arkada?lar wat la amer?kaya g?d?p yaz sonu deg?lde fazladan b?r kac ay kalmak sorun yarat?rm??bu ske?lde kalan arkada?lar varm? merak ett?m

arkada?lar wat la amer?kaya g?d?p yaz sonu deg?lde fazladan b?r kac ay kalmak sorun yarat?rm??bu ske?lde kalan arkada?lar varm? merak ett?m

dostum ds nde yazan tarihi gecirsen yanibi de senin dedign gibi 1 2 ay kesinlikle bi daha almazlar seni buraya ondan emin ol bana hatta mumkunse 1 hafta fialn erken gel dediler ama ben cok daha erken gidicem bu gidisle hem sen ne yapican yaa burda 4 5 ay kalip burda hic bisey yokmuski ben new york ta kaliyorum yani bi manhattanm o kadar oraya dahergun gidemezsin heryer koy bi alisveris imkani iyi giyim kusam ucuz o kadar baska da bisey yok

Yorum yapt???n?z konuda emin de?ilseniz yazmay?n ki di?er arkada?lar? da yanl?? bilgilendirmi? olmayas?n?z.
Dedi?inizin tersine DS de belirtilen tarihten sonra 1 ay daha kalma hakk? vard?r.
Fakat 1 aydan sonra kalmaya devam edersiniz ve gerisi hiç de iç aç?c? olmaz.Kaçak duruma dü?ersiniz,havaalan?ndan ç?k??ta ciddi problemle kar??la??rs?n?z ve en önemlisi bir daha amerika vize ba?vurular?n?z direk reddedilir.
Konu macgyver tarafından (28-06-2008 Saat 08:46 PM ) değiştirilmiştir.

hmm yok zaten fazla kalacag?mdan deg?lde belk? hosuma g?der b?kac ay fazla kal?r?m dem?st?mama bu kadar sertse guvenl?k tab?k? kalmam..ben ses c?kartmazlar zanned?yodum..b?kac uzak arkada?tanda duymustum 3 ay g?d?p yerlesenler 1 sene kalanlar falan d?e ama tab? amer?kay? kars?ya almaya degmez butun bunlar
![]()
Konu Ataraksia tarafından (28-06-2008 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks