Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ?u an Amerikada olanlar baks?n

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Arrow ?u an Amerikada olanlar baks?n

arkada?lar ?u an amerikada ki ev kiralar?n?z ne kadar ve bulundu?unuz yerdeki i? imkanlar?n? yazarm?s?n?z?

benim i? gecikmeden dolay? iptal omu?..i?ler zora girdi baya??..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ya arkada?lar bekliyorum yorumlar?n?z?...
    gidenler memnunlar m? gitikleri yerden i? imkanlar?ndan

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

pek bakam?yolar san?r?m watken bu aralar i?ler art?k tam rand?manl? ba?lam??t?r sezon aç?ld? ..ama geçen gün konu?tum arkada??mla virginia da i?inden memnun saatlik 7 dolar hergün 6 7 saat dolay?nda çal???yormu?.Ev kiralam??lar 5 arkada? 2200 dolar adam ba?? 440 dolar veriyolarm??.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Selamlar,
    kusura bakma ilk günler oldu?u için sürekli girmemiz mümkün olmuyor foruma.

e?er kalabal?k gidiyorsan?z ev kiralaman ço mant?kl? olur. ama fiyat? ne kadar olur bilemiyorum çünkü her eyalete göre de?i?iyor fiyatlar...

Örnek olarak benim kald???m yerde 3000 dolara stüdyo daire dahi bulamazken ba?ka yerlerde 2000 dolara 2-3 odal? evler bulmak mümkün. o yüzden gidince daha net belli olur...

Ayr?ca sezonluk i?çiler için kiralanan yerler var, internetten onlar? da ara?t?r istersen.

Bide gidece?in ?ehrin yerel gazetelerinin sayfalar?na girip ilanlara bakabilirsin, oda arkada?? arayan insanlar oluyor...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    kusura bakma ilk günler oldu?u için sürekli girmemiz mümkün olmuyor foruma.

e?er kalabal?k gidiyorsan?z ev kiralaman ço mant?kl? olur. ama fiyat? ne kadar olur bilemiyorum çünkü her eyalete göre de?i?iyor fiyatlar...

Örnek olarak benim kald???m yerde 3000 dolara stüdyo daire dahi bulamazken ba?ka yerlerde 2000 dolara 2-3 odal? evler bulmak mümkün. o yüzden gidince daha net belli olur...

Ayr?ca sezonluk i?çiler için kiralanan yerler var, internetten onlar? da ara?t?r istersen.

Bide gidece?in ?ehrin yerel gazetelerinin sayfalar?na girip ilanlara bakabilirsin, oda arkada?? arayan insanlar oluyor...
    necro sa?ol ya cevap için..yaln?z bunlar? art?k ezberledik inan craiglist,ilanlar,i?,ev vs..

benim ö?renmek istedi?im ?u an i?e ba?layan arkada?lar?n oturduklar? evlerin kiralar? ve bulunduklar? yerdeki i?imkanlar? net olarak herkes
    Ev kiras?:
    ?? imkanlar?:

bunlar? yazmalar? böylece kaba taslak bi fikrimiz olur ona göre dü?ünürüz gidilecek yeri

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

peki

Ev Kiras?: 600$/Ayl?k
    ?? ?mkan?: Herkes ??çi ar?yor, ortalama fiyatlar 10-15$
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki

Ev Kiras?: 600$/Ayl?k
    ?? ?mkan?: Herkes ??çi ar?yor, ortalama fiyatlar 10-15$
    ?irketin sana buldu?u i?in saatlik ücreti ne kadr ki?
    bide colaroda evler niye bu kadar pahal?ki acaba ?i? çok yani öylemi diyon

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

necro yolculuk nasildi biraz anlatirmisin sorun yasadin mi
    Safinaz...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Watken'e: Colorado'da pahal? de?il evler, ben Aspen'de çal???yorum, buras? çok pahal?. Yani her iki anlamda, hem ücretler çok yüksek hem de harcamalar fazla... ?? konusunda sorun ya?anaca??n? zannetmiyorum burda çünkü herkes i?çi ar?yor. ?irketin bana buldu?u i? saatlik 10,5$.

Tevenen'e: Yolculuk çok kötü de?ildi, aktarmalarda; Amsterdam'da 5, Detroit de 3 saat bekledim. Uykusuzluk d???nda bir sorun ya?amad?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben san francisconun en iyi yerinden birinde haftaligi 25 dollara otuuyorum. 2 kisi ir ben birde amerikali

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben maine deyim bar harbor da ve otelde calisiyorum kiram 150 icinde microwave bile var direk otelde kaliyorum yol param yok onumden free buslar geciyor beles ama gel gorki hic insan yok genc insan yok deli olucam burda valla isim ogleden sonraya kalmiyor bile bitiyor ikinci is bakiniyorum sikintidan patliyorum cok sakin biyer burasi alismisiz istanbulun kalabaligina

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben v?rg?n?a yak?nlar?nda corolla denen b? bolgedey?m buras? yazl?k b? yer we her tarafta wat ogrenc?ler? war ozell?kler ruslar ve ukraynal?lar :S burda hayat cok pahall? ucuz olan tek sey muz we b?ra saka b? yana hayat cok pahall? c?dden ew k?ralar?n? soylemeye d?l?m warm?yor walla 3 b?n dolara ew bulursan sansl?s?n walla ben b? ewde kal?om 9 k?s?y?z we ayl?k 400 dolar wer?om

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

o kadar pahal? yani ha 3000 dal?rlar

ben NC de bulmu?tum i? iptal olmadan 1500 dal?r civar?yd?3 yatak odal?,2 banyolu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

arkada?lar devam edelim burdan
    mevcut i?inizden memnun musunuz?
    Var m? oralarda i? imkan??
    kalacak yere ne kadar veriyorsunuz?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Salt Lake City'deyim. HMS Host ?irketinde fast food dükkan?nda çal???yorum. Sandviç yap?yorum. Gündüz 2de gidip 12.30 da eve geliyorum. OVertikme da yap?yorum. Yemek ve salt lake city içinde heryere ula??m bedava. Yani i?imden memnunum. Bi tek o her gün yap?lan temizlik iman?m? gevretiyor o kadar Kalacak yer olarak Candlewood Suites diye bir yer var bildi?in suit. Lüks içinde ya??yorum ayl?k 380$. ?? imkanlar?na gelijnce de burda geçen gün yakla??k 30 tane j-1 ö?rencisini i?ten ç?kard?lar. ??ler kesat yani anlayaca??n.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)