bende baska bır baslıkta neler yasadıgımı anlatmıstım ama tekrar solylemekte yarar oldugunu sanıyorum.benım sırketım alternanıf ve burdakı sponsorumda ıntrax..bızede sırketın asıstanlarının bızlerı havaalanında karsılayacaklarını soylemıslerdı fakat oyle bısey olmadı.kalacagım yere geldıgımde gece saat 2:30 sularıydı ucagım rotar yapmıstı.ofıste hıckımse yoktu ınternatıonal ogrencı alan bu yer kapıya bı numara bıle bırakmamıstı yanı dusunun.taksı soforuyle otel aramaya basladık.o gun babalar gunu oldugu ıcın otellerde yer kalmamıs.1 saat kadar dolastıktan sonra bı otel bulabıldım.orda sabahladım.işe basladıgm ılk gunlerde 6 saat calıstım.sonra 5 e dustu.sonra da 8 sun kadar off aldım bızden sorumlu olan kadın hıcbıse yapamıcagını soledı.ve bıze ayarladıkları evde suanda farelerle yasıyoruz sıkayette bulundugumuzda saka gıbı ama ustune basın dedıler..ayrıca akrepler ve enteresan boceklerde cabası..uc gundur restroomumuz bozuk.gunlerdır soyluyoruz ama pazartesı dıyorlar.parktakı restroomu kullanıyoruzben buraya gelelı tam 24 gun oluyor ve sadece 10 gun calıstım.sırketımle gorustum bunların SANSSIZLIK oldugunu soyledıler..ıkı gune kadar ayrılıyorum burdan.bu arada ssn ye calıstıgımız sırket basvurcaktı ama 1 aydır ses yok wat programı tatılımı mahfettı paramı sokaga attım resmen.suanda param yok ve aılemden ıstedım.rezilligin bukadarını gormedım..yazıklar olsun..