Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: arkadaþlar lütfen acil yardýmm..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart arkadaþlar lütfen acil yardýmm..

arkadaþlar ben normalde iþe son baþlama tarihi 7 temmuz gözüken biriyim. ancak hiç hesapta olmayan bir dersim kaldý ve ancak 8 temmuza uçak bulabildim. iþ yerine varmam da 9 unu bulacak.. bu durumu mail ile bildirdim ama herhangi bir cevap gelmedi. ingilizcem iyi seviyede deðil ve giden arkadaþlarým tarafýndan da satýlmýþ durumdayým. oraya gittiðimde iþ veren sana iþ yok diyebilirmi öle bi durumda ne yapabilirim.. lütfen biriduysun sesimi....

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

valla iþe tarihinde gidip iþ pozisyonlarýnýn doldurulduðunu öðrenenler var sen gene dikkatli ve temkinli git derim....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bana Bir öneri Sunacak Yok Mu Forumda Ya Gerçekten öle þeyler Duyuyorum Ki Gitmemeyi Bile Düþünmeye Baþladým.. þu Ana Kadar 4 Milyarý Geçen Bir Miktar Para Harcadým Geçen Zamanda Cabasý.. Lütfen Bu Iþteki Profesyonel Watcýlar Yardým Etsin.. çalýþcaðým Eyalet Mary Land Eðer Orda Iþ Bulamazsam Hangi Eyalete Gitmemi önerirsiniz.. Ingilizceminde Iyi Olmadýðýný Göz önüne Alarak Bir öneri Istiyorum. çok Az Zamaným Kaldý Ayýn 8 Inde Uçaðým Var Yardýýýýýýýýýým..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

dostum bende senin gibi hala gidemeynlerdenim soruþturmayý bekliyorum hala..
    normalde haz 15 de baþlamalýydým iþe en geç þirkete mail attým geç gelebilirmiyim diye 16 haz da Amerikadaki sponsor ve çalýþacaðým þirket iþimin geç kalmamndan dolayý iptal edildiðinin söylediler..O iþ böylece yattý yanii

sonra baþka bir arkadaþým mail felan atmadan 19 haziranda gitti beraber çalýþacaðýmýz yere varýnca þirket geç kaldýn iþ yok dedi..

sonra amerikadaki sponsor þirket ona yeni bir iþ buldu tabii10 gün beyaðý zorlandý..
    benide artýk 15 temmuzdan önce gidemezsem vazgeçecem ne diyelim hakkýmýzda hayýrlýsý bu demek .. bu senen gidenlerde pek memnun deðilller sanýrým bayaðý sýkýntý çekiyolar her eyalette..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

temmuz ayý zaten iþe baþlamak için olduça geç bir zaman. 7 temmuzda seni iþe kabul eden firma 9 temmuzda da eder zaten merak etme. ama yine de gitmeden önce mail yoluyla iþvereninle görüþerek iþini teyit et.
    her zaman kendini en kötüsüne göre hazýrlayarak gitmende fayda vardýr.
    think the best act the worst

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Maryland e geliyorsan Ocean Citye geliyorsun demektir. Ben þuan burdayým ve burda yaklaþýk 250 türk öðrenci var. bunlarýn 50 si daha hiç iþ bulamamýþ kiþiler. iþten cýkartýlan cýkartýlana. bizde boston dan cýkartýldýk iþten, cetusa burda iþ buldum dedi geldik. fakat haftada 20 saati geçmiyeceðiz gibi. Maryland e geliyorsan bence baþtan vazgeç. burasý igrenc bi yer. hayat çok pahalý ama ona göre orantýlý bir ödeme yapýlmýyor. boston a çok pahalý denirdi ama orasý burdan ucuz. orda hiç yoktan hayatta kalabilecegin kadar para veriliyordu. burda saati 6 dolara filan vergi kesilmiþ hali ile ayda 400 dolardan baþlayan kiralarla nasýl baþ edeceksin. bunu düþün öyle gel bura

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart yardima ihtiyac var

arkadaslar benim is bankasi kredi kartim var maximum su universitelilerin aldigi acaba ben bunu amerikada kullanabilimiyim kullanirsam ekstra bir ucret alackalar mi ve faturalari nerye yollayacaklar turkiyeye mi yoksa buraya amerikaya mi ve ben amerikadan odemek istersem nerden odeyebilirim yardimci olabilecek kimse varsa ve yardim ederseniz sevinirim acil

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben sorduðumda evet kullanabilirsin dedi, fakat üstüne ekstra biþey eklenirmi bilemem ki ekleniyo olsaydý görevli söylerdi büyük ihtimal, hani kartýn yurt dýþý için aktif deðilse ailenden biri bankaya kart numaranla gitsin hallederler, yada interaktif bankacýlýkla bir mail çak onlada olur. ödeme yapabiliyosan buraya yazarsan sevinirim bende merak ediyorum(maximum içindi )

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Kredi kartýnýzý yurtdýþýnda kullanabilirsiniz bunun için ayrý bir iþlem yapmanýza gerek yok.Zaten visa ya da mastercard olduktan sonra dünyanýn her yerinde kullanýrsýnýz ki kredi kartýnýn amacý da bu zaten.

Kredi kartýný kullandýðýnýz günkü kurdan türk lirasýna çevrilerek bakiyenize yansýtýlýr.Ödemeyi Türkiyede iken nasýl yapýyorsanýz ayný þekilde yaparsýnýz, farklý bir þey yok.Ödeme günü fatura size gelir, birinin sizin adýnýza gidip yatýrmasý gereklidir.

Kredi kartý kullandýðýnýzdan dolayý kesinlikle ekstra ücret ödemezsiniz.5 dolarlýk bir alýþveriþ yaptýysanýz bu ücret tl ye çevrilerek hesabýnýza yansýtýlýr.

Yukarýda da belirttiðim gibi faturanýz Türkiyede daha önce hangi adrese geliyorsa yine ayný adrese gelir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)