işe zamanında gittim 1 gün önce gittim slovaklardan daha iyi ingilicze konusuyorum iş bölümü var ben sepetleri hazırlıyorum slovaklar yemekleri koyuyo ben onların tarafa geçince bağırıp işverene söylüyorlar onlar benim bölgeme geçince işime karışıyorlar bende dedim burası benim git kendi yerine işverene sölediler işverende takım çalışması önemli olan dedi sinirlendim baktım onların orası yoğun karıştırıyo herşeyi bana karışma dedi diye kollarımı bağladım seyrettim sonrada gülmeye başladım geldi slovak bana gülme 10 gündür burdayım dedi bende 1 haftadır burdayım emir veremessin dedim her ne olursa olsun işverene söylüyorlar işveren çok iyi biri bağırmıyo ama onlar gözlerine girebilmek için sürekli yağ yapıyorlar geçen benim arkadaşla kavga ettiler bu gün iş aramaya gittim ssn olmadığı için olmaz dediler işverene söledim ben sizin yerinize alıcam onu dedi ama daha bir hareket yok çok sinirliyim geçen gün türkiye maçını izliyorduk mutfakta bütün çalışanlar birlikte işverende vardı hırvatlar gol attı bütün herkes seviniyo havalara uçuyo biz gol attık 3 türk çıldırdık hemen uyardılar bizi ciddi olun diye anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar.

Alıntı
Bookmarks