Ya bu sene long beach deki lanet nedir boyle anlamadim gitti... Suan bende san diegodayim isimi kaybetmistim evim yoktu binbir zorlugun ardindan ise basladim 25 saat felan veriyorlar bana haftalik yani bende pek parlak durumda degilim. suan calistigim yerde bu kadar az saat almamin ve isimi kaybetmemin nedesi ise long beach de 20 gun issiz gezdikten sonra sirket tarafindan buraya gonderilen arkadaslar... Long beach e giden herkez magdur, moralini bozma bende senin durumundaydim arkadasim. Internet erisimin var ise craiglist ten sana uygun olan butun isleri arastir sehir merkezinde dolan ozellikle fast food tarzi mekanlara bakarsan kisa bir sure sonra is bulursun diye umut ediyorum. Bayan olmandan dolayi restoranlarda organizasyon ve karsilama islerinde bir adim ondesin genelde bayan tercih ediyorlar. Sansini zorlamani tavsiye edebilirim. burada da birsuru magdur insan var sakin pes etme. Belki paran dayanir fakat bu olayin psikolojik boyutu felaket yipratiyor insani. Haberlerini bekliyoruz