Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: DS Belgemdeki Yanlýþ Bilgiler Üzerine

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart DS Belgemdeki Yanlýþ Bilgiler Üzerine

Arkadaþlar dün DS belgemi þirketteki adama doldurdum yolda ayrýntýlara dikkat ederken iþverenýn adresini Florida ,beným adresimi San Francisco CA göstermiþ ayrýca beni Female göstermiþ. Halbuki ben SAn Diego CA ya gidiyorum ve parelel olarak iþim de iþ verenýmde orada olacak. Bu vizede ne gibi bir sorun yaratýr bana acil yapýlmasý gereken birþeyler varmý ?? Cevaplarýnýz için þimdiden teþekkürler..
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

ya þimdi bende baktým ds e beným calýsacagým yer dogru ama ýsveren adresý
    bu resposýble offýýcer yazan kýsýmsa eger benýmkýde farklý mesela TN yazýo tensesee eyaletý sanýrým.

sorun olacagýný sanmýorum ama sonucta procedur gýbý gelýyo bana..

ama tabý female kýsmý sorun yaratabýlýrrrr ...

ne zaman gýdýosun durumu sýrkete anlatýp duzeltýcek kadar vaktýn var mý???

eger vaktýn varsa durumu anlat yenýsýý ýstesýnler sende konsolosa durumdan bahset yenýsý gelýnce getýrcem hemen sýzede anlayýs gosterýrýler dýye umuyorum....

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

17 haziran salý vizeye giriyorum.Þirket gene iki elle tuttugu DS i doðrultamadý. yarýn gidecegim bakalým.
    Viva México cabrón

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Beholder Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    17 haziran salý vizeye giriyorum.Þirket gene iki elle tuttugu DS i doðrultamadý. yarýn gidecegim bakalým.
    ya bu þirketlerin hepsi bole banada gereksiz yere iki ds yollamýþlardý konsolosa yenisi bu dedým adam anlamadý ýkýsýnýde onayladý baya bi hangisini gotursem diye sýkýntý cekmýstým en son konsolosluga gýttým ordaký kadýna dedým ya al bak ýkýsýnede hangýsý uygunsa onu ver baktý ýnceledi secti birini verdi bana...

iþe baþlama tarihin ne zaman ds in gelmesini bekliyebilecekmisin...?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

bi arat forumda female ilgili bi kaç konu vardý

benim ds de female yazýyor sanmýyorum sorun olacaðýný

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kestirdim piþmanýn dersin

female yazan baya adam var roma nýn ds sinde öyle yazýyodu yanlýþ hatýrlamýyosam þimdi amerikada olmasý lazým. benim ds de cinsiyet bile yazmýyor :P

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý apolloturk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kestirdim piþmanýn dersin

female yazan baya adam var roma nýn ds sinde öyle yazýyodu yanlýþ hatýrlamýyosam þimdi amerikada olmasý lazým. benim ds de cinsiyet bile yazmýyor :P

Arkadaþlar sorun female degil adresler yanlýþ ve biri alakasýz bir eyalette görünüyor bu konu hakkýnda fikriniz varsa söyleyin bir çözum getiremezsem cok zor durumda kalacakmýþým gibi bir hava var...

Ýþim 21 haziranda baþlýyor ben 20 haziranda uçaða atlamayý planlýyorum. Ne olacagý belirsiz.
    Viva México cabrón

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

herkezin ki böyle bnm vize görüþem 3 ay önceydi iþyeri gerekli belgeleri gec yolladýðý icin vizeyi gecen hafta pazartesi aldým.sora cuma günü iþim tekrardan deðiþtirildi utahdan california ya alýndý iþ yerim.þirket kafasýna göre bi iþler yapýyo ama baklm.yarýn sabah 12.30 da ucuyorm daha iþ yerimin neresi oluðnuda bilmiyorm. allah kerim:d

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Anlýyorum. Benimde vizeye girip adam sen nerede kalacaksýn dediginde tutarlý bir cevap vermem gerekýyor. Tek derdim bu.. Büyük bir soru iþareti onlarý orada tereddüte sevk edersem vizemi alamayabýlýrým.
    Viva México cabrón

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abi konsolosluk ayrý bi iþkence ya zenci bi kadýnla konuþtum what is your study die tutturdu bende anlýorm orda calýþcaðým iþyerini soruyo iþimi söylüyorm oteli sölylüyorm kadýn ztn kýzgýndý bana böle bankalardaki gibi sýra fiþi vriyolar bende duymadým sýranýn bana geldiðni.öle takýlýyorm sabahýn 7.30 unda ztn orasý kalabalýk adýmý sölediler kadýn saydý söwdü ben hayatta vermezler diodum vermiþler gecde olsa nese sanada hayýrlýsý umarým alabilirsn vizeyi

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý @2GuN Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    abi konsolosluk ayrý bi iþkence ya zenci bi kadýnla konuþtum what is your study die tutturdu bende anlýorm orda calýþcaðým iþyerini soruyo iþimi söylüyorm oteli sölylüyorm kadýn ztn kýzgýndý bana böle bankalardaki gibi sýra fiþi vriyolar bende duymadým sýranýn bana geldiðni.öle takýlýyorm sabahýn 7.30 unda ztn orasý kalabalýk adýmý sölediler kadýn saydý söwdü ben hayatta vermezler diodum vermiþler gecde olsa nese sanada hayýrlýsý umarým alabilirsn vizeyi
    Belgemde yanlýþ bilgi var @2GuN ve bana kalacagým yeri soracak anlatabildimmi Sorun bu. Yoksa o tarz bir problemin yaþanmasý pek sorun yaratmýyor biliyorum. Tekrar ediyorum San diegoya gidecegim kaldýgým ev san francisco diye görünyor diger adres ise Taaaaa Florida kayýtlý bir adres bu ne garip birþeydir anlamadým gitti.
    Viva México cabrón

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)