Selam arkadaþlar ...
Ben Ýzmir 9 Eylül Üniversitesi'nden Kemal ;
Bu sene wat progrmýna Nisan 30 gibi Ozmana kayýt oldum.Rhoda island eyaletinin Block island adasýnda çalýþacaðým.Kalacak haftalýk 50$.Yurtta kalýcaðým sanýrým.Saati 7.15$ dan http://www.ballardsinn.com 'de çalýþcam.Fakar saatlik görünen kýsmý 32-48 saat.Çok fazla overtime mevcut...
Arkadaþlarým sorularým maddeler halinde sýraladým ona göre !
1.Sizce iþ seçimim iyi mi ?
2.Rhode island ve block island hakkýnda bilgisi olan varmý ?
3.Saatlik ücretim ve kalma yerim iyi mi ?
4.Travel kýsmýnda sizce nerelere gitmeliyim ?
5.Minimum Laptop ve fotoðraf makinesi almam lazým . Bunlarý ne zaman ve en ucuz nereden almalýyým ?
6.Türkiye'de ehliyetim var.Orda nasýl araba kullanabilirim ?
7.Rhohe island'da 2.iþimi bulabilirmiyim ?
8.Annem 3 bin ytl kredi verdi.Geldiðimde en azýnda bir laptop ve bir fotoðraf mak. + 3 bin ytl ile dönebilirmiyim ?
9.Daha uçak bileti almadým .Ne zaman ve nerden almayalýyým.New York'a gideceðim.Ucuz nerden bulabilirim?
10.Bir sitede 500 euro civarý fiyatýna uçak bileti buldum.Fakat giderken frankfurt gelirkende isviçreye uðrayacak.Buralarda 2-3 saat duraklayacak.Bunun için extra para gerekiyomu ?Mesela alman vizesi gibi.
11.Mutfak iþimi iyi midir ? Bunu sorcam en azýndan mesela yemek kýsmýný bedavaya getirmiþ oluruz.
12.Vize daha almadým.Ama mayýs ayýnda almam lazýmmýþ.Not ortalamam 2.35 Bil.Müh'de okuyorum.Ýng upper-intermmediate ydi.Fakat 1 senedir ing. görmüyoz.Vize þansým nedir ?
Sanýrým bu kadar soru yeter.Bunlar ilk seferde aklýma gelenler
Genede eklerim sonra.Cevaplarýnýzý acil bekliyorum.Þimdiden iyi çalýþmalar herkese Amerika'da ....

Bunlar ilk seferde aklýma gelenler
Genede eklerim sonra.Cevaplarýnýzý acil bekliyorum.Þimdiden iyi çalýþmalar herkese Amerika'da ....
Alýntý

baþarýlar

Bookmarks