ben şuanki halimden oldukça memnunum.biliyorum ender kişilerden biriyim ve şanslıyım.wat a kayıt olurken şirketin kesinlikle büyük ve tanınmıs bir şirket olmamasına dikkat ettim.yerel bi şirkete basvurdum sırf müşterisi az olsun da benle daha çok ilgilensinler diye..(belki saçma bi mantıktı ama işe yaradı.)diğer şirketler kadar fazla iş seceneği yoktu ama sonucta ben karlı cıktım.aile gibiyiz çalıştıgım yerde,saat derdi yok off day derdi yok,haftalık para alıyoruz bazen haftada 3gün çalışıyoruz ama yine aynı parayı alıyoruz. yemeğe 5dolar bile harcamadım daha,3hafta olucak işe başlayalı..patronun 1 arabası sırf öğrenciler için isteyen istediği yere gidebiliyor şansıma bir tek bende ehliyet var özel arabam gibi oldu :wat 2009 için tek tavsiyem işini seçen arkadasların mutlaka işverenle telde veya maille görüşmeleri..siz onu tanıyorsunuz o sizi tanıyor,işiniz hakkında bilginiz oluyor kısacası çok yararlı oluyor.

wat 2009 için tek tavsiyem işini seçen arkadasların mutlaka işverenle telde veya maille görüşmeleri..siz onu tanıyorsunuz o sizi tanıyor,işiniz hakkında bilginiz oluyor kısacası çok yararlı oluyor.

Alıntı
Bookmarks