Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: pişman ettiler!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı asL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerıkaya geldıgım gunden berı yasadıklarımı anlatsam herhalde roman olur..suanda san antonio da bowens crossing denilen fareli ve akrepli koydeyız.defalarca sorumlulara gıttık ama kadın elınde kopegıyle bu yaratıkların ustune basmamızı soyleyıp duruyo!!calıstıgımız sırket bana haftada 5 gun off verıyor!!ayrıca kaldıgımız yerden cıkamıyoruz!saat ondan sonra dısarı cıkmak yasak cunku polısler kapıda dıkılıyo!!!!yanı anlıcagınız hersey berbat gıdıyo!elınden bıse gelen varsa lutfen yazsın..hiç sorumlu bulamıyorum.amerıkaya gelırken hayallerımın bu sekılde son bulcagı aklımın ucundan bıle gecmezdı..pişman ettiler yakında donuyorum.cunku gelelı 20 gun oldu ve seaworld hala social security numberımızı almadı.sureklı oyalıyorlar.ayagım sakatlandı doktora bu kartım olmadıgı ıcın gıdemedım.magduruz!!ve elımden gelenı ardına koymıcam!!!
    anlattiklarinin cok benzerini bende alabamada yasadim. her yer dolu diyerek bizi issiz bi yere attilar sonra da hic ilgilenmediler. ssn a gelince onu sirketten bekleme. hatta bence sirketten hic bi sey bekleme. ofise kendin git en kisa zamanda. sadece ds formun ve pasaportun yaninda olsun yeter. iyi sanslar...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

SSN icin sirketi sakin beklemeyin derim. Ben sahsen gittim kendi numarami aldim pasaportu DS i verdim aldilar onayladilar bir kez daha bir kez daha gittim ve aldim sonunda kendi basima. 2 3 haftaya sanirim bir kart da verecekler. Kendiniz halledin kimisi 1 gunde aldi kimisi 3 haftadir ugrasiyor yogunluga ve sansiniza bagli gibi biraz.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks