biz de erkek arkadasimla basladik bu ise. ucak yolculugumuz aktarmaliydi ve bagaj kaybetmekten cok korkuyodum ama korktugum basima gelmedi. fransa aktarmasinda 3 saat boyunca ucakta beklemek zorunda kaldik ucagin bi parcasinda problem oldugu icin neyse ki degistirdiler onu da oyle gelebilduik. bu arada sozlesmemizde baltimore hava alanina gelirsek alabilvcekleri yaziyodu ama biz washingtona indigimiz halde bizi gelip aldi isverenimiz. ayrica ucagin rotar yaptigindan haberi de yoktu meraklanmis bisuru mail atmis bekliyorum sizi indiginiz gibi bana mail atin veya numaramdan arayin falan diye.
neyse bizi karsiladi atti arabasina geldik calisicagimiz yere. burasi travel center. tirlar falan geliyo icerde otel var restoran var duslar var market var. restoran veya housekeeping yapicaktik. beni resorana aldilar erk arkimi da hjouse keepinge . ama kendisi o isi sevmedigi icin konustuk isini degistirdiler bu haftdan sonra o da restorana geliyo.
ne kadar para alicaz bilmiyoruz cunku restoranda tip uygulamasi var. tipli iswler de genelde 3.5 dolar falan oluyo saatlik halbuki bizim sozlesmede yazan 10 dolardi. bakalim orasini ilk paycheckimizde gorucez.
burda restoranda bana o kdr iyi davraniyolarki anlatamam. isverenim ilk gunler bizi gezdirdi arabasiyla, hem buralari gosterdi bhem alisveris merkezine goturdu. yeri geldi kendi telefonundan evimizi arayabilecegimizi soyledi ki aradik biz de zaten. geldikten 3 gun sionra ise basladik cunku ds tarihimizden once geldik. haftada 5 gun clsiyoruz 2 gunumz off. istedigimiz gunleri off sectik hicbirsey demiyolar. iismlerini her soyledigimizde yardimlarina ihtiyacimiz oldugunu anlkiyolar ve hemen yanimiza geliyolar. mesela restoranda olan bardaklarin nerde oldugunu unuttugumda nerde diye sordum yerini soyledi sonra da gel beraber gidelim dedi. ne zaman bi yemekte bi problemim olsa, order almada sorun yasasam yanimda bitiyolar.
mesela restorandaki menegarima aksam uzeri konusurken odamizda buzdolabi olmadigini soylemistim gece 2de messaj atmis uyanikmisin diye ben de evet dedim uyanigim, sana buzdolabi degil ama sogutucu aldim buzdolabini da sabah halledicem 15 dk icinde otelde olurum dedi kadin.
sanirim watcilar icinde en sanslilardan biriyiz burdaki turkler olarak. burda 5 turk ayni otelde kaliyoruz. 2si dishwasher 1i de temizlikci.
calistigimiz sirketin kendi icinde saorunlari olsa da bize en azindan bunu yansitmiyolar calisma saatleri olarak. cunku sadece restorani goruyorum ben bisuru insan calissa da cok az is var. yani umarim bizim sonumuz da digerleri gibi olmaz.
herkes kotu kotu demis bikac tane de iyiler ciksin istedim
siz sormadan sirketimi yaziyim iceple geldik biz buraya. burdaki sponsorumuz da cci
biz burda su anlik cok rahatiz. tek sorunumuz bilgisayafrimizin internete giremiyo olmasi onu da hallettik mi tamamdir
bu arada bence telefon olayina girmektense netten webcam acip goruntulu konusma yaopmak en mantiklisi. hem daha ucuz hem de gorebilme sansin oluyo.
herkesin iyi haberlerini okuruz umaim burdan ve iyi de olsa kotu de olsa sirket isimlerini verin arkadaslar

Alıntı
Bookmarks