Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cincinati deyim oh?o:D

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Talking cincinati deyim oh?o:D

evet arkadaslar ?stanbuldan gece 05 35 c?km?st?k cuma sabah? ataturk haval?man?nda tan?st?k b?r cok wat ogrenc?s?yle kaynast?k amsterdama beraber geld?k cok guseld? en erken ben ayr?lmak zorunda kald?m.neyse b?r k?s? buldum ayn? ucakla beraber gect?k tum ?slemlerden hollandada cok kast? b?z? kad?n?n b?r? sorularda:S neyse sonra as?l macera baslad? 8 20 surel? detro?t ucag?neyse oda cok gusel gect? nortwest yemekler? muhrtesem?nd?k detro?te neyse bagaj al kontrollerden gec parmak ?z? falan derken b?de bakt?m gate de bulduk kend?m?z? beklemeye baslad?k arkadasla o pens?lvanya(yas?l?s? dogru de?l) bende c?nc?nat?y? bekl?orum.?lk ondan haber geld? 2.07 den 5 e aktar?lm?s ucak geld? ben?m yan?ma sonra bendende 4 e d?e b?sey c?kt? ok ded?k 4 de ucaga b?nd?k kucuk b?r ucakt?. otur otur kalkm?o en sonunda one hour wa?t?ng gate denmezm? aman allah?m neyse onuda bekl?oruz b?rde bakt?k ucag?m kald?r?lm?s aman allah?m ?ng yok denecek akdar az ama neysek? amer?can vatandaslar? o akdar s?cak kanl?lark? herseyde yard?mc? oldular .b?let?m? northwestten deltaya al?d?rd?m bu seferde bagaj sorunu ortaya c?kt? suanda c?nc?nat? haval?man?nda saat:gece 11 03 ?artanbulda sabah 6 oluo oturdum gunes?n dogmas?n? beklerken yaz?orum o kadaer kotu gecmes?ne ragmen zorluklar yasamama ragmen mutluum wat?n eglences? buda art?k katlan?cazs sorular? olan varsa sorab?l?r.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de cincinatideyim ama bizim olay biraz daha de?i?ik frankfurt aktarmas? 5 saat rötar yap?nca di?er uça?? da kaçard?k neyseki delta frankfurt havaalan?nda ogle yeme?i, cincatide de ücretsiz otel ayarlad? ?u an otelin netinden yaz?yorum zaten :=)) sabahleyin richmond uça??na binecez
    The World İs Yours

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben hala haval?man?nday?m burda sabahl?cam proze takt?m pc y? tak?l?cam.ne kadar otel f?yat? gecel?k b?lg? ver ucuz ?se gel?r?m yan?na

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bedava dedim ya delta ayarlad?, uça??n ileri al?nd?ysa ve bu yzüden aktarman? kaç?rd?ysan firman?n sanada ayarlamas? laz?m bizim butun ucak aktarmas?n? kaç?rd? hepsini farkl? otellere da??tt?lar
    The World İs Yours

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ama ben?m zaten f?nal dest?nat?on oldugu ?c?n otele falan gerek duymuolar ossun yaa buras?da cok gusel yerlere yatt?m art?k resmen ama mesela detro?tte b? ucag?m ?ptal oldu normalde b?let yanm?s oluodu b?ze numara verd?ler b? tane aray?n s?kayet ed?n ben g?tt?m d?rek soled?m bole bole d?e hemen deltadan b?let buldular ald?lar ben? oraya bu ucak ?ptal ed?lene b?n basmas?na ragmen

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)