arkada?lar ?u an amerikada ki ev kiralar?n?z ne kadar ve bulundu?unuz yerdeki i? imkanlar?n? yazarm?s?n?z?
benim i? gecikmeden dolay? iptal omu?..i?ler zora girdi baya??..
arkada?lar ?u an amerikada ki ev kiralar?n?z ne kadar ve bulundu?unuz yerdeki i? imkanlar?n? yazarm?s?n?z?
benim i? gecikmeden dolay? iptal omu?..i?ler zora girdi baya??..
ya arkada?lar bekliyorum yorumlar?n?z?...
gidenler memnunlar m? gitikleri yerden i? imkanlar?ndan

pek bakam?yolar san?r?m watken bu aralar i?ler art?k tam rand?manl? ba?lam??t?r sezon aç?ld?..ama geçen gün konu?tum arkada??mla virginia da i?inden memnun saatlik 7 dolar hergün 6 7 saat dolay?nda çal???yormu?.Ev kiralam??lar 5 arkada? 2200 dolar adam ba?? 440 dolar veriyolarm??.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Selamlar,
kusura bakma ilk günler oldu?u için sürekli girmemiz mümkün olmuyor foruma.
e?er kalabal?k gidiyorsan?z ev kiralaman ço mant?kl? olur. ama fiyat? ne kadar olur bilemiyorum çünkü her eyalete göre de?i?iyor fiyatlar...
Örnek olarak benim kald???m yerde 3000 dolara stüdyo daire dahi bulamazken ba?ka yerlerde 2000 dolara 2-3 odal? evler bulmak mümkün. o yüzden gidince daha net belli olur...
Ayr?ca sezonluk i?çiler için kiralanan yerler var, internetten onlar? da ara?t?r istersen.
Bide gidece?in ?ehrin yerel gazetelerinin sayfalar?na girip ilanlara bakabilirsin, oda arkada?? arayan insanlar oluyor...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
necro sa?ol ya cevap için..yaln?z bunlar? art?k ezberledik inan craiglist,ilanlar,i?,ev vs..
benim ö?renmek istedi?im ?u an i?e ba?layan arkada?lar?n oturduklar? evlerin kiralar? ve bulunduklar? yerdeki i?imkanlar? net olarak herkes
Ev kiras?:
?? imkanlar?:
bunlar? yazmalar? böylece kaba taslak bi fikrimiz olur ona göre dü?ünürüz gidilecek yeri

peki![]()
Ev Kiras?: 600$/Ayl?k
?? ?mkan?: Herkes ??çi ar?yor, ortalama fiyatlar 10-15$
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

necro yolculuk nasildi biraz anlatirmisin sorun yasadin mi
Safinaz...

Watken'e: Colorado'da pahal? de?il evler, ben Aspen'de çal???yorum, buras? çok pahal?. Yani her iki anlamda, hem ücretler çok yüksek hem de harcamalar fazla... ?? konusunda sorun ya?anaca??n? zannetmiyorum burda çünkü herkes i?çi ar?yor. ?irketin bana buldu?u i? saatlik 10,5$.
Tevenen'e: Yolculuk çok kötü de?ildi, aktarmalarda; Amsterdam'da 5, Detroit de 3 saat bekledim. Uykusuzluk d???nda bir sorun ya?amad?m.

ben san francisconun en iyi yerinden birinde haftaligi 25 dollara otuuyorum. 2 kisi ir ben birde amerikali![]()

ben maine deyim bar harbor da ve otelde calisiyorum kiram 150 icinde microwave bile var direk otelde kaliyorum yol param yok onumden free buslar geciyor beles ama gel gorki hic insan yokgenc insan yok deli olucam burda valla isim ogleden sonraya kalmiyor bile bitiyor ikinci is bakiniyorum sikintidan patliyorum cok sakin biyer burasi alismisiz istanbulun kalabaligina

arkadaslar ben v?rg?n?a yak?nlar?nda corolla denen b? bolgedey?m buras? yazl?k b? yer we her tarafta wat ogrenc?ler? war ozell?kler ruslar ve ukraynal?lar :S burda hayat cok pahall? ucuz olan tek sey muz we b?rasaka b? yana hayat cok pahall? c?dden ew k?ralar?n? soylemeye d?l?m warm?yor walla 3 b?n dolara ew bulursan sansl?s?n walla ben b? ewde kal?om 9 k?s?y?z we ayl?k 400 dolar wer?om
o kadar pahal? yani ha 3000 dal?rlar
ben NC de bulmu?tum i? iptal olmadan 1500 dal?r civar?yd?3 yatak odal?,2 banyolu
arkada?lar devam edelim burdan
mevcut i?inizden memnun musunuz?
Var m? oralarda i? imkan??
kalacak yere ne kadar veriyorsunuz?
Salt Lake City'deyim. HMS Host ?irketinde fast food dükkan?nda çal???yorum. Sandviç yap?yorum. Gündüz 2de gidip 12.30 da eve geliyorum. OVertikme da yap?yorum. Yemek ve salt lake city içinde heryere ula??m bedava. Yani i?imden memnunum. Bi tek o her gün yap?lan temizlik iman?m? gevretiyor o kadarKalacak yer olarak Candlewood Suites diye bir yer var bildi?in suit.
Lüks içinde ya??yorum ayl?k 380$. ?? imkanlar?na gelijnce de burda geçen gün yakla??k 30 tane j-1 ö?rencisini i?ten ç?kard?lar. ??ler kesat yani anlayaca??n.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks