Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Olum Kal?m Meseles?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Olum Kal?m Meseles?

Selamlar Forum

S?md? S?ze B?rsey Soracag?m Guler M?s?n?z Aglar M?s?n?z B?lm?yorum
    Ds J1 Pasaport V?zem? Hep Uzer?mde Tas?yordum Fakat Dun Gece 12 Saatl?k Cal?smadan Sonra Pantolonumun Ceb?nde Unutup çama??r Mak?nes?ne Att?m Ve Ev Arkadas?m Da Kend? Elb?seler?n? At?p Onu Cal?st?rm?s!!!!
    Suan V?zem ?slak Baz? Say?lar Okunmaz Durumda J1 Yalan Olmus Pasaport Desen?z Copten C?km? G?b?. Ama Fotograf Vs Okunuyor
    Ben Burada ?y? Kotu Ortam?m? Kurdum Hersey Yolunda Ama Bu Sorun Kars?s?nda Ne Yapmal?y?m ?nan?n H?c F?kr?m Yok
    Hersey El?mde Ama Suan Sucuk G?b? ?slak. Elc?l?g? Aramaya Cal?st?m Olmad?. B?razdan Onlara Da B?r Sek?lde Ma?l At?cam. Cok Yak?nda Kend?me Eyalet Belgeler? De Al?cakt?m K?ml?k G?b?. Yan?mda Butun Belgeler?m?n ?k?ser Kopyas? Mevcut Ama Y?ne De Ne Olacak B?lem?yorum. Ev Arkadas?m? Keseb?l?r?m Ama O Da B?lm?yordu Ne Yaps?n Ama Ben?m Buyuk Hatam Var Bu ?ste ... Neyse Bu Konu Hakk?nda Bana Elle Tutulur B?lg? F?k?r Vereb?lecek B?r Kardes?m?z? Ar?yorum Burada Ben? El?n Amer?kanlar?na B?rakmay?n Allah A?k?na.
    Sayg?lar.
    O Kadar Kufur Ed?yorum K? Suan Buraya Yazmamak ?c?n Kend?m? Zor Tutuyorum Boyle B?r Sey Olamaz . Uyurken B?le Yan?mdan Ay?rmadg?m Belgeler?n Hal?ne Bakmaya ?c?m G?tm?yor.
    Olmaz Olmaz Demey?n P?yango Falan Oynamak ?st?yorum.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hocam bence kendini fazla suçlama bazen insan?n iradesi d???nda öyle ?eyler oluyor ki insan ?a??r?p kal?yor.

?imdi kendi aç?mdan senin sorununa dair bir?eyler söylemek isterim.
    Yazd?klar?na göre vize ve pasaportundan art?k hay?r gelmez gibi.Dolay?s?yla önce Amerikada'ki bir Türk elçili?ine gidip yeni pasaport ç?kartman laz?m.Elçili?in sitesini bulup internetten ne tür belgeler istediklerini ö?renip gidersen ayn? gün içerisinde pasaportunu al?rs?n.Normalde yeni pasaport sahipleri -e?er geçerli vizeleri varsa- tekrar vize ihtiyac? duymazlar sadece iki pasaportu beraber ta??yarak bu sorunu hallederler fakat sizin durumunuzda vizeniz de tahrip oldu?u için vizenizi de yenilemeniz gerekecek.Vize alman?z?n da s?k?nt? olaca??n? zannetmiyorum çünkü zaten vizeniz var fakat tahrip olmu?.

Aç?kcas? bu i?lemlerin sizi pek zorlayaca??n? zannetmiyorum fakat hem zaman isteyen hem de bürokrasi gerektiren i?ler.
    Umar?m en k?sa zamanda halledersiniz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bise olmaz kardes ztn onlarin hepsi kayitli bilgisayarda ama ds formu icin yenisine basvurman gerek oda 100 $ onu odemen gerekcek en iisi sen sirketine haber wer onlar sana en dogru yolu solerler...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

olum kal?m meseles? yazm?ss?n bende ded?m ne oluyoruz yaa korktum bir an ...!
    nese bak arkadaslar?n anlatt?g?na gore problem o kadarda buyuk deg?l sadece b?raz ugrasman gerekecek...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zor bi durum ama a??r? korkulacak bi durum de?il in?allah k?sa zamanda halledersin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

konsoloslukla maille?tim pasaport ?y? de vizem sarard? soldu.
    100 200 b?rsey patlad? anlad?g?m k?mse cok buyuk sorunmus g?b? konusmuyor ?lk soku atlatt?k saolun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks