Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: uçak biletlerine zam geliyormu?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart uçak biletlerine zam geliyormu?

Arkada?lar ald???m bir duyuma göre uçak biletlerine 1 may?stan itibaren zam geliyormu?(40-50 euro aras?)o yuzden gidecegi yer ve tarihi de belli olanlar bence hiç durmas?n biletlerini en az?ndan rezerve etsinler.ben virginia'ya gidiyorum ve 2 gun once 600 euroya ald?m.e hay?rl? olsun bana

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadas?n o giyata hangi ?irketten ald?n?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yettravel den aldm valla..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba, hangi havayolundan ve aktarmal? / aktarmas?z ald?n?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, hangi havayolundan ve aktarmal? / aktarmas?z ald?n?
    milan ve new york aktarmal? aldm mjturk.delta havayollar?.bu arada bildgm kadaryla sen de paramount's a gidyrsn degl mi?baska bir konuda da sormstm ama cevap vermem?tn,sen ne zaman gitceksn ve hangi i?i ayarladn?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kusura bakma görmemi?im sorunu. Ben PDK'da ride operator i?ini ayarlad?m. 18 Haziran'da uçucam. 650 € 'ya Delta IST-JFK, JFK- RIC, JFK-IST aktarmas?z bilet ald?m.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakma görmemi?im sorunu. Ben PDK'da ride operator i?ini ayarlad?m. 18 Haziran'da uçucam. 650 € 'ya Delta IST-JFK, JFK- RIC, JFK-IST aktarmas?z bilet ald?m.
    iyi hay?rl? olsun bakal?m...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Zam diye bir?ey yok. Sadece uçak doluluk oran? artt?kça fiyatlarda haliyle yükseliyor. Yani fiyat art??? genele yay?lm?? bir mesele. 1 MAy?s diye kesin bir tarih verilemez.

Bu arada NY için en ucuz biletler British Airways de ama onda da çok büyük bagaj kay?p problmei oluyormu?. 550 euro verip british ile gitmek mi yoksa 650 euro verip delta ile gitmek mi daha iyidir.

Ayr?ca bir?ey daha soray?m
    Ben NY, Long Island bölgesine gidicem. ??yerime en yak?n havaalan? Long Island McArthur(Islip de deniyor), oraya da m? uçakla gidece?im yoksa metro,otobüs gibi alternatiflerim var m?? Isl?p seçti?im zaman Boston aktarmal? oluyor ve fiyat 750 euro üstüne ç?k?yor.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zam diye bir?ey yok. Sadece uçak doluluk oran? artt?kça fiyatlarda haliyle yükseliyor. Yani fiyat art??? genele yay?lm?? bir mesele. 1 MAy?s diye kesin bir tarih verilemez.

Bu arada NY için en ucuz biletler British Airways de ama onda da çok büyük bagaj kay?p problmei oluyormu?. 550 euro verip british ile gitmek mi yoksa 650 euro verip delta ile gitmek mi daha iyidir.

Ayr?ca bir?ey daha soray?m
    Ben NY, Long Island bölgesine gidicem. ??yerime en yak?n havaalan? Long Island McArthur(Islip de deniyor), oraya da m? uçakla gidece?im yoksa metro,otobüs gibi alternatiflerim var m?? Isl?p seçti?im zaman Boston aktarmal? oluyor ve fiyat 750 euro üstüne ç?k?yor.
    walla faruk bunu ben kafamdan uydurmadm.acentac? bir tan?d?k soyledi..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Yanl?? anlad?n. Ben zaten yalan falan demedim, sadece yanl?? anla??lma var. Onun için söylüyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ARKADASLAR 1 MAYISTAN SORA CEM?L?NDE DED??? G?B? BUYUK OLASILIKLA ZAM GEL?O B?LETLERE.EGER B?LET ALMADIYSANIZ VE UYGUN F?YATA B?LET BULMAK ?ST?OSANIZ MUTLAKA ?RT?BATA GECEL?M sadun_12 05052143552 herkese kolay gelsin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Zam de?il de, 45 € hizmet bedeli al?n?cakm?? her biletten. Hurriyet'te 1 Nisan demi? ama baz? acenteler 1 may?sta ba?lat?cak.

Hurriyet :

Türkiye'de havayolu ?irketleri 1 Nisan'dan itibaren acentelere komisyon ödemesini kald?rd?. S?f?r komisyon uygulamas?yla art?k seyahat acenteleri ve havayollar?, satt?klar? biletlerin s?n?f?na ve uçu? sürelerine göre bilet fiyatlar?ndan "hizmet bedeli" almaya ba?lad?.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...179&yazarid=41

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

arkada?lar faruk'un dedi?i gibi bir ?ey bu.. sonuçta arz-talep meselesi. talep çok ama arz yeterli olmay?nca karaborsa gibi fiyatlar yükselir. benim geçen sene gidi? için ald???m fiyat?n 2/3 üne bilet ayarlayanlar da oldu bu sene
    admin (at) turkishwat.net

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Dedi?im ?ey oldu malesef

UA,British gibi ucuz bilet sunan firmalar?n yerleri dolmu?. Dün gece Frankfurt aktarmal? United Airlines bileti 524 euro idi fakat bugün en ucuzu thy+delta aktarmal? 730 euro olan bilet var.

-------
    Vatana millete hay?rl? olsun. Ke?ke 45-50 euro zam gelseydi. Adamlar bitirmi? biletleri. Be?enmedi?im British Airlanes eylül ay?n? kapatm?? :s
    Konu faruk tarafından (02-05-2007 Saat 10:44 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vayyyy be ben daha vizemi almad?m ne kadar gec kald?m yaaa (

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben 650 Euro ya aldim dun..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

bizim arkada? geçen hafta san?r?m 585 euro'ya alm?? biletini
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar bi ara topluca bilet al?m? fln vard? nooldu o is?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Sürekli kontrol etmek gerekiyor. REzervasyon yapt?r?p iptal ettirenler oluyor. Onun için ucuz biletler bitmi? gibi görünebiliyor. Vizemi almadan uçak bileti almak istemiyorum. Onun için bekliyorum hâlâ

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de görüsmeye cuma gittim.ups masas?na gönderildim ama pasaportta vizeyi görmeden ucak bileti isine girismem san?rm p.tesi belli olucak ben de sal? al?r?m.Bizim sirket genctur'dan m? ne al?yomus,sizce sirkete güvenelim mi ucak fiyat? konusunda yoksa kendimiz daha ucuza bulabilir miyiz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irketlere güvenmemek elde diil 1000 kusur $ para verioruz zateneger buldugun fiyat ?irketin verdi?iyle ayn?ysa ?irketten al derim.Eger hala almad?ysan mutlaka konusal?m sen?nle adresim sadun_12

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam... bende bu yaz kings dominionday?m...ride operator....
    yaln?z benim kafama yemek i?i tak?ld?...onlar kar??lam?yolar heralde....abd de yiyecek içece?e ayda a??a?? yukar? ne kadar para gider????fikri olan varm?????

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks