15 gün sonraya uçak biletim var ve bugün güvenlik soru?turmam bitmekle beraber pasaportumu UPS le konsoloslu?a yollad?m. sizce kaç günde gelir pasaportum geriye? ayr?ca vize gelmeme ihtimali var m?d?r?
15 gün sonraya uçak biletim var ve bugün güvenlik soru?turmam bitmekle beraber pasaportumu UPS le konsoloslu?a yollad?m. sizce kaç günde gelir pasaportum geriye? ayr?ca vize gelmeme ihtimali var m?d?r?
Her ihtimal var dostum,herhangi bi günde söylenemez ama ?öyle diyim en iyi ihtimalle 3 i? günü içinde gelir en kötü ihtimal walla 15 gündede war 20 gündede.ama uça??n yakla?maya yak?n arars?n böle böle dersin belki unutmu?larsa falan bak?p yollarlar..
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bir de e?er ds'ini imzalay?p verdiyse %99 alm?? sayabilirsin vizeyi![]()
hmmm... ben istanbul'da girmi?tim ordaki konsol imzalad? ds'imi.ard?ndan soru?turmaya takld??m? ve bunun sebebini anlatm??t? bana. ds'i flan verince bi panik olmu?tum tabi.ama sonra bana acentam?n ve konsoloslukatki Türk görevlilerin söyled?ine göre ds imzalan?nca %99 ald?n vizeyi demekmi?.ben de vize gelene kadar buna pek inanmam??t?m gerçi,beni oyal?yolar galiba diyodum?imdi sana da olumsuz bi?ey söylemek istemem,belki seninkini de ?imdi imzalicaklard?r.. ama benim ya?ad???m olay bu ?ekilde karde?.. in? ded?in gbi gelince ya da oraya gidince anlat?r payla??rz orda neler yapt?klar?mz?.hay?rl?syla bi gidelim de...
![]()
pasaport gelmeden hiçbi?eyin garantisi yok hocam ama i?allah al?rs?n vizeyi tabiki .bi aksilik olmad?ysa görü?mede veya ?üpheli gördüün bi taraflar yoksa al?rs?n vizeni.konsoloslu?u arars?n gecikirse
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
kesinlikle öyle.pasaport vize bas?l? bi ?ekilde gelene kadar en kötüsüne de hazrlam??t?m kendimi,ded?in gbi hiç bi?eyin garantisi yok.ama merteren'i çok iyi anl?yorum 2 gün öncesine kadar ayn? ?eyleri ben de sorup dü?ünüyodum çok can s?k?c? ve gergin bi bekleyi? maalesefhay?rl?s?yla al?rs?n karde? in?...
ortalama 5-7 gün içinde gelir bi sorun olmazsa ama i? günü olarak sayman gerek..
?u kadar günde gelir demek çok saçma olur.
benle beraber görü?meye giren arkada??minki benden 2 hafta sonra gelmi?ti.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
ayn? sorunu bende ya?ad?m 13 haziranda ç?kt? benimkide bugun 14 haziranda gönderdim bak?caz ben de pasaport elimde olmadan alm?cam bileti belki gitmeyede bilirim çünkü daha i? yok konaklayacak yer yok benim bukonuda yazartsan?z sevirim
neyapmam grekti?ini anlam?? deilm bir çözümyolu ar?yorum
Bende vize görü?mesine 14 may?sta girdim ve 14 haziran gibi numaram ç?kt?.
Önce sadece pasaportu gönderdim ve sonra arac? ?irketten ds, sevis ve o aptal ye?il ka??d? da göndermem gerekti?ini ö?rendim ve 4 gün sonra onlar? da gönderdim.
3 i? günü oldu ve ses yok.
S?zce durum nas?ld?r? pasaport ve belgeleri ili?kilendirebilmi?lerdir umar?m.
merhaba arkada?lar bende 27 may?sta girdim ay?n 23.nde aç?kland? ve hemen pasaportumu ve gerekli bütün belgeleri gönderdim bugün i? günleriyle tam 7 gün oldu.ama ço?u insan?n 3.4 gün içinde geliyormu?.valla onu bekle bunu bekle s?k?ld?m.ne zaman gelir acaba
çok ?ükür benim geldi 10 temmuzda gidiorum miami ye dar?s? bekleyen arkadaslar?n bas?na...
Haydi bakalim iyi hazirlayin valizinizi eksik olmasin bolcabiskuvi ve hazir corba atin aktarma varsa euro alin yaniniza ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks