çok önemli her gün git gel yap?can ne de olsa.Ama 1. gerçekten çok iyi duruyo.Bu adreslere google earth den yada mapden de bak bakamd?ysan o da bir fikir verir.

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih bence ba?ka insanlarla kalmaktan çekinme fazla bence daha zevkli olur.Tabi ula??mda çok önemli her gün git gel yap?can ne de olsa.Ama 1. gerçekten çok iyi duruyo.Bu adreslere google earth den yada mapden de bak bakamd?ysan o da bir fikir verir.
    evet google earth den bakt?m.ben de senin gibi dü?ünüyorum ama,2.5 mil uzak gibi geldi.di?er yerler 1milden az.yoksa süper.ama here zamanki gibi yine iyi dü?ünüp karar vericem.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Housing Information

Housing will cost $295 per month which includes utilities. Students will be living with other international students and should be prepare to share a room with 1 or 3 other students. Housing contains beds, lighting, phone, full kitchen for cooking, refrigerator, microwave, kitchenware, couch, dinning table, chairs, washer, and dryer machine. Some of the houses are located within walking or biking distance to work. Transportation will be available if housing is further than biking distance. $295 security deposit is required prior to arrival.

The housing is provided by the employer. This means that to be on the program students need to live in the housing provided by the employer while working. For example, if a student leaves housing, she / he will also loose their job. If a student is terminated or quits their job, she / he will loose the housing.

Participant agreement to terms of employment:
    I accept to the above job offer and the terms of employment. I understand that the conditions of my employment may change based on the needs of my employer and any other unavoidable circumstances. If housing is indicated that it is available, it is the participant’s responsibility to confirm with their local representative or WISE to ensure that all necessary steps have been taken to secure a room at housing. Signing this document does not secure or reserving housing for the participant.

bana böyle bir anla?ma yollam??lar benim ç?kar?ma herhangi bir?ey göremedim sizce ne yapmal?y?m i?verenin sundu?u konaklama buymu? ?imdi imzalay?p orda anla?amazsam kald???m adamlarla, ayr?l?rsam i?tende ayr?lma maddesi falan koymu?lar

Tecrübe Puanı
    19

bence gayet iyi konaklaman.bana kalsa burda kal?r?m.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

valla bana göre e?er evden ç?karsan i?ini de kaybedersin k?sm? çok ama çok saçma. resmen ev sahibi ile i? veren anla?ma yapm??. dan???kl? dövü? gibi bir?ey olmu? ö?rencileri keriz yerine koyup soymak daha do?rusu onlar? çaresiz gibi göstermek üstüne hayvan gibi yakla??k 300 dolar deposit istemek... biz turistlere böyle davranm?yoruz neredeyse odalar?m?za alaca??z onlar? gelsinler diye ki bu çok yanl?? zaten bana göre -her?ey para de?ildir- ama ?u amerika'daki i? kurumlar? baz? i? verenlerin ?artlar?n? gözden geçirmeli ve ö?rencileri rezil duruma dü?ürmemeli
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar alaskada sitka da ya g?d?yoruz 3 k?s?y?z.ve b?r?s?de k?z arkadas?m.fakat kalacak b?r yer nas?l bulab?l?r?z d?ye dusunuyorum.kafay? y?ycem ama b? care bulam?yorum.alaska sitka da sizce karal?k 1 oda yada ev falan bulab?l?rm?y?z 3 k?s? kalab?lmek ?c?n.bu konu ?le ?lg?l? bana yard?m edersen?z sev?n?r?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Virginia Beach e gidiyorum ve konaklama ilgili hicbirseyim yok.Benim gibi evsiz arkadaslar birleselim ve bir ev tutmaya calisalim.Simdiden biz 5 kisiyiz.Katilmak isteyenler icin darren_hayes_cy

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Abd'de i?veren ile çal??an e?it tutulur. Bizde i?verenin güçlü oldu?u kabul edilip i? kanunu haz?rlanm?? ve çal??anlara pozitif ayr?mc?l?k yap?larak e?itlenmeye çal???lm??t?r. Abd'de bizim gibi bir i? kanunu yoktur. Olan düzenlemeler de çok geneldir. Sözle?me yap?l?r kabul ederseniz uymak zorundas?n?zd?r yoksa sizi atabilir. ?stemezseniz imzalamazs?n?z kimse zorlamaz. Ama sözle?memde yazm?yor diye de sizden ba?ka i?ler yapman?z? isteyemez.

Konaklama da bunun gibi bir?ey. Kabul edersen uymak zorundas?n yoksa ba?ka i? bul diyebiliyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks