Alıntı CCN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yaz tatilinizin güzel geçmesini istiyorsanız çalışmayı seven biri olmanız gerekiyor. Çünkü wat organizasyonu eğlencenin yanında siz öğrencilerin belkide hayatlarında ilk defa ayakları üzerinde durmanızı öğreten ve karşılaişacağınız problemlere karşı kendi başınıza çözümler üretmenizi bekleyen bir programdır. Olumlu veya olumsuz wat sezonunu en az 2 ay geçirmiş her watçı eskisinden farklı bir şekilde ülkesine dönmektedir.
Sizinle polemige girmeyeyim diyordum da burada bir sirketin haddini asan ideallerden bahsetmissiniz. Bir kisim wat kapsamindaki ogrenciler icin dediginiz gecerli olabilir fakat ben ve benim gibi zaten calisma ve yasam tecrubesi az cok olan adamlara bu dedikleriniz sivrisinek saz kaliyor. Soyleki , sizin amaciniz kimseyi eskisinden farkli bir sekilde ulkesine geri getirmek degildir zaten gelenleri oranlarsak sanirim %70 i cektigi azaptan dertten dir. Ek olarak sizin ve diger sirketlerin yapmasi gereken tek sey verdikleri sozleri yerine getirmektir. Sunu anlamaniz gerekiyor ki kimse sizden daha fazlasini beklemiyor. Sadece sizi bilmiyorum fakat diger guzide sirketlerimizin atip tuttugu sonradan da unuttugu sorumluluklarini yerine getirmeleri yeterli olacaktir.

Burada calismayi ogrenmedik , tatil yapmaya da gelmedim sizin bu dedikleriniz malesef butun work and travel ogrencilerini kapsamiyor bu tarz marjinal yaklasimlarla topu ogrencilere atarak birseyi cozemezsiniz.