teþekkürler
teþekkürler
Konu seco tarafýndan (04-11-2008 Saat 09:57 PM ) deðiþtirilmiþtir.
bildigim kadarý ile eger sýrt çantana alýyor isen zip bag leri kullanmalýsýn fakat bavuluna koymanda herhangi bir problem oluþmaz.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
bavuluna rahatlýkla koyabilirsin tabiki insanlar napýcak böle detay ama þahsen benim için hayati þeyleri koyamazsa bavuluna herþeye orda para vermek durumunda kalýr.sýrt çantana alma kesinlikle ama bavulunda durabilirler.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
sağolun arkadaşlar kabin çantama kek filan koyuyorum diğerlerini bagaja koyacam
Konu seco tarafýndan (01-07-2010 Saat 06:37 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Yazdigin herseyi getirdim buraya. Hicbir sorun cikmadi. Manti bile getirdim:d Nutella cok ise yariyor![]()
bunlarin hepsini bende yanima aldim ama yiyecek disinda digerlerini muhakkak zipbaga koy.bulamazsan git oren bayan(ipci dukkani) satan yerlerden bedavaya al..yiyecekleride bavula koy hicbir problem olmaz..yalniz amerikaya indiginde yaninda yiyecek icecek varmi sorusuna hayir de..hersey bu kadar iyi ucuslar..![]()
The World Ýs Yours
al arkadasim al yanina kimse bakmio bile ama bavula koy sirt cantana bakarlar bnm baktilar we parfum wardi onu bavula koymam gerekti mesela...
ne istersen al ben 40 paket corba biskuvi vs. yiyecegimi sampuanýmý herseyimi koydum bavuluma bir de kilt vurdum. Air france ile geldim ben de kesinlikle bir sýkýntý yok bunlarda. Bavulunda olmak kaydýyla ve de sana aktarma esnasýnda veya ucakta verecekleri bir form var ve bu formda yiyecek getirip getirmedigine dair soru var o kýsmý "no" olarak iþaretlemen gerekli. Eger yiyecek getirdigini isaretlersen eldivenleri takýp bavulunu bir guzel bastan asagýya dagýtýrlar aman dikkat![]()
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks