Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KLM mi AIR FRANCE m????

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart KLM mi AIR FRANCE m????

arkada?lar hangi hava yolu sizce daha iyidir? yar?n bi karar verip biletleri almam gerekyo... fiyatlar? a?a?? yukar? ayn?,aktarma süreleri de.. siz hangisini tavsiye edersiniz yard?mc? olursanz sevinirm

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bence farketmez,aktarma yapt?klar? ?ehirlere göre karar?n? ver istersen
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Air France derim çok baba airbuslar? vaaam??, ama istersen tabi, http://www.airlinequality.com/Forum/seats.htm buradan ikisi hakk?nda neler yazm??lar bak?p karar verebilirsin
    llorando, de cara a la pared...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Al sana bir comment buldum

LHR-AMS in Y-class. We were very happy with the Air France LAX-LHR service in business class. Elegant seating, dining and superb wines made this flight the best. KLM LHR-AMS service was the opposite. The so called cheerful cabin crew performed an unprofessional job. Except for the purser all other members of the crew looking badly groomed. We noticed a world of difference between KLM and Air France.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Air France derim çok baba airbuslar? vaaam??, ama istersen tabi, http://www.airlinequality.com/Forum/seats.htm buradan ikisi hakk?nda neler yazm??lar bak?p karar verebilirsin
    ilk dikkatimi çeken KLM'nin vaktinde hareket etmemesi,France Air'in de servis ve sistemine yönelik ele?tiriler oldu tabi baya bi yorum var o kadar yorumun için de iyisi de oluyo kötüsü de do?al olarak...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

o yorumlar ki?iden ki?iye de?i?en yorumlard?r günü gününede de?i?ebilir ama bence frans?z oldu?u için bi kere ben ?ahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sordu?unuz sorulara frans?zca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlay??lar? vard?r bunuda akl?n?zdan ç?karmay?n.Ba?kada bi farklar? yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Al sana bir comment buldum

LHR-AMS in Y-class. We were very happy with the Air France LAX-LHR service in business class. Elegant seating, dining and superb wines made this flight the best. KLM LHR-AMS service was the opposite. The so called cheerful cabin crew performed an unprofessional job. Except for the purser all other members of the crew looking badly groomed. We noticed a world of difference between KLM and Air France.
    ben de tam tersi bi yorum okumu?tum ded?im gbi kimine göre birinin servisi,elemanlar? iyi,kimine göre d?erinin.burda business class'tan bahsedyo gerçi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yorumlar ki?iden ki?iye de?i?en yorumlard?r günü gününede de?i?ebilir ama bence frans?z oldu?u için bi kere ben ?ahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sordu?unuz sorulara frans?zca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlay??lar? vard?r bunuda akl?n?zdan ç?karmay?n.Ba?kada bi farklar? yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs
    benim de en büyük endi?em Frans?z Air hakk?nda o zaten... ama ?öyle bi durum var yeni edind?im bilgye göre,KLM 20saatte 2 aktarmal?ym?,(ki sabah acentada böyle dememi?lerdi!!!)F.A tek aktarma 16saat civarym??... bu kafam? kar??trd? i?te:S

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya bunu herkes söylüyor ama arkada?lar yani ben frans?zca tercümanl?kta okuyorum ve otelde çal???yorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi ?ey diym mi bu uyuz frans?zlar tam çingeneler ama gel gör ki san?lan?n ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konu?mak için y?rt?yorlar sizinle, ben yüz kere frans?zca cevap veriyorum bak?yorum ingilizce konu?uyorlar falan benim çok iyi frans?zca bilmelerine ra?men benle ingilizce konu?mak isteyen çok arkada??m var...ilginç ?rkç?l?k gibi olmas?n ama Frans?zlardan nefret ediyorum çingenenin allah?lar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

tek aktarma herzaman daha iyi olabilir 2 aktarmadansa.vars?n frans?zca konu?sunlar vars?n uçaktaki dergileri,gazeteleri frans?zca olduu için okuyamaAma dedim ya seçim senin aralar?ndaki tek fark air france ?n frans?zlara özgü ben mü?teriye milliyetine,diline bakmam onlar benimkine baks?n anlay??? o kadar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Walla frans?zlar? sevmem murat ama air france ?n belki ki?isel bi tercihi veya yönetiminde çok milliyetçi insanlar olsa gerekki bu uygulamay? malesef yap?yolar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Walla frans?zlar? sevmem murat ama air france ?n belki ki?isel bi tercihi veya yönetiminde çok milliyetçi insanlar olsa gerekki bu uygulamay? malesef yap?yolar
    hay?r ben de sevmem zati bi antipatim var baz? durumlardan kaynaklanan.yukar? b?y?k a?a?? sakal hesab? oldu ?imdi benimkisi en iyisi çöp çekeyim ben

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya bunu herkes söylüyor ama arkada?lar yani ben frans?zca tercümanl?kta okuyorum ve otelde çal???yorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi ?ey diym mi bu uyuz frans?zlar tam çingeneler ama gel gör ki san?lan?n ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konu?mak için y?rt?yorlar sizinle, ben yüz kere frans?zca cevap veriyorum bak?yorum ingilizce konu?uyorlar falan benim çok iyi frans?zca bilmelerine ra?men benle ingilizce konu?mak isteyen çok arkada??m var...ilginç ?rkç?l?k gibi olmas?n ama Frans?zlardan nefret ediyorum çingenenin allah?lar
    bunu da ilk defa duyuyorum leventnoir,dünya hakkaten de?i?iyo ya demek ki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar bugün gittim AirFrance'dan ald?m biletimi 26haziran ?st-wshngtn
    3ekim ny-ist... var m? ba?ka uçan? bi de 1420ytl gbi bi fiyata aldm sizce nasl??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

kllm iyidir param olsaydi bende klm ile giderdim alitalia ya mahkum olduk
    onur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kllm iyidir param olsaydi bende klm ile giderdim alitalia ya mahkum olduk
    bo?wer abi ya hepsi ayn? ?eyin laciverti

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla nasl ald?m o bileti bi de bana sorun abd'ye giderken yan?mda götürcek para kalmad?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)