Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KLM mi AIR FRANCE m????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yorumlar ki?iden ki?iye de?i?en yorumlard?r günü gününede de?i?ebilir ama bence frans?z oldu?u için bi kere ben ?ahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sordu?unuz sorulara frans?zca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlay??lar? vard?r bunuda akl?n?zdan ç?karmay?n.Ba?kada bi farklar? yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs
    Ya bunu herkes söylüyor ama arkada?lar yani ben frans?zca tercümanl?kta okuyorum ve otelde çal???yorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi ?ey diym mi bu uyuz frans?zlar tam çingeneler ama gel gör ki san?lan?n ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konu?mak için y?rt?yorlar sizinle, ben yüz kere frans?zca cevap veriyorum bak?yorum ingilizce konu?uyorlar falan benim çok iyi frans?zca bilmelerine ra?men benle ingilizce konu?mak isteyen çok arkada??m var...ilginç ?rkç?l?k gibi olmas?n ama Frans?zlardan nefret ediyorum çingenenin allah?lar
    llorando, de cara a la pared...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bunu herkes söylüyor ama arkada?lar yani ben frans?zca tercümanl?kta okuyorum ve otelde çal???yorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi ?ey diym mi bu uyuz frans?zlar tam çingeneler ama gel gör ki san?lan?n ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konu?mak için y?rt?yorlar sizinle, ben yüz kere frans?zca cevap veriyorum bak?yorum ingilizce konu?uyorlar falan benim çok iyi frans?zca bilmelerine ra?men benle ingilizce konu?mak isteyen çok arkada??m var...ilginç ?rkç?l?k gibi olmas?n ama Frans?zlardan nefret ediyorum çingenenin allah?lar
    bunu da ilk defa duyuyorum leventnoir,dünya hakkaten de?i?iyo ya demek ki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)