Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and Travel Ýki Ýþ Arasýnda Kalmak. WI - TX

MrDioxide
    Guest

Exclamation Work and Travel Ýki Ýþ Arasýnda Kalmak. WI - TX

Selam dostlarým umarým hepimiz için 2019 senesi güzel bir wat dönemi olacak hakkýmýzda hayýrlýsý olmasý dileði ile sizden yardým isteyeceðim konuyu anlatýyorum iki iyi iþ teklifi arasýnda kaldým wisconsin ve texas teklifleri var. Sponsorum interexchange ve sistem üzerinden araþtýrýp güzel iþletmelere iyi gördüðüm tekliflere mail atýyordum ve texasta houskeeper iþinden cevap geldi evet sizinle çalýþmak isteriz ama size þuan teklif gönderemiyoruz bir problem ile karþýlaþtýk interexchange ile görüþüyoruz size teklif gönderebileceðimizin garantisini verdiler en kýsa sürede dönüþ yapacaðýz dediler mail yoluyla iletiþim halindeydik ve bu arada wisconsinden bir teklif geldi hospitality crew michigan sýnýrýnda güzel bir iþletme ortamý güzel türk yok neyse bu texas a 1-2 daha mail attým cevap gelmeyince vazgeçtiler sandým benden wisconsini onayladým ama 2-3 gün sonra texas mail attý hemde job offerini göndermiþ ismim soy ismim yazýyor þekilde haydaa dedim benim kafa karýþtý allak bullak oldu wisconsini iptal edip texasýmý seçsem demeye baþladým gönlümdeki yer texastý ama kasýrga sýkýntýsý olabilirmiþ bu arada iþ detaylarýný verecek olursam

TEXAS-port aransas housekeeper saatlik 10$+tip(teklifte yok ama bir þekilde alýrsýn diye düþünüyorum tip) overtime var (mailde sorduðumda 50-60 saat çalýþýyoruz demiþti) 2. iþ imkaný var ada bölgesi ve etrafta iþletme çok konaklama var kira depozito yok ve mailde sorduðumda tam teþkilatlý mutfak gereçleri varmýþ

Wisconsin- Big sand lake eagle rivere 30 dk araçla
    Hospitality crew pozisyonu 10$+tip overtime belki konaklama var kira yok depozito geri ödemeli 100 dolar mekan güzel türk yok adamla whatsapptan görüþtüm gayet iyiler beni sevdi ingilizcemi beðendi 2. iþ imkaný araba alýrsam oluþur ama günlük 1 saat yola gidecek git gel þeklinde 10-15 dolardan olurum kafam karýþýk sizce nereyi seçmeliyim tecrübeli arkadaþlar yanýtlarsa daha memnun olurum.

Desteðinize bilgi ve birikimlerinize ihtiyacým var

Acemi Watçý Arden - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Öncelikle merhaba. Sitede daha önce port aransas giden arkadaþlar var. arama kýsmýna yazarsan baþlýklar var. Tabi biz ezbere fikir verecek olursak tavsiyemiz wisconsin olur. Çünkü Wisconsin daha turistik bir yer ve burada ikinci iþ imkaný daha fazladýr. Ama iki iþininde güzel yaný konaklama sorunun yok. Bu da sana kafadan 3 ay kalýrsan 1500 dolar kar demek. Texasda çalýþmýþ oranýn kurdu matador36 diye bir arkadas vardý burada ulaþabilirsek soruna cevaq verir

MrDioxide
    Guest

Dostum wisconsin i seçtim texas iþi sýkýntý olcak gibiydi ayrýca ikisindede konaklama ücreti yok wisconsin sadece 100 dolar depozito istiyor geri ödemeli bakalým hayýrlýsý budur inþallah gönlümüze göre herkesin hakkýnda hayýrlýsý olsun

Acemi Watçý Arden - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    0

Kardesim sýkýntýda çýksa basta sakýn üzülme. Bence de Wisconsin seçmen daha iyi olmuþ. Ýþte konaklama sýkýntýn yok olayýn en güzel kýsmý bu. Hergün 8-10 saat çalýþsan sana yetecektir. Sanýrým ilk kez gidiyorsun. Wisconsin'de gittiðin yerde ikinci iþ imkaný varsa kaçýrma bence.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)