Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kand?r?ld?m Resmen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Angry Kand?r?ld?m Resmen

arkada?lar benim sponsorum CCI ve OHIO da Put-in-Bay adas?nda çok güzel bi i? ayarlad?lar saati 6.85 ve haftada 42 saat garantiydi günde iki ö?ün yemek veriyolard? ayr?ca yemeklerde indirimliydi haftada 1 gün tatilim vard? ancak i?ler hiçde öyle gitmedi ?uan haftada 25 bazen 28 saat çal???yorum günde b?rak?n 2 yi bi kere bile yemek istedi?imde surat yap?p vermyolar bi kere yiyebildim ayr?ca benle birlikte 2 türk daha var onlarada ayn? muamele ancak 2 amerikal?ya ve 5 slova?a çok farkl? muamele gösteriliyo onlar günde 12 saat çal??yo yemek sürekli 4-5 kere yiyolar bu ne biçim i? anlamad?m ne yapmam gerekti?ini bilmiyorum yard?mc? olursan?z sevinirim ayr?ca indirimli yemek diyolar adada en ucuz ?ey bizim superfresh pizzalardan daha küçük bir pizza 10 dolar siz dü?ünün param?da alamad?m daha ceptekide bitiyo yand?m yani

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Onlara neden öyle davran?yorlar ki acaba en ba?ta size g?c?k m? oldular, burdan gidenler kendini genelde turist gibi san?yor oraya gidince bunun havas? adamlara geçince sen buraya çal??maya m? geldin gönül e?lendirmeye mi deyip mi tav?r yap?yorlar acaba. Konu?. Neden böyle davrand?klar?n? sor, zaman?nda m? gitmedin acaba, senin slovaklardan eksil bi?eyin mi var onlar süper ingilizce konu?uyorda sen hiç konu?am?yor musun, neden böyle davran?yorlar? Beni neden madur ettiniz, bunlar? gelmeden neden söylemediniz de.
    llorando, de cara a la pared...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yapt?klar? ?ey tam anlam?yla Irkç?l?k. Onlar?n dillerinde Racism. Sponsorunu ara ve durumu bildir. Gerekeni yapacaklard?r. Irkç?l?k Amerika'da çok ciddi bir konu ve yan?lm?yorsam suç!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben de performans?n?zdan memnun olmad?klar? için böyle bir ?ey yapacaklar?n? sanm?yorum, insan olan yüzüne söyler öyle bir durumda. ba?ka bir i? var bunda, dedikleri gibi ?rkç?l?k da olabilir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

i?e zaman?nda gittim 1 gün önce gittim slovaklardan daha iyi ingilicze konusuyorum i? bölümü var ben sepetleri haz?rl?yorum slovaklar yemekleri koyuyo ben onlar?n tarafa geçince ba??r?p i?verene söylüyorlar onlar benim bölgeme geçince i?ime kar???yorlar bende dedim buras? benim git kendi yerine i?verene sölediler i?verende tak?m çal??mas? önemli olan dedi sinirlendim bakt?m onlar?n oras? yo?un kar??t?r?yo her?eyi bana kar??ma dedi diye kollar?m? ba?lad?m seyrettim sonrada gülmeye ba?lad?m geldi slovak bana gülme 10 gündür burday?m dedi bende 1 haftad?r burday?m emir veremessin dedim her ne olursa olsun i?verene söylüyorlar i?veren çok iyi biri ba??rm?yo ama onlar gözlerine girebilmek için sürekli ya? yap?yorlar geçen benim arkada?la kavga ettiler bu gün i? aramaya gittim ssn olmad??? için olmaz dediler i?verene söledim ben sizin yerinize al?cam onu dedi ama daha bir hareket yok çok sinirliyim geçen gün türkiye maç?n? izliyorduk mutfakta bütün çal??anlar birlikte i?verende vard? h?rvatlar gol att? bütün herkes seviniyo havalara uçuyo biz gol att?k 3 türk ç?ld?rd?k hemen uyard?lar bizi ciddi olun diye anlam?yorum ne yapmaya çal???yorlar.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

tek kelime ediyorum bu adamlara ?..sizler bunlar?n derdi ne anlam?yorum ki

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

hiçbir?eyden korkma altta kalma yani, ingilizcen yetti?i kadar a??zlar?n?n pay?n? ver! hakl? oldu?un sürece feri?tah? gelse bir?ey yapamaz. zaten patronun gerçekleri görüyodur gerisi bo?. patronun d???nda hiçkimseyi sallama ,,,

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadasim buna benzer seyleri benim bi arkadasim mc donalds ta yasiyo su an. ama onun yasadiklari resmen hakarete magruz kalmak(donkey falan). ben de mc donalds taydim. evimle is yeri arasi cok uzakti ve biraz ters davraniyolardi. ben de kizdim 3. gun isi biraktim sponsor sirkete mail attim cvp bekliyorum. izin verirlerse newjerseye halamin yanina gitcem.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkada?lar bu ?eref sahibi olmayla ilgili problemi olan adamlara kar?? ezik kalmamak laz?m.

