Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Azuhazu tamamen doğru bu zira biz denemiştik Iphone alıp At&T den herhangi bir tarifeyi seçip 1 ay sonra sözleşmeyi iptal edersen toplam 300$ a iphone alabilmek için şansımızı denemiştik ama vermediler. Eğer kredin yeterse git al 1 ay sonra iptal etdir iphone sana kalsın

Ayrıca ne kadar kredi gerekliymiş biz unutduk sormayı öğrenebilirsen detayları paylaşırsan sevinirim.

Peki sizin 300 dolara ne oldu ?

artik birdahaki izin gunumde de onu sorarim. Ayrica adam dedi, verizondan telefon alirsan en az iki yil kontrat yapman lazim ve kontrat bitiminden once plani iptal edersen 150 dolar odeyeceksin dedi bana. simdi bunu iphone icinde yapabilirmiyiz acaba.sanirim birde su var boyle pahali telefonlardan alirsan plan dahilinde, birazda para vermen gerekiyormus telefon icin.tam emin degilim ama buna.burda tr de olmayan telefonlar var cok guzel fakat bu telefonlar tr de calismiyor saniirim.burda telefon hatti diye birsey olmadigi icin ...eger alacagimiz iphone da kartsiz calisiyorsa, amerikan sistem, tr de nasil kullanacaz bunu ? herkez iphone u cok begeniyor, bir ben isinamadim su telefona