Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ACÝL --> Merhaba Arkadaþlar!!! Bütün sorularým tek baþlýk altýnda...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Wink ACÝL --> Merhaba Arkadaþlar!!! Bütün sorularým tek baþlýk altýnda...

Selam arkadaþlar ...

Ben Ýzmir 9 Eylül Üniversitesi'nden Kemal ;

Bu sene wat progrmýna Nisan 30 gibi Ozmana kayýt oldum.Rhoda island eyaletinin Block island adasýnda çalýþacaðým.Kalacak haftalýk 50$.Yurtta kalýcaðým sanýrým.Saati 7.15$ dan http://www.ballardsinn.com 'de çalýþcam.Fakar saatlik görünen kýsmý 32-48 saat.Çok fazla overtime mevcut...

Arkadaþlarým sorularým maddeler halinde sýraladým ona göre !
    1.Sizce iþ seçimim iyi mi ?
    2.Rhode island ve block island hakkýnda bilgisi olan varmý ?
    3.Saatlik ücretim ve kalma yerim iyi mi ?
    4.Travel kýsmýnda sizce nerelere gitmeliyim ?
    5.Minimum Laptop ve fotoðraf makinesi almam lazým . Bunlarý ne zaman ve en ucuz nereden almalýyým ?
    6.Türkiye'de ehliyetim var.Orda nasýl araba kullanabilirim ?
    7.Rhohe island'da 2.iþimi bulabilirmiyim ?
    8.Annem 3 bin ytl kredi verdi.Geldiðimde en azýnda bir laptop ve bir fotoðraf mak. + 3 bin ytl ile dönebilirmiyim ?
    9.Daha uçak bileti almadým .Ne zaman ve nerden almayalýyým.New York'a gideceðim.Ucuz nerden bulabilirim?
    10.Bir sitede 500 euro civarý fiyatýna uçak bileti buldum.Fakat giderken frankfurt gelirkende isviçreye uðrayacak.Buralarda 2-3 saat duraklayacak.Bunun için extra para gerekiyomu ?Mesela alman vizesi gibi.
    11.Mutfak iþimi iyi midir ? Bunu sorcam en azýndan mesela yemek kýsmýný bedavaya getirmiþ oluruz.
    12.Vize daha almadým.Ama mayýs ayýnda almam lazýmmýþ.Not ortalamam 2.35 Bil.Müh'de okuyorum.Ýng upper-intermmediate ydi.Fakat 1 senedir ing. görmüyoz.Vize þansým nedir ?

Sanýrým bu kadar soru yeter. Bunlar ilk seferde aklýma gelenler Genede eklerim sonra.Cevaplarýnýzý acil bekliyorum.Þimdiden iyi çalýþmalar herkese Amerika'da ....

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

gideceðin yeri daha önceden duymamýþtým ama adýndan ada olduðu anlaþýlýyor ki bu tip yerlerde ikinci bir iþi bulma olasýlýðýn yüksek (Adýna aldandýk ada deðil mi yoksa ? ). Mutfak iþleri her zaman iyi bir getiri saðlar. uçak biletini alabildiðin kadar erken al. gidiþ dönüþ sýrasýnda farklý ülkelerden aktarma yapman senin o ülke vizeleri alman gerektiðini göstermez sadece havalimaný dýþýna çýkamýyorsun. her zaman overtime güzel görünür ama overtime veren pek yoktur nedense . türkiyedeki ehliyetin oraya turist olarak gitseydin iþe yarardý ama bazý eyaletler farklý ülkelerin ehliyetlerini tanýyor o yüzden bu konu hakkýnda kesin bilgiyi ilgli eyaletin eyalet sitesinden edinebilirsin. çok sormuþsun diðerlerini de diðer arkadaþlar cevaplasýn baþarýlar
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart thanks

Teþekkür ederim arkadaþým.Zaten hemen hemen hepsini cevaplamýþsýn saolasýn

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

mutfak iþleri iyidir. samimi bir çalýþma ortamýn olur. müþterilerle uðraþmak zorunda kalmazsýn. yemek iþi otel gibi yerlerde genellikle bedavadýr. yani ufak tefek þeyler (hamburger vs.) atýþtýrabilirsin. ayrýca personel kalabalýksa personel yemeðide hazýrlanabilir. tek iþ ile laptop+foto mak+3.000 ytl zor gözüküyor. haftada 50 saat bile çalýþsan ayda 1400 dolar falan yapýyor. yani ayda en fazla 1000$ kenara koyabilirsin.

alýþveriþ kýsmýný internetten araþtýr. abesofmaine diye bir site çok uygun fiyatlar veriyor bazen. Maine eyaletinde satýþ vergisi olmadýðýndan bu sitede tax olmuyor. Türkiyede 1250$'a satýlan makinayý 700 dolara aldým misal Sanýrým bu yer Ny yakýnlarýnda. O zaman Philadelphia ve Niagara Falls'a gidilebilir. NY'a zaten gidersin...:P

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

thanks saol arkadasým

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Standart Karatesiii Yardýmmmmmmmmm

karatesi , BENDE block island a BALLARDSINN E GÝDECEGÝMM SENN gittin mi???? banaa email adresinii versenn de bana bi bilgi versen nasýl güzel mi ortam, banaaa lütfen cvp verrrr

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Geçen seneye ait konu hortlamýþ. Bu konu çok eski bu yüzden konu sahibinin sana yardým edebileceðini sanmýyorum. Email alýþ-veriþi yasak. Sitenin facebook grubuna üye olarak kayýtlý kullanýcýlara ulaþabilirsin.
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks