arkadaşlar kusura bakmayın amerikada bulunduğum sürede başka nete giremedim ve geldiğimdede burda size yazamadım slovaklardan biri bizim patronun sevgilisiymiş ve 4 yıldır oraya gidiyomuş o yüzden slovaklara ayrıcalıklı davranıyorlarmış.kavga ettiğim slovak kız işten çıktı benden daha fazla saat çalışıp daha fazla para kazanmasına rağmen beğenmedi diğer sovak kızda garson oldu mutfakta 3 türk 1 slovak çocuk kaldık o çocuk iyiydi çok şükür bi sorunumuz yoktu zatenprogramın ortalarına doğru herkes gördü tanıdı bizi bende kedime acıktıkça burgerler yapıp yedim kimsede bişi diyemedi tek sorun evde 11 hafta kaldım 13 haftalık kira kesildi 100 dolar fazladan ödedim ayrıca işten 4 eylülde çıktım 30 ağustosda peycek verdiler 5 günlük toplam çalışma saatım 40 saat di onu peycek kesmeden nakit vericeklerdi çıkarken istedim vermediler türkiyeye yollarız felan dediler ama ben adada çalışıyodum 17 dolar feribot paramı 22 dolar otobüs paramı ödediler son gün güle güle partisi verdiler hediye verdiler havuz başı mangal felan göz boyadılar resmen