Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Güncel Ýþ Listeleri-Help WANTED

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Standart Güncel Ýþ Listeleri-Help WANTED

Arkadaþlar gerek þu an amaerikada gerkese benim gibi henüz gidememiþ olan arkadaþlar için herkes bulunduðu yerdeki iþ imkanlarýný vede elinden geliyorsa hani kendini saðlama aldýktan sonra tabii(kendine zararý olmaycaksa 2.iþinide bulmuþsa) burada belirtir mi?

forumu oldukça sýk takip ediyorum TR de olmanýn avantajýyla
    ve giden arkadaþlarýn çoðu ilþlerinden çýkartýlmýþ ve zarara uðratýlýmýþ birbirimize yardýmcý olmak amacýyla
    umarým yararlý olur..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

kimsenin bir þey paylaþtýðý yok yahu..Arkadaþlar DURUMU ZORDA OLANLAR iþsiz kalanlar vs.. buraya yerinizi, bilgilerinizi vs.. yazarsanýz yardýmcý olmaya çalýþayým bulunduðunuz yerdeki iþ imkanlarý ve konaklama ile alakalý

henüz TR deyim elimden geldiðince sizin için araþtýrabilirim vaktim varken...

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

New Jersey Wildwood'da olanlar için þunu söyleyebilirim ki, Morey's Piers her dönem iþçi alabilecek büyük bir eðlence parký. ücretleri 7.15 $/h. Yine New Jersey Six Flags de yardýmcý olabilir.

Haritadaki yerlerine ve bulunduðunuz yerden o noktalara nasýl gideceðinizi basamak basamak anlatan site: www.mapquest.com
    admin (at) turkishwat.net

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya o zaman arkadaþlar biz 6 kiþiyiz bize de yardýmcý olun,long beachteyiz þuanda alaska falan hep bir seçenek bizim için,ayarlayabileceðiniz biþe varsa yardýmlarýnýzý bekleriz.4 kýz 2 erkekten oluþan bir grubuz...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar özellikle alaska bizim için seçenek paraya çok ihtiyacýmýz var.bikaç firma aradýk,alýyoruz ama garanti edemeyiz diolar,ama bize garanti lazým,çünkü az paramýz var iþ kesinse ona göre gidip hemen baþvurcaz.olmýcak bi iþ için burdan ayrýlmak da istemiyoruz.alaskada çalýþan birileriyle baðlantý kurmak istedim forumdan ama cevap alamadým.yardýmcý olursanýz çok sevinicez.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý denisssskizi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar özellikle alaska bizim için seçenek paraya çok ihtiyacýmýz var.bikaç firma aradýk,alýyoruz ama garanti edemeyiz diolar,ama bize garanti lazým,çünkü az paramýz var iþ kesinse ona göre gidip hemen baþvurcaz.olmýcak bi iþ için burdan ayrýlmak da istemiyoruz.alaskada çalýþan birileriyle baðlantý kurmak istedim forumdan ama cevap alamadým.yardýmcý olursanýz çok sevinicez.
    selam... eðer kýz grubuysanýz alaska yý iyi düþünün derim. ben kýzarkadaþýmla geldim... herþeyimiz iyi giderken birden iþten atýldýk ve altüst olduk. boston da sharpshooter adýna calýsýyorduk herþey iyi paramýz güzel 40 saat filan tam gaz gidiyorduk. Birden iþten attýlar. boston gibi yerde iþ bulamadýk. baþvurduk cevap yok. CETUSA sponsorumuz USA daki. onlarla filan iletiþim kurduk ettik, bizi ocean city de iþ var diye cagýrdýlar. haftada 40 saat calýsma(!) garanti etti kadýn ve bugun ilk iþ günümdü burdaki! ve 4 saat sonra eve yolladý adam beni. bilmiyorum toplam haftada kaç saat calýsýrým ama hergün 4 saat calýsýrým gibi geliyor!. kýzarkadaþým da ayný restaurantta hostelik yapacak o da 3.30 da baþladý kaçta gelecek bakalým ama onun da cok calýsacagýný sanmýyorum. Alaska yý binlerce kez düþündük bizde. hatta tam oraya bileti alacaktým CETUSA mail attý iþ bulduk gelin diye. buraya gelmek için de 220 dolar harcadýk toplam. bu saatten sonra alaska ya gidecek para da kalmadý. zaten bayanlar için hiç ama hiç tavsiye etmiyorlar alaska yý. kime sorsam kýzarkadaþýn için cok sorun yaþarsýn dediler. bilmiyorum ordaki ortam nasýl ama kimse kýzlarýn gelmesini istemiyor oraya. meksikalýlar filan cokmus ve arýza cýkartabiliyormýþ. Ocean city de millet kan aglýyor. 2. iþ býrakýn 1. iþi bile bulamazsýnýz. ama agustos ayýnda filan ruslar gidince eleman ihtiyacý olurmus ne derece dogru bilmiyorum ama benim artýk tek derdim kaldýgým evin kirasýný verip karnýmý yarým da olsa doyurmak. para biriktirme program parasýný cýkartma YALAN! bundan sonra da kimseye Work and Travel a katýlýn demem zaten. Paranýzla rezil ediyorlar sizi. Emrinde calýstýgýnýz insanlarýn IQ su deniz seviyesinde. þuana kadar tanýyýp da zeki olan yerel bi amerikalý görmedim ben. bi daha work and travel mi ? tövbe! keþke alaska ya ilk baþta gitseydik. orda canýmýz cýkacak ama paramýzý alacaktýk. þimdi cepte 3 kurus para kaç saat calýsacaðýz diye bekliyoruz burda :S