Türkleri çölde çad?rlarda ya?ayan bedevi zanneden adamlardan ne bekleyeceksiniz ki!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

oyle bi anlatt?nki ben?m g?b? herkes dellend? burda.yan? onlara 5 kere yemek ver?yolar sana verm?yolar ve sen bisi dem?yomusun.yan? g?d?p n?ye c?k?sm?yosun bu nas? bisi nas? sak?n kal?yosun en az?ndan konus .ag?zlar?n?n pay?n? ver altta kalma bunlar gibi s.sizlere.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar demin gidip i?verenle konu?tum garson olarak çal??anlar istedi?i zaman yemek yiyebiliyorlarm?? mutfaktakiler i?ten ç?k??larda yiyomu? ayr?ca içerde istedi?i kadar pattes k?zartmas? ve kola içebiliyomu? ama slovaklar ma?allah çatur çutur götürüyo burgerleri onlar yanl?? yap?nca it is okey ben yanl?? yap?nca be carefull kald???m oday? de?i?tirmelerini istedim üst kata ç?kmak istedim slovaklar bakt?m gece ben uyurken ta??nm??lar yukar? i? ba?vuru formu doldurdum ba?ka yerde bekliyorum cevab?n? e?er bu böyle giderse ikinci i?i buldu?um anda kovulana kadar onlar?n burnundan getiricem

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

umar?m dostum bulursun ?u 2. i?i sonrada dostum getir a??zlar?ndan burunlar?ndan..adamlar hakediyolar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

birakin isinizi hic bir sey olmaz sponsor filan
    onur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum bas?na gelenler kotu devam? nas?l oldu?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

al i?te bi de bu tür sorunlar var
    :S

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

allah korusun boyle b? olayda kend?n? tutmakda zor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok fena fitil oldum hea
    neyseki h?rvat maç? kapak olmu?tur salavaklara

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Geçmi? Olsun Arkada??m Ke?ke Olay?n Devam?n?da Anlatm?? Olsayd?n. Meraklanm?? Herkes Bak. In?allah Senin Için Her?ey Iyi Geli?mi?tir.
    what's up nigga

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar kusura bakmay?n amerikada bulundu?um sürede ba?ka nete giremedim ve geldi?imdede burda size yazamad?m slovaklardan biri bizim patronun sevgilisiymi? ve 4 y?ld?r oraya gidiyomu? o yüzden slovaklara ayr?cal?kl? davran?yorlarm??.kavga etti?im slovak k?z i?ten ç?kt? benden daha fazla saat çal???p daha fazla para kazanmas?na ra?men be?enmedi di?er sovak k?zda garson oldu mutfakta 3 türk 1 slovak çocuk kald?k o çocuk iyiydi çok ?ükür bi sorunumuz yoktu zatenprogram?n ortalar?na do?ru herkes gördü tan?d? bizi bende kedime ac?kt?kça burgerler yap?p yedim kimsede bi?i diyemedi tek sorun evde 11 hafta kald?m 13 haftal?k kira kesildi 100 dolar fazladan ödedim ayr?ca i?ten 4 eylülde ç?kt?m 30 a?ustosda peycek verdiler 5 günlük toplam çal??ma saat?m 40 saat di onu peycek kesmeden nakit vericeklerdi ç?karken istedim vermediler türkiyeye yollar?z felan dediler ama ben adada çal???yodum 17 dolar feribot param? 22 dolar otobüs param? ödediler son gün güle güle partisi verdiler hediye verdiler havuz ba?? mangal felan göz boyad?lar resmen

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

O kadar da kötü bitmemi? be sonu.

Nerdeyse mutlu sonla sonlanm?? bir macera bile diyebiliriz.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?yi bari sonu güzel bitmi?... Geçmi? olsun, ne diyeyim...
    Ba?ta anlatt?klar?n? okuyunca sinirimden çatlad?m burada...Türkiye'de böyle i?lere dönüp de bakmay?z bile; ama oraya gidince be? kuru? etmez adamlar bize insan muamelesi yapmamaya çal???yor...
    Umar?m bir daha böyle sorunlar ya?anmaz, bu söz her ne kadar hayali gelse de....
    Nereye gideceğime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

gecmi? olsun..mutlu son en az?ndan....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)