Selam arkadaşlar ...
Ben İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nden Kemal ;
Bu sene wat progrmına Nisan 30 gibi Ozmana kayıt oldum.Rhoda island eyaletinin Block island adasında çalışacağım.Kalacak haftalık 50$.Yurtta kalıcağım sanırım.Saati 7.15$ dan http://www.ballardsinn.com 'de çalışcam.Fakar saatlik görünen kısmı 32-48 saat.Çok fazla overtime mevcut...
Arkadaşlarım sorularım maddeler halinde sıraladım ona göre !
1.Sizce iş seçimim iyi mi ?
2.Rhode island ve block island hakkında bilgisi olan varmı ?
3.Saatlik ücretim ve kalma yerim iyi mi ?
4.Travel kısmında sizce nerelere gitmeliyim ?
5.Minimum Laptop ve fotoğraf makinesi almam lazım . Bunları ne zaman ve en ucuz nereden almalıyım ?
6.Türkiye'de ehliyetim var.Orda nasıl araba kullanabilirim ?
7.Rhohe island'da 2.işimi bulabilirmiyim ?
8.Annem 3 bin ytl kredi verdi.Geldiğimde en azında bir laptop ve bir fotoğraf mak. + 3 bin ytl ile dönebilirmiyim ?
9.Daha uçak bileti almadım .Ne zaman ve nerden almayalıyım.New York'a gideceğim.Ucuz nerden bulabilirim?
10.Bir sitede 500 euro civarı fiyatına uçak bileti buldum.Fakat giderken frankfurt gelirkende isviçreye uğrayacak.Buralarda 2-3 saat duraklayacak.Bunun için extra para gerekiyomu ?Mesela alman vizesi gibi.
11.Mutfak işimi iyi midir ? Bunu sorcam en azından mesela yemek kısmını bedavaya getirmiş oluruz.
12.Vize daha almadım.Ama mayıs ayında almam lazımmış.Not ortalamam 2.35 Bil.Müh'de okuyorum.İng upper-intermmediate ydi.Fakat 1 senedir ing. görmüyoz.Vize şansım nedir ?
Sanırım bu kadar soru yeter.Bunlar ilk seferde aklıma gelenler
Genede eklerim sonra.Cevaplarınızı acil bekliyorum.Şimdiden iyi çalışmalar herkese Amerika'da ....

Bunlar ilk seferde aklıma gelenler 
 Genede eklerim sonra.Cevaplarınızı acil bekliyorum.Şimdiden iyi çalışmalar herkese Amerika'da ....

Alıntı
Bookmarks