arkada?lar benim sponsorum CCI ve OHIO da Put-in-Bay adas?nda çok güzel bi i? ayarlad?lar saati 6.85 ve haftada 42 saat garantiydi günde iki ö?ün yemek veriyolard? ayr?ca yemeklerde indirimliydi haftada 1 gün tatilim vard? ancak i?ler hiçde öyle gitmedi ?uan haftada 25 bazen 28 saat çal???yorum günde b?rak?n 2 yi bi kere bile yemek istedi?imde surat yap?p vermyolar bi kere yiyebildim ayr?ca benle birlikte 2 türk daha var onlarada ayn? muamele ancak 2 amerikal?ya ve 5 slova?a çok farkl? muamele gösteriliyo onlar günde 12 saat çal??yo yemek sürekli 4-5 kere yiyolar bu ne biçim i? anlamad?m ne yapmam gerekti?ini bilmiyorum yard?mc? olursan?z sevinirim ayr?ca indirimli yemek diyolar adada en ucuz ?ey bizim superfresh pizzalardan daha küçük bir pizza 10 dolar siz dü?ünün param?da alamad?m daha ceptekide bitiyo yand?m yani

Alıntı

sponsor sirkete mail attim cvp bekliyorum. izin verirlerse newjerseye halamin yanina gitcem.

what's up nigga

Nereye gideceğime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....
Bookmarks