work and travela ilk kez kat?l?orum ve ba??ma gelmeyen kalmad? arkada?lar..28indeydi uçu?um,berlin aktarmal? newyork ordan da los angeles.sabah 6da berlin uça?? için geldim ve vizem olmad??? için uça?a al?nmad?m!benim gibi 6 ki?i ayn? problemi ya?ad? ve ma?dur olduk..delta sayesinde e biraz da ?ans tabi newyork aktarmal? uçu? bulduk ve hiç bi ?ekilde ceza ödemeden,12.30da havaland?k.çekti?imiz zahmeti anlatmaya kelimeler yetmez..sonras? da var.. los angelesa geldim ve bi bakt?m bavulum yok!onun için u?ra?t?m baya ,allahtan iç hatlarda kayboldu da ertesi gün elime ula?t?.ve son bomba buraya geldim ve sürprizz otel müdürümden ö?rendim ki i?im iptal olmu?!dikkatinizi çekiorum otel müdüründen.?irketim hiç bi ?ekilde bana haber vermedi,sonradan ö?rendim ki bi mail yollanm??,ama 28i gecesi saat 3te!ve ben 28i gecesi 1de burdayd?m zaten!yani 28inden beri i?im gücüm yok elimdeki k?s?tl? paray? da otele veriorum..tabi yeme içme de var..yani ?irketin sorumsuzlu?u yüzünden burday?m ve bir y???n masraf yap?orum...söyleyinnn ba??ma gelebilecek ba?ka bir aksilik kald? m??...

Alıntı
hayat ?artlar? i?te...

Bookmarks