Selamlar Forum
S?md? S?ze B?rsey Soracag?m Guler M?s?n?z Aglar M?s?n?z B?lm?yorum
Ds J1 Pasaport V?zem? Hep Uzer?mde Tas?yordum Fakat Dun Gece 12 Saatl?k Cal?smadan Sonra Pantolonumun Ceb?nde Unutup çama??r Mak?nes?ne Att?m Ve Ev Arkadas?m Da Kend? Elb?seler?n? At?p Onu Cal?st?rm?s!!!!
Suan V?zem ?slak Baz? Say?lar Okunmaz Durumda J1 Yalan Olmus Pasaport Desen?z Copten C?km? G?b?. Ama Fotograf Vs Okunuyor
Ben Burada ?y? Kotu Ortam?m? Kurdum Hersey Yolunda Ama Bu Sorun Kars?s?nda Ne Yapmal?y?m ?nan?n H?c F?kr?m Yok
Hersey El?mde Ama Suan Sucuk G?b? ?slak. Elc?l?g? Aramaya Cal?st?m Olmad?. B?razdan Onlara Da B?r Sek?lde Ma?l At?cam. Cok Yak?nda Kend?me Eyalet Belgeler? De Al?cakt?m K?ml?k G?b?. Yan?mda Butun Belgeler?m?n ?k?ser Kopyas? Mevcut Ama Y?ne De Ne Olacak B?lem?yorum. Ev Arkadas?m? Keseb?l?r?m Ama O Da B?lm?yordu Ne Yaps?n Ama Ben?m Buyuk Hatam Var Bu ?ste ... Neyse Bu Konu Hakk?nda Bana Elle Tutulur B?lg? F?k?r Vereb?lecek B?r Kardes?m?z? Ar?yorum Burada Ben? El?n Amer?kanlar?na B?rakmay?n Allah A?k?na.
Sayg?lar.
O Kadar Kufur Ed?yorum K? Suan Buraya Yazmamak ?c?n Kend?m? Zor Tutuyorum Boyle B?r Sey Olamaz . Uyurken B?le Yan?mdan Ay?rmadg?m Belgeler?n Hal?ne Bakmaya ?c?m G?tm?yor.
Olmaz Olmaz Demey?n P?yango Falan Oynamak ?st?yorum.

Alıntı

nese bak arkadaslar?n anlatt?g?na gore problem o kadarda buyuk deg?l sadece b?raz ugrasman gerekecek...

Bookmarks