giden arkadaþlarýn yorumlarýný okuduktan sonra kendimi gerçekten çok þanslý hissettim.iþler benim içinde hiç iyi baslamadý fakat yolculuk iþini halledip iþe baþladýgýmdan beri gayet güzel gidiyor. öncelikle minnesota-minneapolis-austin denen bir yerde kalýyorum. minnesotada ki ve yakýndaki 1kaç eyaletteki fuarlarda çalýþýyoruz,çalýþtýgýmýz çoðu gün karavanda kalýyoruz fakat fuar eve yakýnsa eve dönüyoruz geceleri. bir þirket adýna deðil resmen kiþi adýna çalýþýyorum aile gibiyiz,patronun evinde kalýyorum þuan 1türk ve 2 moldovalý kalýyoruz.herþey sözleþmede job offer da yazan gibi devam ediyor, yemek içmek ve kalacak yer bedava haftalýk haziran ayý için 260 dolar alýyoruz artý bahþiþler var günlük..temmuzun ilk 2haftasý 300 olucak. 1bçk haftadýr burdayým nerdeyse hiç para harcamadým iþin en güzel yaný bu ve bi sürü yer gördüm tamam çoðu ismi duyulmamýs küçük yerler fakat heryer yeþil doða harika yani yolda önünüze ördekler tavþanlar falan çýkýyor o derece..evin buzdolabý resmen bize ait istersen günde 5öðün yebiz bitiriyoruz onlar tamamlýyo buzdolabýný. banyomuz klimamýz herþey mevcut rahatýmýz gayet iyi..tek sýkýntýmýz bazen günde 10saat çalýþmak ama okadarda olsun artýk..ingilizcemi geliþtirmek için yalnýz gitmiþtim ve doðru karar vermiþim..ayrýca new york ta havaalanýnda hariç abd de daha bir tane bile türk görmedim
burlarda hiç yok.

biz bitiriyoruz onlar tamamlýyo buzdolabýný. banyomuz klimamýz herþey mevcut rahatýmýz gayet iyi..tek sýkýntýmýz bazen günde 10saat çalýþmak ama okadarda olsun artýk..ingilizcemi geliþtirmek için yalnýz gitmiþtim ve doðru karar vermiþim..ayrýca new york ta havaalanýnda hariç abd de daha bir tane bile türk görmedim
Alýntý

Bookmarks