evet arkadaslar ?stanbuldan gece 05 35 c?km?st?k cuma sabah? ataturk haval?man?nda tan?st?k b?r cok wat ogrenc?s?yle kaynast?k amsterdama beraber geld?k cok guseld? en erken ben ayr?lmak zorunda kald?m.neyse b?r k?s? buldum ayn? ucakla beraber gect?k tum ?slemlerden hollandada cok kast? b?z? kad?n?n b?r? sorularda:S neyse sonra as?l macera baslad? 8 20 surel? detro?t ucag?neyse oda cok gusel gect? nortwest yemekler? muhrtesem?nd?k detro?te neyse bagaj al kontrollerden gec parmak ?z? falan derken b?de bakt?m gate de bulduk kend?m?z? beklemeye baslad?k arkadasla o pens?lvanya(yas?l?s? dogru de?l) bende c?nc?nat?y? bekl?orum.?lk ondan haber geld? 2.07 den 5 e aktar?lm?s ucak geld? ben?m yan?ma sonra bendende 4 e d?e b?sey c?kt? ok ded?k 4 de ucaga b?nd?k kucuk b?r ucakt?. otur otur kalkm?o en sonunda one hour wa?t?ng gate denmezm? aman allah?m neyse onuda bekl?oruz b?rde bakt?k ucag?m kald?r?lm?s aman allah?m ?ng yok denecek akdar az ama neysek? amer?can vatandaslar? o akdar s?cak kanl?lark? herseyde yard?mc? oldular .b?let?m? northwestten deltaya al?d?rd?m bu seferde bagaj sorunu ortaya c?kt? suanda c?nc?nat? haval?man?nda saat:gece 11 03 ?artanbulda sabah 6 oluo oturdum gunes?n dogmas?n? beklerken yaz?orum o kadaer kotu gecmes?ne ragmen zorluklar yasamama ragmen mutluum wat?n eglences? buda art?k katlan?cazs sorular? olan varsa sorab?l?r.