Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: başıma gelenler...

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

inan en az senin basina gelenlerin fazlasi ile bogusuyorum suan :S hatta hemencecik bi liste yapim , sen karar ver =/
    1-ds numaram yanlis gozukuo sistemde sevis kaydi yapamiorm.irtibata gectm
    2-securty icin 10 gun calismami istio isveren.tamam buda problem diil
    3-yurtta public odada kaliorum.valizimi daha acamadim. 4 gun oldu
    4-350 dolar kira + 300 dolara depozito verdim.kredi kartina kaldim
    5-beckley denen West virginianin ufacik yerindeyim.Gezicek 1 adet yer yok.kimse sokakta gezmiyor.en yakin alisveris merkezi 70 dakka uzak.
    6-caliscagim is travel plazada starbucks idi. ne ise basladim daha nede caliscagim is belli, nede caliscagim yer. salak salak prosedurler varmis, onlari bekliyorum.amerikaymis, cani ciksin amerikanin. 1 drug test 2 gunde yapilmaz!!.
    7-buraya gelmeden once tabiki biliyordum kucuk oldugunu fakat, overtime icin katlandim buraya, odemesi cok guzeldi.tabiki buraya gelince ne ogrendim..birakin over time i kimse 30 saati tamamliyamiyor. tamam paradanda vazgectim, herseyin bi bedeli var

arkadaslar size tek birsey soyluyorum. eger benimle yuzyuze bundan 2 hafta once istanbulda konusmus olsaydiniz, bu yazdiklarima inanmazdiniz.Tam bir amerika hastasi, hersey amerikada guzel, herseyin guzeli amerikada,vatandasi olup orda yasamak isteyen biriydim.Herseye ragmen sukrediyorum allaha, boyle bi tecrube yasatip bana gerekli dersi verdi amerika ile bu programdan sonraki tek iliskim max. 15 20 gunluk full+full tatil

nothn more, nothn less

sizler icinde tek diyebilcegim. belki benden daha tecrubeli olabilirsiniz bu konularda fakat, bi arkadasimin bana tek tesellisi su ki :" seneye bugunlerde gulerek hatirliycaksin butun cektigin zahmetleri )

artik 25 eylul is bitimini bekleyip 20 gun tatilimi yapicam ve o guzelim ulkeme donucem , seve seve .. hemde ben

virginiaya yakin olan varsa pm atsin bari

much love

-buarada eklemeyi unutmusum 4 gundur dogru duzgun hicbirsey yemedim =/ yediklerimi toplasam istanbuldaki 1 aksam yemegim etmez. bukadarmi zor bi lifestyle yahu, domuz etinin cani ciksin. adamlarin suyu bile farkli kardesim
    Konu sefaketen tarafından (02-07-2008 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks