Merhaba kardesim ben yaklasik 4 sene once bu sirket ile gittim. Oradayken herhangi bir problem yasadigimizda hic ilgilenmediler. Ama cogu problemi zaten kendin cozebiliyorsun.
Ve gercekci olmak gerekirse eger parani geri cikarmak istiyorsan sana sakin yerleri oneririm. Cunku daha ucuz olurlar, konaklamalar daha ucuz olur. Genel anlamda daha rahat para biriktirilir.
Ben Ocean Citye gitmistim. Orasi cok canli oluyor ben cok eglenerek gecirmistim yazimi fakat bir o kadar da zor bir yer. Cunku kalabalik aktif bir yer ve dogal olarak kiralar cok yuksekti. Evi kendimiz ayarlamistik. Genelde ayarlamiyorlar evleri orasi icin, cunku cok yerli turist aldigi icin ev kolay bulunmuyor.
Is olarak ingilizcen iyi olsa tabiki garsonluk tarzi isler onerirdim fakat iyi degilse, mecburen arka planda bir is yaparsin ve ikinci is ile ya da ilk isindeki overtime ile para biriktirirsin. Bana sorsan ikinci is yerine, tek iste overtime alsan cok daha iyi olur senin icin. Tabiki bunlar ayni zamanda biraz da sans faktoru. Umarim guzel bir yaz gecirirsin.

Alýntý

Bookmarks