Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þu an Amerikada olanlar baksýn

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Arrow Þu an Amerikada olanlar baksýn

arkadaþlar þu an amerikada ki ev kiralarýnýz ne kadar ve bulunduðunuz yerdeki iþ imkanlarýný yazarmýsýnýz?

benim iþ gecikmeden dolayý iptal omuþ..iþler zora girdi bayaðý..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

ya arkadaþlar bekliyorum yorumlarýnýzý...
    gidenler memnunlar mý gitikleri yerden iþ imkanlarýndan

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

pek bakamýyolar sanýrým watken bu aralar iþler artýk tam randýmanlý baþlamýþtýr sezon açýldý ..ama geçen gün konuþtum arkadaþýmla virginia da iþinden memnun saatlik 7 dolar hergün 6 7 saat dolayýnda çalýþýyormuþ.Ev kiralamýþlar 5 arkadaþ 2200 dolar adam baþý 440 dolar veriyolarmýþ.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Selamlar,
    kusura bakma ilk günler olduðu için sürekli girmemiz mümkün olmuyor foruma.

eðer kalabalýk gidiyorsanýz ev kiralaman ço mantýklý olur. ama fiyatý ne kadar olur bilemiyorum çünkü her eyalete göre deðiþiyor fiyatlar...

Örnek olarak benim kaldýðým yerde 3000 dolara stüdyo daire dahi bulamazken baþka yerlerde 2000 dolara 2-3 odalý evler bulmak mümkün. o yüzden gidince daha net belli olur...

Ayrýca sezonluk iþçiler için kiralanan yerler var, internetten onlarý da araþtýr istersen.

Bide gideceðin þehrin yerel gazetelerinin sayfalarýna girip ilanlara bakabilirsin, oda arkadaþý arayan insanlar oluyor...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý necro Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selamlar,
    kusura bakma ilk günler olduðu için sürekli girmemiz mümkün olmuyor foruma.

eðer kalabalýk gidiyorsanýz ev kiralaman ço mantýklý olur. ama fiyatý ne kadar olur bilemiyorum çünkü her eyalete göre deðiþiyor fiyatlar...

Örnek olarak benim kaldýðým yerde 3000 dolara stüdyo daire dahi bulamazken baþka yerlerde 2000 dolara 2-3 odalý evler bulmak mümkün. o yüzden gidince daha net belli olur...

Ayrýca sezonluk iþçiler için kiralanan yerler var, internetten onlarý da araþtýr istersen.

Bide gideceðin þehrin yerel gazetelerinin sayfalarýna girip ilanlara bakabilirsin, oda arkadaþý arayan insanlar oluyor...
    necro saðol ya cevap için..yalnýz bunlarý artýk ezberledik inan craiglist,ilanlar,iþ,ev vs..

benim öðrenmek istediðim þu an iþe baþlayan arkadaþlarýn oturduklarý evlerin kiralarý ve bulunduklarý yerdeki iþimkanlarý net olarak herkes
    Ev kirasý:
    Ýþ imkanlarý:

bunlarý yazmalarý böylece kaba taslak bi fikrimiz olur ona göre düþünürüz gidilecek yeri

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

peki

Ev Kirasý: 600$/Aylýk
    Ýþ Ýmkaný: Herkes Ýþçi arýyor, ortalama fiyatlar 10-15$
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý necro Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    peki

Ev Kirasý: 600$/Aylýk
    Ýþ Ýmkaný: Herkes Ýþçi arýyor, ortalama fiyatlar 10-15$
    þirketin sana bulduðu iþin saatlik ücreti ne kadr ki?
    bide colaroda evler niye bu kadar pahalýki acaba ?iþ çok yani öylemi diyon

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

necro yolculuk nasildi biraz anlatirmisin sorun yasadin mi
    Safinaz...

Wat Profesörü
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    21

Watken'e: Colorado'da pahalý deðil evler, ben Aspen'de çalýþýyorum, burasý çok pahalý. Yani her iki anlamda, hem ücretler çok yüksek hem de harcamalar fazla... Ýþ konusunda sorun yaþanacaðýný zannetmiyorum burda çünkü herkes iþçi arýyor. Þirketin bana bulduðu iþ saatlik 10,5$.

Tevenen'e: Yolculuk çok kötü deðildi, aktarmalarda; Amsterdam'da 5, Detroit de 3 saat bekledim. Uykusuzluk dýþýnda bir sorun yaþamadým.

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    0

ben san francisconun en iyi yerinden birinde haftaligi 25 dollara otuuyorum. 2 kisi ir ben birde amerikali

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben maine deyim bar harbor da ve otelde calisiyorum kiram 150 icinde microwave bile var direk otelde kaliyorum yol param yok onumden free buslar geciyor beles ama gel gorki hic insan yok genc insan yok deli olucam burda valla isim ogleden sonraya kalmiyor bile bitiyor ikinci is bakiniyorum sikintidan patliyorum cok sakin biyer burasi alismisiz istanbulun kalabaligina

Acemi Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar ben výrgýnýa yakýnlarýnda corolla denen bý bolgedeyým burasý yazlýk bý yer we her tarafta wat ogrencýlerý war ozellýkler ruslar ve ukraynalýlar :S burda hayat cok pahallý ucuz olan tek sey muz we býra saka bý yana hayat cok pahallý cýdden ew kýralarýný soylemeye dýlým warmýyor walla 3 býn dolara ew bulursan sanslýsýn walla ben bý ewde kalýom 9 kýsýyýz we aylýk 400 dolar werýom

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

o kadar pahalý yani ha 3000 dalýrlar

ben NC de bulmuþtum iþ iptal olmadan 1500 dalýr civarýydý3 yatak odalý,2 banyolu

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

arkadaþlar devam edelim burdan
    mevcut iþinizden memnun musunuz?
    Var mý oralarda iþ imkaný?
    kalacak yere ne kadar veriyorsunuz?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Salt Lake City'deyim. HMS Host þirketinde fast food dükkanýnda çalýþýyorum. Sandviç yapýyorum. Gündüz 2de gidip 12.30 da eve geliyorum. OVertikme da yapýyorum. Yemek ve salt lake city içinde heryere ulaþým bedava. Yani iþimden memnunum. Bi tek o her gün yapýlan temizlik imanýmý gevretiyor o kadar Kalacak yer olarak Candlewood Suites diye bir yer var bildiðin suit. Lüks içinde yaþýyorum aylýk 380$. Ýþ imkanlarýna gelijnce de burda geçen gün yaklaþýk 30 tane j-1 öðrencisini iþten çýkardýlar. Ýþler kesat yani anlayacaðýn.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)