Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: abd de hayat pahallılıgı nasıl....!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

TEK KELIME ILE PAHALI

pahali dediysem fiyatlar turkiye sartlarinin ustunde akliniza gelebilecek hersey ha ucuz seylerde var ama o kadarda cok ihtiyac duyulan seyler deil az parayla gelirseniz isler terse sararsa cok zor durumda kalirsiniz gelmeden kalacak yerinizi ve bide alternatifinizi arayin arastirin orda bos vaktiniz varken degerlendirin burda internete girmek icin 30 dk uzaktaki kutupahaneye gidenler var ha sansiniz yaver giderse hic problem yok ama yinede isinizi saglama alin

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Tabiki ston yapin bavula siz milleti aldirmayin ben ve biz kotu sartlari baz alarak konusuyoruz benim bayagi isime yariyor koydugum yemekler geri kalan ogunlerim 2 double cheeseburger + 1 lt kola =2.90 $ eger ilk etapta yiyecek birseyler getirmezseniz mcdonalds yemekten kusabilirsiniz sahsen benim 5 gun oldu artik mc e gitmek zulum gibi hergun hergun nereye kadar bakalim. Evet parayla gelin cunku eger isinizi kaybederseniz 10 12 gun kendinizi idare edebilecek paraniz olsun. Misal pedicab ciler issiz gibi birsey burada ustune kira veriyorlar ehliyet aldilar vs bircogunun cebinde 100 200 kaldi ve is yapamiyorlar. Bir B planiniz olsun derim
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks