arkada?lar hangi hava yolu sizce daha iyidir? yar?n bi karar verip biletleri almam gerekyo... fiyatlar? a?a?? yukar? ayn?,aktarma süreleri de.. siz hangisini tavsiye edersiniz yard?mc? olursanz sevinirm![]()

arkada?lar hangi hava yolu sizce daha iyidir? yar?n bi karar verip biletleri almam gerekyo... fiyatlar? a?a?? yukar? ayn?,aktarma süreleri de.. siz hangisini tavsiye edersiniz yard?mc? olursanz sevinirm![]()

bence farketmez,aktarma yapt?klar? ?ehirlere göre karar?n? ver istersen
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Air France derim çok baba airbuslar? vaaam??, ama istersen tabi, http://www.airlinequality.com/Forum/seats.htm buradan ikisi hakk?nda neler yazm??lar bak?p karar verebilirsin
llorando, de cara a la pared...

Al sana bir comment buldum
LHR-AMS in Y-class. We were very happy with the Air France LAX-LHR service in business class. Elegant seating, dining and superb wines made this flight the best. KLM LHR-AMS service was the opposite. The so called cheerful cabin crew performed an unprofessional job. Except for the purser all other members of the crew looking badly groomed. We noticed a world of difference between KLM and Air France.

o yorumlar ki?iden ki?iye de?i?en yorumlard?r günü gününede de?i?ebilir ama bence frans?z oldu?u için bi kere ben ?ahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sordu?unuz sorulara frans?zca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlay??lar? vard?r bunuda akl?n?zdan ç?karmay?n
.Ba?kada bi farklar? yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs
![]()

Ya bunu herkes söylüyor ama arkada?lar yani ben frans?zca tercümanl?kta okuyorum ve otelde çal???yorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi ?ey diym mi bu uyuz frans?zlar tam çingeneler ama gel gör ki san?lan?n ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konu?mak için y?rt?yorlar sizinle, ben yüz kere frans?zca cevap veriyorum bak?yorum ingilizce konu?uyorlar falan benim çok iyi frans?zca bilmelerine ra?men benle ingilizce konu?mak isteyen çok arkada??m var...ilginç?rkç?l?k gibi olmas?n ama Frans?zlardan nefret ediyorum çingenenin allah?lar

tek aktarma herzaman daha iyi olabilir 2 aktarmadansa.vars?n frans?zca konu?sunlar vars?n uçaktaki dergileri,gazeteleri frans?zca olduu için okuyamaAma dedim ya seçim senin aralar?ndaki tek fark air france ?n frans?zlara özgü ben mü?teriye milliyetine,diline bakmam onlar benimkine baks?n anlay??? o kadar
![]()

Walla frans?zlar? sevmem murat ama air france ?n belki ki?isel bi tercihi veya yönetiminde çok milliyetçi insanlar olsa gerekki bu uygulamay? malesef yap?yolar![]()

arkada?lar bugün gittim AirFrance'dan ald?m biletimi26haziran ?st-wshngtn
3ekim ny-ist... var m? ba?ka uçan? bi de 1420ytl gbi bi fiyata aldm sizce nasl??
kllm iyidir param olsaydi bende klm ile giderdim alitalia ya mahkum olduk![]()
onur

valla nasl ald?m o bileti bi de bana sorunabd'ye giderken yan?mda götürcek para kalmad?
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks