arkada?lar kusura bakmay?n amerikada bulundu?um sürede ba?ka nete giremedim ve geldi?imdede burda size yazamad?m slovaklardan biri bizim patronun sevgilisiymi? ve 4 y?ld?r oraya gidiyomu? o yüzden slovaklara ayr?cal?kl? davran?yorlarm??.kavga etti?im slovak k?z i?ten ç?kt? benden daha fazla saat çal???p daha fazla para kazanmas?na ra?men be?enmedi di?er sovak k?zda garson oldu mutfakta 3 türk 1 slovak çocuk kald?k o çocuk iyiydi çok ?ükür bi sorunumuz yoktu zatenprogram?n ortalar?na do?ru herkes gördü tan?d? bizi bende kedime ac?kt?kça burgerler yap?p yedim kimsede bi?i diyemedi tek sorun evde 11 hafta kald?m 13 haftal?k kira kesildi 100 dolar fazladan ödedim ayr?ca i?ten 4 eylülde ç?kt?m 30 a?ustosda peycek verdiler 5 günlük toplam çal??ma saat?m 40 saat di onu peycek kesmeden nakit vericeklerdi ç?karken istedim vermediler türkiyeye yollar?z felan dediler ama ben adada çal???yodum 17 dolar feribot param? 22 dolar otobüs param? ödediler son gün güle güle partisi verdiler hediye verdiler havuz ba?? mangal felan göz boyad?lar resmen