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Evet bende san diego dayim 3 gun calisiyorum 4 gunum off day bayagi zor oluyor craiglist in altini ustune getirdim ama pek sallayan yok. Olurda gozunuze herhangi bir alternatif carparsa haber verirseniz sevinirim dostlar.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar ben bulamýorum bu siteden hiçbiþe arama yapýorum olmuo farklý biþeler mi yapmam lazým ya deli olucamm

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý denisssskizi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar ben bulamýorum bu siteden hiçbiþe arama yapýorum olmuo farklý biþeler mi yapmam lazým ya deli olucamm
    Arkadasim yapman gereken birkac sey var.

1. Craiglist i bayagi kurcala guzel bir cv hazirla cevap yaz - ara.

2. Gezebildigin kadar gez doldurabildign kadar application form doldur.

3. Bayan oldugundan cok daha sanslisin otellere basvur 21+ isen isin bulman bayagi kolaylasir
    Viva México cabrón

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

bi tane kendini tanýtan,ne tür iþler yapabileceðini ifade eden bir yazýyý iþ ilanlarýndaki maiilere at....mutlaka geri dönen olur sana..

craiglist tabii enbüyük kaynak ayný þekilde buradaki iþ ilanlarýndaki maillerede mail at..

basitçe alttaki formu kendine göre uydur yani..

Hello sir,
    My name is xx from Turkey
    This year I will come to Alaska. (tarihi yaz)
    I will stay there along this summer..
    I have read you ad on the site, and your job positions are suitable for me.
    If you have still available positions , can you send me an e mail.

Thank sir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkdaslar bizde great amarika six flagsta calisiyoruz adamlar pasa bize go home! diyip duruyorlar haftada 30-36 saat falan calisiyoruz ve haftada elimize gecen para 150dolar ve o para haftada yicege falan gidiyo yarisi bize iste 70dolar falan kaliyo onlada ickili bir ortama gittinmi bittii gitti!
    ben ne ara leptop alcam ben ne ara travel yapacamm! falla parasi iyi olan granti olan bi is bulabilirseniz valla Allah razi olsun. 2 kisiyiz yardimlarinizi bekliyoruz yer eyalet hic onemli deil!
    simdiden tesekkurler!

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý earthi1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkdaslar bizde great amarika six flagsta calisiyoruz adamlar pasa bize go home! diyip duruyorlar haftada 30-36 saat falan calisiyoruz ve haftada elimize gecen para 150dolar ve o para haftada yicege falan gidiyo yarisi bize iste 70dolar falan kaliyo onlada ickili bir ortama gittinmi bittii gitti!
    ben ne ara leptop alcam ben ne ara travel yapacamm! falla parasi iyi olan granti olan bi is bulabilirseniz valla Allah razi olsun. 2 kisiyiz yardimlarinizi bekliyoruz yer eyalet hic onemli deil!
    simdiden tesekkurler!
    iyiymis sizin. ben haftaya 26 saat ondan sonraki 10 15 gunde off alacagimi ogrendim. bugun 500 dolar kadar paycheck aldim allahtan kaldi cepte 750 dolar kira geliyor 1 haziranda 350 dolarcik yemegi var iviri ziviri aboww ben yanmisim dostlar
    Viva México cabrón

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)