arkadaþlar benim sponsorum CCI ve OHIO da Put-in-Bay adasýnda çok güzel bi iþ ayarladýlar saati 6.85 ve haftada 42 saat garantiydi günde iki öðün yemek veriyolardý ayrýca yemeklerde indirimliydi haftada 1 gün tatilim vardý ancak iþler hiçde öyle gitmedi þuan haftada 25 bazen 28 saat çalýþýyorum günde býrakýn 2 yi bi kere bile yemek istediðimde surat yapýp vermyolar bi kere yiyebildim ayrýca benle birlikte 2 türk daha var onlarada ayný muamele ancak 2 amerikalýya ve 5 slovaða çok farklý muamele gösteriliyo onlar günde 12 saat çalýþyo yemek sürekli 4-5 kere yiyolar bu ne biçim iþ anlamadým ne yapmam gerektiðini bilmiyorum yardýmcý olursanýz sevinirim ayrýca indirimli yemek diyolar adada en ucuz þey bizim superfresh pizzalardan daha küçük bir pizza 10 dolar siz düþünün paramýda alamadým daha ceptekide bitiyo yandým yani

Alýntý

sponsor sirkete mail attim cvp bekliyorum. izin verirlerse newjerseye halamin yanina gitcem.

what's up nigga

Nereye gideceðime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....
Bookmarks